eye_lip Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Spodnie szare, koszula jasna i granatowy krawat - bezpieczne połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 A jeszcze ostatnie pytanie czarne spodnie by pasowały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 A jeszcze ostatnie pytanie czarne spodnie by pasowały ? A w jakim kolorze butami dysponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Buty mam czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 No to spokojnie możesz na wieczór założyć czarne spodnie (bo rozumiem, że właśnie tylko takie masz). I nie stresuj się za bardzo... To tylko ciuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szhaman Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Zupełny laik jestem w temacie Dlatego parę pytań Która marynarka lepsza? (sorry za jakość zdjęć) Rozmiar dobry? Czarne spodnie można dopasować do takich marynarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Stoisz w rożnych pozycjach, prawe zdjęcie jest lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szhaman Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Stoisz w rożnych pozycjach Dzieki Spróbowałem w podobnych Szkoda - nie mam kogo poprosić o normalne pstrykniecie mnie w mare naturalnej pozie. Ale głównie chodzi mi o rade - zupełnie to beznadziejne, czy nie No i z rozmiarem jakoś jeszcze nie połapałem. W plecach może być? Czy trzeba mniejszej? No i wieczne pytanie o długość rękawów... W rożnych miejscach - zupełnie rożne o tym zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Jeżeli chodzi o ramiona w ciemnej wyglądasz lepiej , w szarej lekko opadają, długość rękawów jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Również wydaje mi się, że ciemniejsza lepiej na Tobie wygląda. Chociaż czy nie jest przypadkiem trochę za szeroka w barkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawaciara Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Ciemniejsza lepiej prezentuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byrk Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 na obu zdjeciach troche inaczej sie ukladaja. na pierwszym szara wyglada na gorzej dopasowana i nie pasujaca w barkach, a na drugim to samo dzieleje sie z ta ciemna w paski. Swoja droga, trzeba rozwazyc do czego bedziesz nosil marynarki, jako odd jacket ciemna w paski wydaje sie duzo ciezsza w uzyciu niz szara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szhaman Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 na obu zdjeciach troche inaczej sie ukladaja. na pierwszym szara wyglada na gorzej dopasowana i nie pasujaca w barkach, a na drugim to samo dzieleje sie z ta ciemna w paski. Swoja droga, trzeba rozwazyc do czego bedziesz nosil marynarki, jako odd jacket ciemna w paski wydaje sie duzo ciezsza w uzyciu niz szara. Te właśnie marynarki to w 90% powędrują do śmietnika. Bo to pierwsze nieudolne eksperymenty ze zmianą stylu. Od dzieciństwa bylem strasznie gruby - i głównym zadaniem mojej garderoby było to jakoś zamaskować Ale jakiś czas temu - postanowiłem coś zmienić z waga. Co-nieco z tego się udało Przy okazji, mus zmienić absolutnie cala garderobę (w stare ciuchy to mogę se teraz dwukrotnie zawinąć). To sobie pomyślałem - dlaczego nie zmienić i stylu ubierania na odrobinę lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Jakby ktoś spytał mnie, czy panowie ze zdjęcia są bliską rodziną, to bym zaprzeczył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Gratulacje! Idziesz w dobrym kierunku. Zarówno ze względów zdrowotnych jak i "wizualnych". Bardzo dobry moment na wymianę garderoby. Tylko nie zostawiaj starych ciuchów... Będziesz miał większą motywację, by trzymać formę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Bardzo pozytywne zmiany, tak trzymaj. Tylko BMW zostaw, na obu zdjęciach wygląda dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 @szhaman GRATULACJE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 No way! Resepct !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Bardzo pozytywne zmiany, tak trzymaj. Tylko BMW zostaw, na obu zdjęciach wygląda dobrze tez zauważyłem, że ten element na zdjęciu jest ten sam ale, patrze i nie wierzę, że jest to ta sama osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 niesamowite! jestem pełen uznania! i jak to mawia mój sąsiad - "szacun" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 szhaman, zabrzmi patetycznie ale jestes moim idolem. Chciałbym mieć tyle zaparcia co Ty i tak zmienić swoje ciało . Jednak kiedy ktoś interesuje się degustacją piw regionalnych i tytoniu na wygodnej kanapie słuchając ulubionej muzki to sam soie jest winien. Gratuluję Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Ja również (sącząc w międzyczasie trzecie piwo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 White Haven no to jestem dziś o jedno lepszy (między innymi la trappe blond ale powiem szczerze, że ta "cytryna" w środku mnie zabija mimo, że naprawde lubie pszeniczaki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Ja testuję piwo klasztorne z Manufaktury Piwnej. Reklamują je właśnie jako piwo podobne do la trappe. BTW Chcesz spróbować naprawdę słabego pszeniczniaka - to polecam złociste książęce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi