Brazzi Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 ma ktoś Tassel Loafers Berwick'a 4171? jakieś opinie? ciężko znaleźć ciekawe Tassele w sieci w średnim budżecie http://www.sklep.klasycznebuty.pl/588,berwick-4171-brown.html Scarosso ma kilka modeli na wyprzedaży. Podobna cena jak Berwicki, szczególnie, że dostawa i zwrot gratis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Miałem dziś okazję przymierzyć kilka par butów Berwick. Odniosłem wrażenie, być może błędne, że skóra z których są zrobione jest sztywna. Może ktoś potwierdzić? Z Berwickami faktycznie różnie bywa. W 3561 skóra nie jest twarda i ładnie się łamie, nawet bardziej miękka jest w 317 (skóra olejowana), natomiast w moich 242 i 910 jest zauważalnie twardsza. Najtrudniej mi rozchodzić właśnie model 242. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Z Berwickami faktycznie różnie bywa. W 3561 skóra nie jest twarda i ładnie się łamie, nawet bardziej miękka jest w 317 (skóra olejowana), natomiast w moich 242 i 910 jest zauważalnie twardsza. Najtrudniej mi rozchodzić właśnie model 242. W modelu 266 Castano jest za to bardzo miękka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Czy są plany kolejnych zakupów grupowych ze sklepu klasycznebuty.pl? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Na ten moment chyba nikt nie zgłaszał na forum takich planów. Można jednak pomyśleć o tym w lutym- marcu. Może już wtedy będą nowe modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alandreas Napisano 13 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2016 noszę się z zamiarem zakupu trzewików Berwick 318 i tak się zastanawiam czy warto dopłacić do podobnego modelu trzewików Yanko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2016 dołożyć do Yanko zawsze warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alandreas Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 dzięki ,tak też myślałem ,tym bardziej ,że bywają atrakcyjne promocje na Yanko jak zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ_k Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Witam, Czy w modelu 321 jest szansa że się delikatnie rozbiją? Po pierwszych przymiarkach wydają się trochę za ciasne i nie wiem czy je zostawić czy wymienić na pół rozmiaru większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejl Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Witam, Czy w modelu 321 jest szansa że się delikatnie rozbiją? Po pierwszych przymiarkach wydają się trochę za ciasne i nie wiem czy je zostawić czy wymienić na pół rozmiaru większe. Jeśli mają się rozbić na szerokość, to jest duże prawdopodobieństwo, że Ci się uda. Na długość - to nigdy się nie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPK Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Kilka zimowych modeli Berwicka pojawiło się na allegro w przystępnej cenie, fani marki powinni byc zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Niestety ale modele dość czerstwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell89 Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Są jakieś kody rabatowe do klasycznebuty.pl? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Są jakieś kody rabatowe do klasycznebuty.pl? Dzięki 5 % za newsletter, kod ważny przez rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 Niestety ale modele dość czerstwe. Spośród 4 czy 5 tylko jeden jest w miarę atrakcyjny, reszta to dla gimnazjalistów albo jakies niewiadomo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klasycznebuty.pl Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 5 % za newsletter, kod ważny przez rok. Mamy również 10 % stały rabat w programie "Dla Przyjaciół". Witam, Czy w modelu 321 jest szansa że się delikatnie rozbiją? Po pierwszych przymiarkach wydają się trochę za ciasne i nie wiem czy je zostawić czy wymienić na pół rozmiaru większe. Na pewno rozbiją się. Proszę założyć wilgotną (w miejscu ucisku) skarpetkę na prawidło i następnie wsadzić je do buta. Skóra cholewki powinna popracować w tym miejscu po kolejnym użytkowaniu. W razie dalszych pytań prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Dla ludzi którzy zakupili model 3010 - jak sięma ich rozmiar do waszych standardowo kupowanych z polskich sieciówek (ewentualnie sportowych) butów? Po posłaniu wymiarów został mi polecony numer o 1,5-2,5 rozmiar mniejsze niż noszę normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebhucz Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Zgadza się, mam Berwick 3010 w rozmiarze 42,5 i pasuje bardzo dobrze, a normalnie (marek sieciowych) nosiłem 43,5-44, a sportowe, np. do biegania mam 44,5. Dlatego powinno być dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 dzięki. mi pani ze sklepu poleciła 41,5 ale zamówię na przymiarkę 42,5 i można Rendenbacha zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 dzięki. mi pani ze sklepu poleciła 41,5 ale zamówię na przymiarkę 42,5 i można Rendenbacha zamówić Lepiej posłuchaj się Pani Ja żałuję, że tego nie robiłem teraz mam o 0,5 rozmiaru za duże 3561 i 3488 ( czarne oxfordy) oba kiepsko się łamią. Po rozchodzeniu 3561 mają straszne luzy. Ja sam w sportowych mam 44 a w Berwickach standardowo mam 8 ( buty dobrze dopasowane). W zimowych zszedłem za to do 7 1/2. To był dla mnie szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Rozmiarówka Berwicka to "oddzielny" rodzaj rozmiarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Zgadza się . U mnie w trzewikach konieczne było zejście z 11 do 9.5UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klasycznebuty.pl Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Dla ułatwienia systematycznie wprowadzamy przy każdym modelu informację o kopycie Przejście na rozmiarówki niższe w szytym obuwiu to normalna sprawa (w butach sieciowych, sportowych rozmiarówka notorycznie jest zawyżana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Chyba zaniżana - bo np. but sportowy, który ma podany rozmiar 40, w rzeczywistości ma np. 42. Więc producent tego buta zaniża rozmiar, który realnie jest większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Wsłuchując się w rady obsługi sklepu wziąłem zalecony rozmiar. Męczyłem się z miesiąc (chodzi o rozchodzenie), ale w końcu się udało i but leży świetnie, jest bardzo wygodny. Czasem trzeba zaufać ekspertom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi