eduardo Napisano 12 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2019 Mój temat zakończony. Z bardzo dużym opóźnieniem, ale dostałem na maila kod obniżający cenę. Wyszło lepiej niż zakładałem, bo akurat na kurtkę była przecena 20 % a mój kod obniżał o stałą kwotę. Niedopatrzenie sklepu czy zadośćuczynienie - nie ma znaczenia. Po zastosowaniu kodu kurtkę nabyłem za 182,02 PLN + koszt wysyłki 19,9 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koz Napisano 23 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2019 Orientujecie się tak w ogóle, gdzie Miler szyje marynarki? Czy są one szyte w Polsce, czy gdzieś za granicą? Sam mam jedną (tweedowa Madiera) ale na metce nie mogę dopatrzeć się kraju produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 To ja za realizację zamówień wystawie 4 W niedziele zamówiłem koszulę (ocbd w paski). Kasę przelałem od razu, przyszło potwierdzenie opłacenia zamówienia. W czwartek dzwonie do sklepu, ponieważ status zamówienia był "w trakcie kompletowania". Miła pani przez telefon powiedziała, że w piątek zostanie wysłane i że bardzo przepraszają. No i w piątek wysłane. Jakiś czas później zachciało mi się polówki z długim rękawem. Zamówienie składam w sobotę, opłacam, dostaje potwierdzenie zapłaty. W poniedziałek paczka wysłana i we wtorek u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 2 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2019 Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o garniturze Sanremo Air w kratę. Czy garnitur posiada podszewkę? Jaka jest gramatura materiału? Jaka jest jej skrętność? Z czego są guziki? Czy garnitur za 3185zl, obecnie przeceniony, jest wart swojej ceny? Nie ukrywam, że z niecierpliwością oczekuję na przesyłkę, gdyż kupiłem ostatnią sztukę w rozmiarze 182/116/104. Jeszcze będą poprawki krawieckie. Oby pasował. Czy ma ktoś doświadczenia z tym garniturem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 1 Sierpień 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2019 Koledzy! Wprowadziliśmy ostatnio linię butów Miler Menswear, która spotkała się z bardzo ciepłym przejęciem klientów marki z uwagi na wysoki stosunek jakości do ceny. Mamy trzy klasyczne modele i obecnie pracujemy nad kolejnymi. W związku z tym potrzebujemy przestrzeni magazynowej i bez żadnej złej energii chcemy możliwie szybko wyprzedać resztę butów pozostałych, wspaniałych marek jakimi dotąd handlowaliśmy. Nie chciałbym psuć rynku naszym konkurentom, którzy cały czas handlują tymi butami dlatego zamiast zmieniać im na sklepie cenę ekstremalnie wolę zaproponować forumowiczom, czyli bardzo świadomym konsumentom, kody rabatowe obniżające cenę. Buty, które oferuję są nowe i w stanie nadającym się do sprzedaży internetowej (całkowicie nienaruszone). Zaznaczam jednak, że rozmiarówka jest oczywiście przebrana. Oto link do butów na ShopMiler: https://shopmiler.com/pl/buty-meskie Na wszystkie buty marki Berwick, Loake i Carmina dorzucę jeszcze -15% od obecnej przeceny. Wystarczy użyć kodu: f63taUKQ4M Promocja ta realnie umożliwia zakup pełnowartościowych butów za pół ceny detalicznej. Ten wątek na BWB oraz moja grupa na FB "Klika Dzika" to jedyne miejsca gdzie pojawi się ta oferta. Pozdrowienia! 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 Dzięki, przydał się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 W "tych pieniądzach" chyba dokupię na zapas kolejne Brewicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 Carminy w tak dobrej cenie to rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 @4inHand czy kod rabatowy stracił już ważność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Sierpień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 15 godzin temu, YoJoe napisał: @4inHand czy kod rabatowy stracił już ważność? Nie, powinien działać. Możesz napisać do mnie z informacją, o który produkt chodzi to podeślę kod dedykowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 30 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2019 Taka bezpośredniość mi się podoba, od razu mniej doświadczony klient widzi, które produkty mają korzystną cenę, a które (pozostałe nieoznaczone) niekorzystną.https://shopmiler.com/pl/spodnie-meskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 @4inHand Kod rabatowy nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 7 Luty 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 Panowie! Z dumą informuję, że doszło do dużej i bezprecedensowej kolaboracji pomiędzy Miler Menswear i marką Johnnie Walker Blue Label w wyniku, której powstał garnitur z jedwabną podszewką, na której wydrukowano przepiękną ilustrację autorstwa Alka Morawskiego obrazującą tradycyjny proces produkcji whisky. Poniżej nakręcony w Szkocji materiał filmowy ilustrujący tę koncepcję. Dokładny opis garnituru i sesję zdjęciową znajdziecie na stronie http://milerblue.com/oto 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 Fiu fiu Robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ws22 Napisano 29 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2020 https://shopmiler.com/pl/marynarki/granatowa-marynarka-sanremo-w-krate-loro-piana Czy ktoś zna ten model i może podzielić się wrażeniami z użytkowania? Szukam informacji nt konstrukcji tej marynarki, ale info@shopmiler.com nie odpowiada. Może ktoś z obsługi sklepu czyta forum i jest w stanie dać znać. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter elegantiarum Napisano 30 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2020 Jezeli nie widac wyraznej informacji, ze jest to half canvas/brak konstrukcji, to bedzie to niestety klejonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolw_diego Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec Robię aktualnie garnitur mtm, ale doświadczenie póki co tragiczne. Garnitur zszyty krzywo, brak tzw. "ownershipu" tego procesu ze strony sklepu, trzy przymiarki, a produkt garniturowy ciągle nie jest podobny choćby do tego, co przymierzałem z wieszaka. Jesteśmy bliżej początku niż końca, a jedyne czego bym teraz chciał, to zakończyć tę męczącą obie strony współpracę, dostać moje pieniądze i zapomnieć o sprawie. Kilku moich kolegów, którzy też rozważali szycie mtm w sklepie monopolowym na podgórnej zrezygnowali z tej imprezy. Dużo hałasu wokół budowania marki, mało zainteresowania jakością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi