Skocz do zawartości

Krótkie pytania - krótkie odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie proszę o pomoc. Swego czasu na blogu szarmant.pl w którymś z wpisów widziałem fotografię mężczyzny w niebieskim garniturze który "pod pachą" trzymał taki słomiany kapelusz z kolorową wstążką. Przeszukałem chyba całego bloga już po raz trzeci i nie mogę znaleźć tej fotografii. Czy któryś z Panów zechciał by mi pomóc ?

Opublikowano

Panowie proszę o pomoc. Swego czasu na blogu szarmant.pl w którymś z wpisów widziałem fotografię mężczyzny w niebieskim garniturze który "pod pachą" trzymał taki słomiany kapelusz z kolorową wstążką. Przeszukałem chyba całego bloga już po raz trzeci i nie mogę znaleźć tej fotografii. Czy któryś z Panów zechciał by mi pomóc ?

Najszybciej będzie jak napiszesz do użytkownika "Zaki" 

Opublikowano

Wiem ze temat juz byl ale bardzo cieżko używa się wyszukiwarki dla więcej słów, albo ja nie umiem

Gdzie w Warszawie mogę przerobić krawat na węższy ? Mam klasyka klubowego ale szerokość 10cm i stracil troche kształt... zrobił się bardziej owalny

słyszałem , że okolice ul Tamka 

Opublikowano

Od dłuższego czasu szukam klubowej marynarki dwurzędowej i zastanawiam się czy marynarka przedstawiona na zdjęciu jest warta rozważenia.

Jeśli na Tobie będzie leżeć tak, jak na manekinie, to na pewno tak.

Opublikowano

Panowie,

Czarne buty do stylizacji  "casual" - czy takie zestawienie "przejdzie"? Jeśli tak to w jakim zestawieniu (typ obuwia + fason/kolor spodni)? Na jakiejś stronie ze zdjęciami z PU widziałem połączenie czarnych monk'ów z białymi chino (tak to przynajmniej wyglądało) i szczerze powiem, że nie wyglądało to przekonująco  ;)  Spotkałem się również z opinią, że czarne buty do casual owszem ale tylko pod warunkiem, że są to zamszowe loafers'y. Czy istnieją jakieś inne "rozwiązania"?

Opublikowano

Czarne buty będą też dobrze współgrać z czerwonymi spodniami. Poza tym większe, od samego koloru, znaczenie będzie miał model buta, np. czarne brogsy longwingi aż krzyczą by je założyć do casualu. Popróbuj, pobaw się, poeksperymentuj i zobacz co z tego wyjdzie....