M.Borkowski Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 gdyby ktoś szukał fotografa głównie ślubnego, ale podejmuje też inne tematy - zapraszam XXXXXXX niedozwolona reklama MOD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Hej, ja jestem menedżerem w IT, obecnie w firmie programistycznej. Gdyby ktoś szukał pracy jako programista, tester (co się rzadko zdarza albo menedżer w IT to zapraszam do kontaktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Ja z kolei pracuję w jednej z firm tzw. Wielkiej Czwórki. Jeśli są na forum osoby młode (albo i starsze) rozważające karierę w Doradztwie bądz w Audycie to z chęcią podpowiem/odpowiem na pytania. Edit: Jeśli ktoś szuka pracy w tych obszarach to też dajcie znac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 26 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 Czyli nadszedł ten dzień, że i na forum zaczęli rekrutować programistów 2 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 A rynek taki, że na PW zgłosiły się głównie osoby chcące sprzedać mi swoje usługi w rekrutacji programistów oraz jeden kolega któremu przyda się pomoc w karierze, więc się umówiliśmy na kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 Rynek jest taki, że programiści sami z siebie nie będą przecież odpowiadać na ogłoszenia, skoro DZIENNIE dostają parę konkretnych propozycji na maila / linkedin / goldenline - jak już to do jakiś swoich upatrzonych, wymarzonych firm, które koledzy polecali i gdzie jest lodówka z darmowym piwem np. Nawet parę razy widziałem jak oburzona rekruterka biła pianę, że jej "odbiory-kandydaci" nie odpowiadają na masówkę ze zmienionym imieniem - to dopiero jest bezczelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2017 Jeszcze dobrze że zmieniła imię trafiają się i wiadomości do dziewczyn "Witam Panie Jacku" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Czy jest na sali ktoś zajmujący się profesjonalnie namingiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Ależ te zawody mają dziwne nazwy. Niedługo będą sami programiści i managerowie IT. A nie będzie miał kto dać zastrzyka w tyłek. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Nie wiem co ma ów "naming" do IT, ale tak poza tematem to już wymyślono system ekspercki w toksykologii gdzie system znacząco mniej się mylił niż specjalista-lekarz - ale praca dla ludzi być musi, więc się nie przyjął, har har Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Dużo w/g mnie jest zawodów hmm "niepotrzebnych", ,które "przejadają" niewspółmiernie duże środki w stosunku do tych potrzebnych. Jak to mówią świat na ch....u stanął;. a socjalistą nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Człowiek ogólnie myli się częściej niż dobrze zaprogramowana maszyna, jednak pomyłki ludziom wybacza się łatwiej niż bezdusznym urządzeniom. Za jakiś czas samochodami będą kierować komputery, zapewne będzie wtedy mniej wypadków, ale każdy z nich będzie powodem protestów przeciw tym maszynom. Znana jest sytuacja algorytmu, który świetnie przewidywał jakość wina w danym roczniku, lepiej niż eksperci. Cóż, ci ostatni nie mogli się z tym pogodzić i algorytm odłożono na półkę. W kwestii medycyny, to mamy dużo algorytmów dających prawdopodobnie optymalne rezultaty, ale opór przeciw ich stosowaniu jest ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2017 Jeżeli na forum jest osoba, która zajmuje się profesjonalnym projektowaniem logo, wizytówek, dokumentów firmowych, kopert, lub jeżeli jest ktoś, kto zna taką osobę, to zapraszam do kontaktu na PV. Konieczna będzie FV. Pozdrawiam Dariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UzytkownikForum Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem... Programista PHP - freelancer, samouk Pentester - freelancer "Researcher" - Gdybyś potrzebował informacji z pozoru nie do zdobycia, to mogę pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Mam niewielką agencję interaktywną w Łodzi. Jeśli jest na sali programista PHP (głównie WordPress) oraz specjalista SEM (głównie PPC) to bardzo chętnie umówię się na rozmowę w pierwszym tygodniu nowego roku. Mamy niewielki zespół (ja, grafik, link builder, programista, osoba od WoMM i jedna od content marketingu). Jeśli komuś to nie przeszkadza i nie jest fanem "korpo" klimatów to tym bardziej zapraszam. I z drugiej strony - jeśli ktoś szuka solidnego wykonawcy stron www i głównie usług SEO, to chętnie pochwalę się naszymi dokonaniami. Robiliśmy duże i bardzo duże projekty, ale i od mniejszych nie stronimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaKuba Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 czy jest ktoś zajmujący się nieruchomościami lub może polecić taka osobę? planuje zakup działki i chciałbym mieć wcześniej wiedzę zanim podejmę rozmowy z agencją nieruchomości / bezpośrednim właścicielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 W dniu 14.01.2018 o 22:07, KubaKuba napisał: czy jest ktoś zajmujący się nieruchomościami lub może polecić taka osobę? planuje zakup działki i chciałbym mieć wcześniej wiedzę zanim podejmę rozmowy z agencją nieruchomości / bezpośrednim właścicielem. jeżeli działka pod budowę, to warto zabrać doświadczonego projektanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 Po 30 latach w dziennikarstwie gazetowym i agencyjnym, przeszedłem na samozatrudnienie jako redaktor do trudnych tekstów anglojęzycznych. Bardzo szeroki zakres tematyczny, ale moja specjalność to ekonomia, finanse, tematy historyczne lub społeczno-polityczne. Chętnie tłumaczę dowolne teksty z polskiego na angielski (odwrotnie nie za bardzo, co łatwo zrozumieją czytelnicy moich forumowych wpisów). 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielMagic Napisano 15 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2018 Jestem profesjonalnym iluzjonistą łączę nowoczesną iluzję z dobrym humorem. Występuję praktycznie wszędzie: imprezy firmowe, wesela, urodziny, duże wydarzenia w miastach na wielu wielu eventach prywatnych. Dodatkowo prowadzę firmę zajmująca się nowoczesnymi rozwiązaniami dla firm w kierunku ergonomii pracy 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Prowadzę firmę świadczącą usługi z zakresu Outsourcingu IT i rozwiązań informatycznych dla biznesu. Między innymi systemy e-commerce, ERP, CRM, systemy przetwarzania danych (zgodnie z RODO ), indywidualne rozwiązania dla branż HoReCa. Ponadto automatyka procesów biznesowych i inwestycyjnych, machine learning, sztuczna inteligencja, systemy PoS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 Z-czyszczenie nastąpiło. Proszę się trzymać tematu wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 21 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2019 Hej, Ja obecnie jestem jednym z glównych analityków z zakresu big data i machine learning w jednej z większych firm konsultingowych. Gdyby kogoś interesowała praca w takim obszarze, to zapraszam do kontaktu - postaram się pomóc. Mogę też służyć jako ekspert w tematyce obliczeń kwantowych i kwantowej informatyki Pozdrawiam, Piotr 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 27 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2019 Dotacje, granty, dofinansowania Cały proces pozyskiwania finansowania UE i prowadzenia projektów. Szczególnie warto jeśli masz firmę, która produkuje lub świadczy usługi na bazie parku maszynowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatLove Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 Architektura, Wnętrza, Budownictwo i Wykończeniówka, a wiec od projektu kompleksowego po realizację, która również może być pod klucz. Zapraszam do współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kosek Napisano 24 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2021 Dzień dobry/wieczór, Realizacje video/filmowe/na żywo Tworzenie kanału popularno-naukowego Astrofaza na YouTube Pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi