celahim Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2015 Panowie, pomóżcie proszę. Zastanawiam się nad kupnem tego garnituru z wyprzedaży w SS, bardzo wpadł mi w oko. Trochę martwi mnie, czy nie jest to zbytnio "power suit". Co prawda pewnie zakładałbym go na jakieś spotkania biznesowe, ale nie jestem (jeszcze;)) prezesem swojej firmy, więc nie chciałbym przesadzać. Ewentualnie myślicie, że nadałby się na inne okoliczności, typu gościa weselnego, chrzciny itd? Jakie jest Wasze zdanie? http://eu.suitsupply.com/en/c_suits/madison-light-brown-stripe/P3808.html?cgid=C_Suits&prefn1=size&prefv1=98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2015 Moim zdaniem ten garnitur jest mało uniwersalny. Dodatkowo te szerokie klapy. Jeżeli masz w swojej szafie 10 garniturów to ten będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2015 W jakim zestawie widzielibyście ten krawat? Kupiłem dość impulsywnie, teraz nie wiem czy jednak nie oddać, bo nie będzie z czym nosić. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2015 Faktycznie może być wyzwaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2015 W jakim zestawie widzielibyście ten krawat? Ja bym go widział w zestawie z blaszakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2015 Za bardzo konserwatywni jesteście Coś wykombinuję i wrzucę zdjęcia, zobaczycie, że jak się chce to można Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnie Napisano 12 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2015 Wczoraj na fali szaleństwa wyprzedażowego popełniłem taki zakup http://eu.suitsupply.com/en/suits/madison-light-grey-plain/P3695.html?vpid=P369502 Chciałbym go nosić raczej jako rozkompletowany. Nie jest za bardzo formalny więc uważam, że nie popełnię błędu jeśli np marynarkę założę do jeansów czy chino. Chciałbym zapytać Was w jakich zestawieniach kolorystycznych byście widzieli takie łączenia? jak garnitur dotrze to mógłbyś napisać co sądzisz o tym materiale (+ ewentualnie jakieś zdjęcie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 12 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2015 Jasne, wrażenia opiszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Nabyłem droga kupna w ciuchlandzie dwie dwurzędówki. W ramionach obie leżą dobrze ale pytania brzmią: 1. czy granatowa nie jest ciut przymała? 2 czy szara nie jest ciut przydługa - ergo do skrócenia dołem (na pewno jest do lekkiego wytaliowania) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 @Arkadyjczyku - na pewno zdjęcia są 'ciut rozmyte'; najlepiej 'wyostrzyło' na wysokości kolan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Rękawy granatowej są chyba za krótkie. Choć sama wydaje się dość szeroka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Panowie, odkupiłem od prawie sąsiada marynarkę. http://olx.pl/oferta/marynarka-vistula-zignone-CID87-IDae5q9.html Chciałbym ją nosić w zestawach koordynowanych. Czy się nada? Jeszcze zdjęcia zrobione przeze mnie Myślę, żeby jeszcze wymienić guziki na jaśniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 'Się nada' ...I cena dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Mam dylemat odnośnie wielkosci części swojej garderoby. Otóż w większości jest ona za duża. Wybrałem najmniejszą z, w moim odczuciu, za dużych polówek i chciałbym się was poradzić czy rzeczywiście tak jest. Być może przesadzam, sami ocenicie cz jest za duża czy też nie. Z góry przepraszam za kolniezyk na zdjęciu, nie on jest jednak istotny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Mam dylemat odnośnie wielkosci części swojej garderoby. Otóż w większości jest ona za duża. Wybrałem najmniejszą z, w moim odczuciu, za dużych polówek i chciałbym się was poradzić czy rzeczywiście tak jest. Być może przesadzam, sami ocenicie cz jest za duża czy też nie. Z góry przepraszam za kolniezyk na zdjęciu, nie on jest jednak istotny. Pozdrawiam Widać spory nadmiar zarówno w talii, jak i w ramionach. Szew ramienia (miejsce wszycia rękawa) powinno być na końcu prostego (górnego) odcinka, a u Ciebie jest wyraźnie niżej. Tak na ok 1.5-2 rozmiarów za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Nabyłem droga kupna w ciuchlandzie dwie dwurzędówki. W ramionach obie leżą dobrze ale pytania brzmią: 1. czy granatowa nie jest ciut przymała? 2 czy szara nie jest ciut przydługa - ergo do skrócenia dołem (na pewno jest do lekkiego wytaliowania) ? Moim zdaniem: 1. ta po lewej ma zbyt szerokie, kanciaste ramiona a'la lata 80-te - jest również zbyt krótka (nie akceptuję dwurzędówek krótszych, niż do kroku) i ma zbyt krótkie rękawy 2. ta po prawej rokuje - ja bym ją skrócił (niewiele, na oko ze 3 cm) i bardziej dopasował w biodrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Co sądzicie o tej marynarce: http://www.modini.pl/szaro-grafitowa-marynarka-meska-malibu-148 ? Podoba mi się, ale tyle tam tego plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Odłóż dwie stówy do skarbonki; jeszcze cztery takie pomysły i będziesz miał marynarkę z SS. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 kolor Z zakupu rezygnuję. Poczekam na wyprzedaże w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Wyprzedaże w Bytomiu już są, a od kilku ładnych dni również z dodatkowym rabatem. Tylko teraz już może być mocno przebrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Dziękuję kolegom za uwagi. Bardzo mi pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2015 Dostałem mniej więcej taką koszulę : http://jeansoriginal.pl/meskie/meskie-koszule/w58754jej?mfp=2f-marka[7]%2C5f-rekaw[25]%2C6f-kroj[27]%2Cstock_status[7] Nie bardzo wiem z czym można ją nosić. Macie jakieś pomysły? Tak wiem że troche niefortunna koszula ale może da się ją jakoś nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r00si Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2015 Krótkie pytanie jaki kolor obuwia, dokładnie jaki odcień brązu pasuje do ciemno granatowego garnituru. Możecie napisać do looków formalnych i nieformalnych (2 różne kolory). wrzucajcie fotki najlepiej. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 Dostałem mniej więcej taką koszulę : http://jeansoriginal.pl/meskie/meskie-koszule/w58754jej?mfp=2f-marka[7]%2C5f-rekaw[25]%2C6f-kroj[27]%2Cstock_status[7] Nie bardzo wiem z czym można ją nosić. Macie jakieś pomysły? Tak wiem że troche niefortunna koszula ale może da się ją jakoś nosić jakiś typowo letni zestaw z szortami + espadryle/boat shoes/mokasyny przy 30 stopniach mało kto zwróci uwagę, że to nie koszula z podwiniętymi długimi rękawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 Krótkie pytanie jaki kolor obuwia, dokładnie jaki odcień brązu pasuje do ciemno granatowego garnituru. Możecie napisać do looków formalnych i nieformalnych (2 różne kolory). wrzucajcie fotki najlepiej. Dzięki! poszedłbym w tę stronę http://patine.pl/media/products/42a1d3385686bd9c80851237e09e3ad7/images/thumbnail/big_14435_Cambridge_Burdeos_2_of_8_.jpg+ http://patine.pl/media/products/0fdfa6398c43b5b198fc6a9de1ec547c/images/thumbnail/large_435_Cambridge_Cuero_2_of_8_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi