Skocz do zawartości

Krótkie pytania - krótkie odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, do kogo w Warszawie zanieść garnitur rtw do przeróbek?

Potrzebuję mocno wytaliować marynarkę i przerobić spodnie na wysokości pasa.

Garnitur jest na szczególną okazję dlatego potrzebuję pomocy eksperta.

Opublikowano

Rzeczywiście ładna:) moim zdaniem byłaby ciekawsza bez logo..:) ale cóż..

logo jest tylko przyszyte. Zawsze w to miejsce można wszyć własne, bądź BwB :D

nie wygląda to na karkołomne przedsięwzięcie.

Opublikowano

Rzeczywiście ładna:) moim zdaniem byłaby ciekawsza bez logo..:) ale cóż..

logo jest tylko przyszyte. Zawsze w to miejsce można wszyć własne, bądź BwB :D

nie wygląda to na karkołomne przedsięwzięcie.

Często to praktykujesz? ;)
nie jestem praktykujący :lol: , mnie logo nie przeszkadza i nigdy żadnego nie zdrapywałem, ani nie zasłaniałem
Opublikowano

Ile guzików powinno być na rękawie płaszcza jakiej wielkości powinny być. W przypadku garnituru z tego co wiem optymalna liczba to 3, ale nie wiem czy te same zasady obowiązują przy płaszczach. Dodam, że mówię tu o zwyczajnej dyplomatce.

Opublikowano

Orientujecie się gdzie mogę dostać porządną męską najlepiej skórzaną kosmetyczkę? W czym przewozicie kosmetyki?

Swoją kupiłem w Tchibo jakoś w grudniu za ok 100zł. Do dnia dzisiejszego wygląda jak w dniu zakupu, nic się z nią nie dzieje. Nie jestem pewien czy mają je jeszcze w ofercie. Były czarne i brązowe, dość duże, skóra bydlęca.

Opublikowano

Drodzy Panowie,

Jak oceniacie jakość odzieży firmy Matinique? Można ją porównać do Vistuli? Chodzi mi o marynarki oraz koszule.

Dziękuję i pozdrawiam

Jeżeli nie mylę się i to jest marka cottonfieldu to nie można porównać, zupełnie inny asortyment.
Tak, to ten brand i oczywiście inny asortyment. Jednak jakość koszul oceniam dość wysoko. Na wyprzedaży na pewno warto kupić coś Matinique. Trzeba tylko uważać, bo potrafią domieszać sporo sztucznego, szczególnie w marynarkach.
Opublikowano

1. Nie wszyscy tak mowia

2. Len i jedwab wygladaja troche inaczej. Jeden jest matowy, drugi blyszczacy. W zaleznosci od tego w co jestes ubrany (Ty a nie poszetka :) i jaki efekt chcesz osiagnac, wybierasz jedno lub drugie rozwiazanie

3. Aby odrobine skomplikowac: sa jeszcze poszetki bawelniane :)