kronenberg Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Jedne z najpiękniejszych dźwięków gitarowych jakie słyszałem: i wersja z pieprzykiem a Jimiego sami sobie znajdziecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Ostatnio do mnie wrócił Primus i podoba mi się dzisiaj znacznie bardziej niż wcześniej. Dojrzałem czy zgłupiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Taki klasyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 To może zaproponuję coś z powodu dzisiejszych doniesień: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rideronthestorm Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Dawno mi sie co tak nie podobalo, nie moge przestac ich sluchac Chociaz wole np.: Za oryginalem nie przepadam, ale ten cover jest swietny. Wokal, aranzacja, stylizacje, solo na saksofonie, wszytko to tworzy nieamowita calosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanctim Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Ogólnie polecam zapoznać się z całą ich "odtwórczościo-twórczością" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eth Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 dzisiaj coś takiego - jest trąbka i gitara.. i jeszcze Grace śpiewa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Z francuskiej muzyki to od kilku lat jednak Zaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Dawno mi sie co tak nie podobalo, nie moge przestac ich sluchac Chociaz wole np.: Za oryginalem nie przepadam, ale ten cover jest swietny. Wokal, aranzacja, stylizacje, solo na saksofonie, wszytko to tworzy nieamowita calosc. Szczególnie polecam Halo - co tam wokalista zrobił, to nie mam pytań. Oprócz tego: Shake it off i wszystkie utwory z Haley Reinhart (jej głos jest... cudowny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 wolę Corteza w wykonaniu Neila, jego "brudnej gitary" i "piskliwego" wokalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 dzisiaj coś takiego - jest trąbka i gitara.. i jeszcze Grace śpiewa Świetne! U mnie patetycznie, w duchu 'bogoojczyźnianym'. Jeszcze mnie trzyma po wczorajszych uroczystościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Ostatnio wpadłem na nich na YT. No kurcze, nie mogę się oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Marcin, zabiłeś mnie, na Wimp jest cały album, daję do ulubionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Czy w tym bandzie gra ktoś znany? Wokal brzmi znajomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Są to muzycy zespołu Night Mistress, którego na razie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Już sprawdziłem; myślałem przez chwilę, że to Grzegorz Tkaczyk śpiewa (na tyle, na ile mgliste było moje wspomnienie jego wokalnych dokonań). Nigdy nie przepadałem za klasycznym heavy metalem z powerowym wokalem, ale to jest z jajem, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Z wokalem jest różnie, ale klasyczny hewi metal lubię, Dickinson zawsze będzie wzorem. Ostatnio niejaki Miles Kennedy pojawia się w głośnikach. A i jest taki rosyjski zespół Arija, w którym śpiewał niejaki Kipelov (cyrylicą się nie da, też kawał głosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Już sprawdziłem; myślałem przez chwilę, że to Grzegorz Tkaczyk śpiewa (na tyle, na ile mgliste było moje wspomnienie jego wokalnych dokonań). Nigdy nie przepadałem za klasycznym heavy metalem z powerowym wokalem, ale to jest z jajem, podoba mi się. Brzmi jak Michael Kiske śpiewający po polsku. Muzyka ogólnie taka Helloweenowo - Runing wild'owa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Dla mnie najlepszym metalowym wokalistą jest Tom Waits Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Usunąłeś mydłem wykończenie ze skóry. Trzeba teraz pracować całościowo z cholewkami. Nie mogę się od kilku tygodni od tego uwolnić: Jarrousky: a tu Beasley: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Coś dla fanów bluesa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 niesforny Eddie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Nie mogę się od kilku tygodni od tego uwolnić: Jarrousky: a tu Beasley: Gorąco polecam Si Dolce e'l Tormento w wykonaniu Rolando Villazon, z płyty Combattimento, Christiny Pluhar. To jest dopiero energia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi