Bacio Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 37 minut temu, Aspirujący napisał: Chciałem złożyć większe zamówienie i skorzystać z preorderu na buty. Dostałem maila w którym jasno była mowa, że obowiązuje do 23.04. Okazało się jednak, że to błąd i wczoraj już promocja nie obowiązywała. Dodam, że otrzymałem conajmniej dwa maile, gdzie była mowa o tej dacie. Miałem dokładnie to samo. Też nie kupiłem 23.04, bo sprzedawca nie chciał sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 Mail zawierał sprzeczne informacje: Kontaktowaliście się ze sklepem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 Panowie - jeszcze raz przepraszamy za nasz błąd związany z niewłaściwą datą na grafice. Niestety mimo najszczerszych chęci, nie mogliśmy sprzedawać butów na zasadzie przedsprzedaży po jej zakończeniu - musieliśmy złożyć zamówienie u producenta, a nie mamy możliwości jego edycji. W tej chwili możemy zaproponować poczekanie do kolejnej akcji przedsprzedażowej, która rozpocznie się 4.05. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 2 godziny temu, Miler Spirits&Style napisał: Panowie - jeszcze raz przepraszamy za nasz błąd związany z niewłaściwą datą na grafice. To może preorder na kalendarze? I jeden sobie kupicie? P.S. I jak to "jeszcze raz"? Na mój mail z pytaniem o tę kwestię odpowiedzi nie dostałem... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspirujący Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 Ja to w ogóle zachodzę w głowę, o co tutaj sklep kruszy kopie. Różnica między wersją preorderową, a zwykłą nie wynika bezpośrednio z ceny produktu. To po prostu pasek dodawany gratis, który przez większość czasu sprzedawany jest za 100zł. Szacuję na podstawie doświadczenia, że cena jego produkcji oscyluje w granicach 50, w optymistycznej wersji 70zł. Ale z drugiej strony podejrzewam, że w takiej sytuacji sklep nie wystawia paragonu na pasek, a fakturę zakupową bierze, więc realny koszt zakupu spada do 35-45zł dzięki odliczeniom podatkowym. Pozostawię każdemu do własnych rozważań kwestię, czy warto dla kilku marnych dych szargać sobie reputację i zawodzić stałych Klientów. Ja jednak jestem prostym człowiekiem i kiedy słyszę wielokrotnie z ust Pana Tomka, że mam do czynienia z produktami najwyższej jakości, to zawierzam jego zdolnościom marketingowym. A co za tym idzie, zaczynam oczekiwać obsługi adekwatnej do jakości produktu. W sytuacji jak wyżej zniechęcenie przychodzi u mnie szybko i z zaplanowanych zakupów na ponad 2 tys. zł. zrobiło się 0. P.S - a słyszeliście o tym, że w szanujących się sklepach, gdy cena przy kasie nie zgadza się z tą z półki, to sytuacja rozpatrywana jest na korzyść klienta? Mówię np. o sieci luksusowych delikatesów Biedronka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 6 godzin temu, Aspirujący napisał: kiedy słyszę wielokrotnie z ust Pana Tomka, że mam do czynienia z produktami najwyższej jakości Teraz innych niż najwyższej jakości się w ogóle nie sprzedaje. Wszystko wszędzie jest najwyższej jakości 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 16 godzin temu, Aspirujący napisał: P.S - a słyszeliście o tym, że w szanujących się sklepach, gdy cena przy kasie nie zgadza się z tą z półki, to sytuacja rozpatrywana jest na korzyść klienta? Mówię np. o sieci luksusowych delikatesów Biedronka. Tak off-topic to nie jest dobra wola sklepu tylko wymóg prawny (art 543 KC). No chyba że nie zrozumiałem ironii.:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspirujący Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 @michal. skoro napisałeś, że być może nie zrozumiałeś ironii, to znaczy, że jednak zrozumiałeś ironię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal88 Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2018 Kurtki pikowane w preorderze miały być wysłane do 04.05. Oczywiście ani widu ani słychu. Sklep udaję, że wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Czy ktoś wie jakie będzie opóźnienie w realizacji zamówień z przedsprzedaży koszul? Zamówienia miały być zrealizowane do 20 maja, ale status zamówienia to nadal "przyjęte do realizacj", a przecież przez weekend nikt nie zrealizuje przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Czy udział w preorderach jest dobrowolny? Może jest jakiś podprogowy przekaz, któremu ulegają kupujący? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo84 Napisano 23 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2018 @Miler Spirits&Style czy można spodziewać się w normalnej sprzedaży marynarek z wiosennego preorderu (tych half- canvas) i jeśli tak to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 24 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2018 Czy otrzymaliście pikowane kurtki z preorderu? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 W dniu 23.05.2018 o 17:25, Pablo84 napisał: @Miler Spirits&Style czy można spodziewać się w normalnej sprzedaży marynarek z wiosennego preorderu (tych half- canvas) i jeśli tak to kiedy? Marynarki i garnitury half-canvas powrócą, ale o dacie będziemy informować na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2018 Przykra sytuacja. 13 maja na stronie shopmiler.com niektóre koszule były dostępne z 25% zniżką. Bardzo spodobała mi się koszula ze screena (pic rel). Niestety, jak to często bywa, pojawił się problem przy próbie dokonania zamówienia. Wszystkie rozmiary były przecenione na 249 zł, jedynie mój rozmiar, czyli r. 39, tak jak widzicie miał zmienioną cenę z 349 zł na... 349 zł. Napisałem więc do Milera tego samego dnia. Była to jednodniowa promocja, więc nie liczyłem na to, że dostanę odpowiedź błyskawiczną, tym bardziej, żę to była niedziela. W każdym razie miałem cichą nadzieję, że w poniedziałek ktoś się do mnie w tej sprawie odezwie. Minął tydzień - wysłałem jeszcze jednego maila. Minął drugi - wysłałem info na FB. Nic, zero odpowiedzi. Od 13 maja minęły grubo ponad 2 tygodnie i nie idzie się doprosić o zajęcie jakiegokolwiek stanowiska w sprawie. @Miler Spirits&Style Wiem, że lepiej sprzedać coś w regularnej cenie, niż w promocyjnej, ale z drugiej strony organizując "SALE" w niedzielę, należałoby zapewnić jakikolwiek support techniczny, żeby takich sytuacji uniknąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2018 Niestety takie mają standardy , kilka razy wysłałem zapytanie i zawsze to samo . Jakiś tydzień oczekiwania na odpowiedź , w tych czasach to rzadko spotykane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2018 Teraz, Szydlowsky napisał: Niestety takie mają standardy , kilka razy wysłałem zapytanie i zawsze to samo . Jakiś tydzień oczekiwania na odpowiedź , w tych czasach to rzadko spotykane . U Zackroman podobne standardy niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2018 @Szydlowsky Tydzień to tam spoko, tutaj mamy już 17 dni. Zazwyczaj otrzymywałem od nich odpowiedź bardzo szybko, tutaj zwyczajnie nie rozumiem. Przecież wystarczy napisać cokolwiek. Przeżyję bez tej koszuli jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2018 Na fb najszybciej odpisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 9 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2018 W dniu 24.05.2018 o 11:32, Cineos napisał: Czy otrzymaliście pikowane kurtki z preorderu? Jakieś opinie? Ponawiam pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braavos Napisano 10 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2018 Kilka zdjec torby codziennej po 17 miesiacach od zakupu. Uzytkuje jej co drugi dzien do pracy czyli 2-3 razy w tygodniu. Rozumiem ze skora pracuje, ale czy to juz troszke nie przesada? (Problem tylko z jedna strona) Planowalem zlozyc reklamacje, co o tym myslicie? Piekna torba, a tak mi sie szpetnie pomarszczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 10 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2018 Posmaruj Voltarenem, może opuchlizna z niej zejdzie 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_Pas Napisano 10 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2018 Korzystając z urodzinowych promocji chcę zakupić u Milera koszule. Mam 189cm wzrostu. Czy dobrze odczytuję tabelę rozmiarów, że koszule na długość robione są dla ludzi o wzroście 176-182cm? Długość koszuli 78cm albo 80cm. Jeżeli tak to trochę słabo:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 10 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2018 @Piotr_Pas Ja mam 182 cm wzrostu i dla mnie długość jest idealna - zarówno jeśli chodzi o rękawy jak i samą koszulę. Z tego co kojarzę to Lancerto & Mr Vintage mają 2-4 cm dłuższe koszule przy tej samej rozmiarówce, ale rękawy mają taką samą długość (68 cm). Z drugiej strony model Milera, ma coś w okolicach Twojego wzrostu i te koszule wyglądają ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_Pas Napisano 10 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2018 @figoJa mam 189cm wzrostu, a model Milera ma 182cm wzrostu.W Lambercie długość koszuli dla mojego wzrostu to 85cm, a u Milera najdłuższa to 80cm (pomijam kołnierzyki 45 i 46, gdzie długość wynosi 86cm). Myślałem, że być może są inaczej mierzone, ale obawiam się, że mierzone są tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi