Embassy of Elegance Napisano 12 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Na razie nie jestem wstanie podać ram czasowych:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weber Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Zdjęcie zrobiłem od razu po złożeniu. Jestem przekonany, że można było lepiej, ale nie jestem pewien, czy akurat o 6.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 12 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 To wszystko wyjaśnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek Napisano 13 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2015 Co to za poszetka na czwartym zdjęciu z postu 162? Gdzie można taką kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 13 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2015 To jedwab ręcznie drukowany. Nie dokupienia. Miałem na próbę trochę materiału:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 13 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2015 A poszetka to EoE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Odebrałem wczoraj dwa krawaty 7-fold z drukowanego jedwabiu. Jakość wykonania produktu i opakowanie na poziomie typowym dla tej firmy. Pierwsze wrażenia o zetknięciu się z krawatem: bardzo fajny. ale zaraz pojawił się refleksja czy warto tyle dopłacać w porównaniu z 3-foldem (mam taki z tej firmy i jestem bardzo zadowolony? Rożnica dopiero tak naprawdę ujawnia się przy/po zawiązaniu węzła. Co najważniejsze różnica jest . Krawat jest bardziej "mięsisty" i węzeł/łezka układa się trochę inaczej. Szczerze mówiąc po przejrzeniu zdjęć z pracowni i mając dobre doświadczenia z 3-foldem wahałem się czy warto dopłacać różnicę. Teraz nie żałuję, chociaż z grenadyny w prążki zdecydowałem się na 3-foldy (materiał jest o większej gramaturze jak sądzę). Wynika to przede wszystkim z wizji odpowiedniego krawatu do własnej sylwetki. Na obecnym etapie uważam, że na pytanie odpowiedniego stosunku ceny do jakości każdy musi odpowiedzieć sobie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 17 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Cieszę się, że jesteś zadowolony z 7 foldów:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weber Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Dziś odebrałem kolejny krawat z drukowanego jedwabiu. Zdjęcie wrzucę do odpowiedniego wątku. Jakość materiałów i wykonanie są niezmiennie wybitne. Ogólnie mówiąc, 3-fold z drukowanego jedwabiu stał się moim ulubionym krawatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 18 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Dziękuję za miłe słowa. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze krawaty były wykonane na najwyższym światowym poziomie. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 19 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Chciałbym Was poinformować, że od 27 czerwca do 5 lipca będziemy na urlopie. W związku z powyższym zamówienia złożone w tym czasie będą realizowane po naszym powrocie. Jeśli chodzi o zamówienia BESPOKE to trzeba również uwzględnić czas potrzebny na uszycie. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Macie problem z certyfikatem SSL na stronie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 19 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Pracujemy nad przeniesieniem certyfikatu. Musieliśmy zmienić hosting, gdyż po wprowadzeniu zakładki BESPOKE, poprzedni nie dał rady, z racji dużej ilości wariantów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Stałem się kolejnym szczęśliwym posiadaczem krawata EoE - a właściwie nie ja, tylko mój tata, któremu kupiłem na prezent. Choć dla mnie standardowe wymiary (8,5x150) są za duże, dla taty okazały się idealne, więc wybraliśmy opcje gotowego 3-folda. Co mogę powiedzieć? Pudełko i sposób pakowania znakomite - mam nadzieje, że taki zostanie - zwłaszcza jako prezent wygląda to bardzo efektownie! Sam krawat jest wykonany ze świetnego materiału (drukowany jedwab), sprężystego, mięsistego, łatwego do zawiązania i uformowania łezki. Cóż, następny krawat będzie mój, bespoke, tylko cały czas zastanawiam się który wybrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 26 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Super, że tata jest zadowolony! Pudełko i sposób pakowania się nie zmienią - bez obaw:). P.S.1 Decyzje, decyzje, decyzje... P.S.2 Certyfikat SSL zainstalowany:) Pozdrawiam, Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Właśnie odebrałem 3-fold z grenadyny grossa (dostałem wcześniej próbki i zdecydowałem, że do mojej sylwetki 6-fold będzie nazbyt mięsisty). Objętościowo bardzo zbliżony do 7-folda z jedwabiu drukowanego. W moim subiektywnym przekonaniu grenadyna w paski zniewalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Mam i ja swój krawat od EoE . Krawat miał swój debiut w zeszłą niedzielę w Poznaniu na "Tylko męska klasyka" i jestem z niego więcej niż zadowolony . Elastyczne i proklienckie podejście Pawła do zamówienia zaowocuje na pewno kolejnymi jego produktami w mojej szafie. W wersji bespoke wybrałem drukowaną wełnę 3fold z wypełnieniem standard i uważam ten wybór za trafiony; krawat ładnie się wiąże i w miarę szybko wraca do poprzedniej kondycji na wieszaku. Przy moich gabarytach zawiązanie krawata tak żeby cieńsza końcówka była równa szerszej (i krawat miał prawidłową długość ) jest praktycznie niemożliwe nawet przy dłuższych krawatach. Ten krawat mogę zawiązać właśnie w ten sposób- bezcenne . Dziękuję. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Maciek, piękny, gratuluję - ale kiedyś nie lubiłeś jasnych krawatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgadza się. Długo szukałem pasującego krawata do tej marynarki i wydawało mi się, że niestety najbardziej odpowiednim będzie czarny; do momentu prezentacji przez Pawła tej wełny. Wg mnie pasują do siebie. Jest to jeden z jaśniejszych krawatów w mojej szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daionkyoo Napisano 30 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2015 Przewidujecie może jakieś knity w ofercie? Czy to raczej nie ten styl? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 30 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2015 Właśnie odebrałem 3-fold z grenadyny grossa (dostałem wcześniej próbki i zdecydowałem, że do mojej sylwetki 6-fold będzie nazbyt mięsisty). Objętościowo bardzo zbliżony do 7-folda z jedwabiu drukowanego. W moim subiektywnym przekonaniu grenadyna w paski zniewalająca Cieszę się, że jesteś zadowolony z grenadyny w paski:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 30 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2015 Zgadza się. Długo szukałem pasującego krawata do tej marynarki i wydawało mi się, że niestety najbardziej odpowiednim będzie czarny; do momentu prezentacji przez Pawła tej wełny. Wg mnie pasują do siebie. Jest to jeden z jaśniejszych krawatów w mojej szafie. Super wygląda z tą marynarką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 30 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2015 Przewidujecie może jakieś knity w ofercie? Czy to raczej nie ten styl? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Na chwilę obecną nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 6 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Witajcie po dłuższej przerwie:). Wróciliśmy z urlopu i zabieramy się do pracy! Poniżej zdjęcia shantungu, który mamy na miejscu. Wkrótce pojawi się oficjalnie w sklepie. Zamówienia tradycyjnie przyjmujemy również na maila, jak i na priva. Pozdrawiam, Paweł 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 6 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Przepraszam, ale jeszcze się "nie ogarnąłem" po urlopie:). Cena standardowa za krawat z shantungu wynosi 249 zł - konstrukcja 3 fold, bez podszewki. Wypełnienie lekka wełna. Nasz shantung jest miękki w dotyku - bardzo przyjemny:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi