Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój temat zakończony. Z bardzo dużym opóźnieniem, ale dostałem na maila kod obniżający cenę.

Wyszło lepiej niż zakładałem, bo akurat na kurtkę była przecena 20 % a mój kod obniżał o stałą kwotę. Niedopatrzenie sklepu czy zadośćuczynienie - nie ma znaczenia. Po zastosowaniu kodu kurtkę nabyłem za 182,02 PLN + koszt wysyłki 19,9 PLN.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Orientujecie się tak w ogóle, gdzie Miler szyje marynarki? Czy są one szyte w Polsce, czy gdzieś za granicą?

Sam mam jedną (tweedowa Madiera) ale na metce nie mogę dopatrzeć się kraju produkcji.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To ja za realizację zamówień wystawie 4 :D

W niedziele zamówiłem koszulę (ocbd w paski). Kasę przelałem od razu, przyszło potwierdzenie opłacenia zamówienia. W czwartek dzwonie do sklepu, ponieważ status zamówienia był "w trakcie kompletowania". Miła pani przez telefon powiedziała, że w piątek zostanie wysłane i że bardzo przepraszają. No i w piątek wysłane. Jakiś czas później zachciało mi się polówki z długim rękawem. Zamówienie składam w sobotę, opłacam, dostaje potwierdzenie zapłaty. W poniedziałek paczka wysłana i we wtorek u mnie.

Opublikowano

Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o garniturze Sanremo Air w kratę.

Czy garnitur posiada podszewkę?

Jaka jest gramatura materiału?

Jaka jest jej skrętność? 

Z czego są guziki? 

Czy garnitur za 3185zl,  obecnie przeceniony, jest wart swojej ceny? 

Nie ukrywam,  że z niecierpliwością oczekuję na przesyłkę, gdyż kupiłem ostatnią sztukę w rozmiarze 182/116/104. Jeszcze będą poprawki krawieckie. Oby pasował.

Czy ma ktoś doświadczenia z tym garniturem? 

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Robię aktualnie garnitur mtm, ale doświadczenie póki co tragiczne. Garnitur zszyty krzywo, brak tzw. "ownershipu" tego procesu ze strony sklepu, trzy przymiarki, a produkt garniturowy ciągle nie jest podobny choćby do tego, co przymierzałem z wieszaka. Jesteśmy bliżej początku niż końca, a jedyne czego bym teraz chciał, to zakończyć tę męczącą obie strony współpracę, dostać moje pieniądze i zapomnieć o sprawie. Kilku moich kolegów, którzy też rozważali szycie mtm w sklepie monopolowym na podgórnej zrezygnowali z tej imprezy.

Dużo hałasu wokół budowania marki, mało zainteresowania jakością.

• Like 1