Szydlowsky Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Po królewsku to tylko Rolex , tutaj to raczej po książęcu 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Księciunio taki! 😋 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Dynastia Tudorów jak najbardziej królewska, a nazwa Rolex przy całym uznaniu dla marki zawsze kojarzyła mi się z tworami typu Drutex, OponexWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Rolki termiczne do terminali, kas i ploterów, Rolex sp. z o. o., eksport - import, hurt - detal, doświadczenie w branży. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 ...ale co to za król bez korony ? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Bez korony, za to waleczny z tarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 „Król jest nagi”. Czytelność Pama w każdych warunkach, przy mojej postępującej kurzej ślepocie, stawia go na pozycji zegarka pierwszego wyboru ... po zmroku 😁 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 22 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 22 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 mocni zawodnicy na tej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 3 minuty temu, Żorż Ponimirski napisał: mocni zawodnicy na tej stronie Dobrobyt w narodzie Już nawet nie mówię że to dobra zmiana 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 24 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2019 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kanapa Napisano 28 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 Udany import ze wschodu, dokładnie z republiki Tatarstanu. Na dniach plan podwojenia wartości tego cudu techniki. Info dla koneserów - klasyczny 2409.01. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wimon Napisano 28 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 Rzeczywiście na tej stronie wątku poziom wysoki, mam nadzieję, że nie zaniżę 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koval Napisano 28 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 @wimon, nie bądź taki skromny - świetny jest! ... a ja specjalnie dla @Żorż Ponimirski - combo z rękawiczkami od Mistrza Jamrozińskiego (i obiecuję już nim nie spamować przez dłuższy czas) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 15 minut temu, Koval napisał: (i obiecuję już nim nie spamować przez dłuższy czas) Oj, żebyśmy tylko takie problemy mieli na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 @wimon, nie bądź taki skromny - świetny jest! ... a ja specjalnie dla @Żorż Ponimirski - combo z rękawiczkami od Mistrza Jamrozińskiego (i obiecuję już nim nie spamować przez dłuższy czas)A ja specjalnie dla Kovala: 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 Coraz mniej zegarków to i wybór mniejszy;) 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 5 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 Przez Was zmuszony zostałem do zakupu rękawiczek;) 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr B Napisano 6 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2019 Dzień dobry Wszystkim. Przepraszam za dość słabą jakość, poprawię się w kolejnych odsłonach. Gra kolorów i faktur do dopracowania. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 Barwy ochronne 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 8 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 10 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 Staruszek Seiko 5 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr B Napisano 10 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 Jeszcze z czwartkowego wyjścia. Pasek oczywiście do wymiany. 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MH_fan Napisano 10 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 Nowy nabytek - niby niewiele, a według mnie bardzo ładny i naprawdę cieszy. 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi