mbs Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Rozprawa doktorska Mendelejewa nosi tytuł "O połączeniu spirytusu z wodą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Zbliża się sylwester, po jaki trunek sięgniecie tego dnia? Będzie to szampan, a może jakieś wino musujące, Cava, Asti czy tradycyjnie Carskoje Igristoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Zwykle zaczynam od jakiegos single malta lub koniaku do cygara, pozniej pije blended whisky, a o polnocy otwieram szampana/cave/prosecco. Na koniec wznosze toasty tym co jeszcze zostalo i tak juz do rana W tym roku nie planuje imprezy, ale pewnie skonczy sie jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Dziś o 22:25 w TVN "Północ, północny zachód" z ponoć najlepiej ubraną fikcyjną postacią filmową wszech czasów. Oczywiście tę postać (Rogera Thornhilla) gra Cary Grant. Dla fanów flaneli - istna uczta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Dziś o 22:25 w TVN "Północ, północny zachód" z ponoć najlepiej ubraną fikcyjną postacią filmową wszech czasów. Oczywiście tę postać (Rogera Thornhilla) gra Cary Grant. Dla fanów flaneli - istna uczta!Bartek, pijący ten Roger ?Pijący i niezły kobieciarz. Okazuje się jednak, że źle sprawdziłem i seans już się odbył - 6 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Fakt, nie ogarniam. Chyba coś się zmieniło w programie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Patrzyłeś na TVN7. Leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Czy możecie polecić jakąś stylową "piersiówkę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Czy możecie polecić jakąś stylową "piersiówkę"? nie wiem jaki poziom Cię zadowala, ale ja najładniejsze (w Polsce) widziałem w sklepach myśliwskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Dla zabieganych poniżej wklejam podręczny przegląd recenzji po winach, które spotkacie w najlepszych warszawskich restauracjach. Błyśnięcie odpowiednią wiedzą w restauracji na kolacji we dwoje to podstawa http://phrasegenerator.com/wine pozdrawiam, Damiance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 witajcie, czy piersiówki są w dzisiejszych czasach przedmiotem użytkowym, czy już tylko gadżetem, który można dostać od kolegów na urodziny itp.? znalazłem w necie taki model vintige z aligatora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 Piękna sprawa Mialem kiedys wiele (dostawalem), ale korzystałem naprawde rzadko. Może dlatego, że pijałem rzadziej i mniej, a w whisky jeszcze nie zdązyłem sie zakochać Ostatnio przegladam vintage modele na ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 jeszcze taki model znalazłem .. a cena z kosmosu - 1800 pln.. http://www.ahalife.com/product/638/python-flask/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Dziś jest środa czyli "mały czwartek", więc mozna uczcić połowę tygodnia szklaneczką whisky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Szklaneczka whisky - jak znalazł na Środę Popielcową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Stock XO, ale narobiłeś ochoty na piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Ale piwo mam w lodówce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 A za 10 minut kończy się popielec Gdzieś chyba jeszcze miałem jakąś Metaxe zachomikowaną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Okres postu to czas wyrzeczeń, a nie abstynencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Witam Butelka ladna - jak to moj znajomek mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Pomijając butelkę, ciekaw jestem co to za wódka (z czego wytwarzana), co kosztuje 420zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 24 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2012 Rozne - buteleczki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 24 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2012 Wodka prenium o najwyzszej jakosci z gorzelni: ksiecia Lippe, Z czego jest robiona to nie wiem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 24 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2012 A skąd wiesz, że jest najwyższej jakości? Ja dowiedziałem się tylko tyle, że robią ją Niemcy i że ma zawartość alk 37,5%, czyli najniższą możliwa, żeby się móc nazywać wódką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi