pablocito Napisano 21 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2020 @Zając Poziomka, bardzo mi imponuje Twój dobór zegarków (o ubraniach nie mówię, bo to nie ten wątek, a poza tym wiadomo, że jesteś jednym z większych specjalistów na tym forum). Z wyjątkiem IWC prezentujesz zegarki budżetowe, ale nie przypadkowo dobrane. Każdy z nich ma jakieś historyczne odniesienie, czy stanowi nawiązanie do znanego „kultowego” modelu. To pokazuje, że nie trzeba sprzedawać nerki żeby nosić zegarki z klasą. Oprócz tego są genialnie moim zdaniem dobrane do ubioru danego dnia. Chyląc czoła serdecznie pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2020 Dziękuje za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 21 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2020 Wiem, że powinienen pytać o zegarek, ale czy mi się wydaje, czy makiet koszuli przetarty jest do imentu? Przyznam, że zżera mnie ciekawość odnośnie tego elementu zestawu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 21 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2020 15 minut temu, nynu napisał: Wiem, że powinienen pytać o zegarek, ale czy mi się wydaje, czy makiet koszuli przetarty jest do imentu? Przyznam, że zżera mnie ciekawość odnośnie tego elementu zestawu. Pozdrawiam. Jako że ktoś zapytał się mnie o to w prywatnej wiadomości, pozwolę sobie zacytować to co odpisałem: "Lubię tę koszulę i nie przeszkadza mi że ma trochę wytarty mankiet. Nawet lubię, kiedy widać na rzeczach ślady użytkowania, taka naturalna patyna. Na tej samej zasadzie nie przeszkadza mi skóra na butach po kilku latach użytkowania, czy parę rysek na zegarku. Ostatnio wolę też kołnierzyki i mankiety koszul „unfused”, które po całym dniu wyglądają na trochę znoszone i nigdy nie są idealnie gładkie dłużej niż godzinę po wyprasowaniu. Nie uważam, żeby dbałość o detale i jakość miała oznaczać że wszystko musi świecić nowością i wyglądać jak stylizacja z magazynu modowego czy Instagrama. Zresztą ostatnio bardzo dużo pracuję i niespecjalnie dbam o jakiekolwiek detale ubioru bo po prostu nie mam na to czasu Ubrania są po to żeby ich używać i ślady użytkowania to naturalna rzecz... Co innego rzeczy brudne, czy dziurawe." Dodam jeszcze, że nie uważam żebym nosił "zestawy"... tylko zwykłe ubrania Pozdrawiam. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2020 Leniuszek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 22 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2020 . 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 22 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2020 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 26 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2020 W dniu 15.02.2020 o 23:58, Zajac Poziomka napisał: Ten Q jest niewątpliwie urokliwy! Ostatni raz jak sprawdzałem, to były już niedostępne (szybko się rozeszły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr B Napisano 26 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2020 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 27 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2020 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr B Napisano 27 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2020 Z ostatniego wyjazdu. Wolę pióra i portfele MB, ale nie mogę się oprzeć koordynacji w ramach tej marki - zegarek, pióro, portfel, torba/walizka. Nadzwyczaj często pasują do siebie. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2020 Super pasek, pokażesz więcej foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2020 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 ( Casio ) 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 3 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2020 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 3 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2020 Dziurawiec 15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2020 30 lutego? Dobrze rozkminiam? I dwumodułowe wskazanie miesiąca? Fazy księżyca? Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2020 Niedobrze;) el primero 36000 stoper, datownik na 2 dyskach (tak naprawdę na 3, ale był źle ustawiony i dlatego 02 zamiast 03) i wskaźnik dzień i noc, a nad nim na szafirowym dysku faza księżyca (niezależna od dysku dzień i noc). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2020 No to i tak cudo. A ten wychwyt jakiś taki pokomplikowany. Dwa balanse czy co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2020 No nie, nie jest to F.P.Journe Ressonance normalny wychwyt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr B Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 8 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2020 MdC 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 8 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2020 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2020 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi