Wujekrada Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Zwrotów nie ma, nie wiem jak z wymianą. Można to jednak obejść. Zamawiasz na stronie z odbiorem w sklepie. Kupno on line musi być z możliwością zwrotu i tak jest w przypadku Bytomia. Nie działa w przypadku odbioru osobistego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 nie działa, bo sklep stacjonarny nie rejestrował sprzedaży, tylko sklep wysyłkowy... tak jest w większości sklepów sieciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejl Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Czy zamawialiście coś ostatnio w sklepie internetowym Bytom? 10 dni czekam na wysyłkę, brak kontaktu ze sklepem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 @andrzejl Zamawiałem 5.02, wczoraj mail o przyjęciu zamówienia do realizacji. Póki co nie mam więc powodu, żeby dzwonić/pisać do sklepu. Niemniej Twój przypadek jest trochę niepokojący - 10 dni to sporo, mam nadzieję, że jednostkowy. Edit: dziś (15.02) paczka dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Czy zamawialiście coś ostatnio w sklepie internetowym Bytom? 10 dni czekam na wysyłkę, brak kontaktu ze sklepem... kiedyś to opisywałem w tym temacie, czekałem ponad miesiąc na zwrot kasy, wtedy postanowiłem nigdy więcej u nich nic nie kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Jest to wynikiem dużej liczby zamówień w okresie wyprzedaży. Zaznaczyć należy, że Bytom i inne polskie marki, jak Prochnik, Vistula itd, nie są wyspecjalizowanymi frimami w sprzedży online, co przekłąda się na braki w zasobach ludzkich, obsługujących te zamówienia. Z tym faktem albo należy się pogodzić, lub nie zamawiać jak napisał Krzysiek_W. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 W Próchniku zamawiałem w zeszłym tygodniu, 2 dni później paczka była u mnie. Zobaczymy jak będzie z procedurą zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Ja w Bytomiu miałem tak raz, że długo czekałem na przesyłkę ale był to okres świąteczno-noworoczny więc problemy były w pewnym stopniu uzasadnione. Mnie do zakupów online w Bytomiu bardziej jednak zniechęcił fakt, że przesyłki dostarcza DPD o przygodach z którą można napisać niemałą rozprawę naukową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Zależy od stanu towaru i ilości zamówień. Ja mam doś z Prochnikiem i Bytomiem realizacji zamówienia w ciągu 5 dni, ale również w ciągu 3 tygodni. Zwroty robiłem do Bytomia i nie miałem problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Też czekam od 31 stycznia na paczkę z ich sklepu internetowego i zamówienie cały czas wisi w realizacji. Wysłałem rano zapytanie - póki co cisza. Telefonu niestety nie odbierają (albo ja mam pecha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargo Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Musisz mieć pecha. Kupiłem ostatnio na wyprzedaży marynarkę: nie dość, że świetny model, w dobrej cenie, to przyszła zaskakująco szybko, biorąc pod uwagę, że pewnie przy tych obniżonych cenach mają dużo większy obrót. Z Bytomiem ostatnio jest tak: generalnie ostatnia kolekcja była mało poruszająca, ale jak przychodzi do zakupów, to w każdym sezonie ostatecznie zaopatruję się w Bytomiu (z dużą dawką zadowolenia). Natomiast to co wyrabia się na Próchniku wywołuje u mnie czystą wściekłość: sklep internetowy Próchnika już w grudniu wyglądał jak po przejściu szarańczy. Nie udało mi się "złapać" żadnego dwurzędowego płaszcza w moim rozmiarze, zanim nadeszły chłody większość rzeczy z kolekcji zimowej była wyprzedana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 morał z tego jest taki, że Próchnik miał lepszą kolekcję niż Bytom, który co raz bardziej dryfuje na obrzeża zainteresowania tego forum (a szkoda, bo wydawało się, że obejmą przeciwny kurs). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonkrulewicz Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Jeżeli chodzi o Bytom to bardzo podobały mi się płaszcze zaprezentowane przez Mr Vintage na blogu w poście sprzed roku i byłem przekonany, że w następną zimę zaopatrzę się właśnie tam, lecz ostatnia kolekcja bardzo mnie zawiodła. Na szczęście udało mi się dorwać w Próchniku szary płaszcz, z którego jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kros Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Kilka razy realizowałem zakupy internetowe w Bytomiu, niezależnie czy był to okres wyprzedaży czy też nie, to zawsze okres oczekiwania na przesyłkę był bardzo długi. Po rozmowie z Dyrektorem Sprzedaży okazuje się, że fakt długiego (niejednokrotnie 10-14 dniowego) czekania jest u nich w pakiecie lub jak kto woli w standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejl Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Kilka razy realizowałem zakupy internetowe w Bytomiu, niezależnie czy był to okres wyprzedaży czy też nie, to zawsze okres oczekiwania na przesyłkę był bardzo długi. Po rozmowie z Dyrektorem Sprzedaży okazuje się, że fakt długiego (niejednokrotnie 10-14 dniowego) czekania jest u nich w pakiecie lub jak kto woli w standardzie. Na stronie piszą o 5, maksymalnie 7 dniach, no cóż, następnym razem już nie będę tam kupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buku Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 http://bytom.com.pl/super-ceny,garnitur-mullen-308-k-2500-12260-p Co myślicie? Warto za taką cenę? Marynarka nadawałaby się do rozkompletowania czy nie za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Jeśli masz opadające ramiona (garnitury Bytom mają bardzo mocne podkreślone ramiona) to nic lepszego w tej cenie nie kupisz (IMO). Marynarka powinna się 'dać rozkompletować'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 http://bytom.com.pl/super-ceny,garnitur-mullen-308-k-2500-12260-p Co myślicie? Warto za taką cenę? Marynarka nadawałaby się do rozkompletowania czy nie za bardzo? byku - mam kilka marynarek Bytomia i uważam podobnie do Kovala, że w takiej cenie nie znajdziesz nic lepszego. Materiały dobre oraz wykonanie OK. Bytom stosuje duże poduszki co w moim przypadku jest do zaakceptowania, gdyż ma opadające ramiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Taniej nie będzie. Zazwyczaj 110'S schodzi do 400 PLN za komplet więc w tej cenie nic tylko brać. A zwrot ewentualnie masz zapewniony w sklepie stacjonarnym.Marynarka, ogolnie garnitur nada się do rozkompletowania ale do użycia po rozkompletowaniu będą raczej spodnie niż marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 http://bytom.com.pl/nowa-kolekcja-zapowiedz,garnitur-milton-309-k-4137-21618-p Coś mi to przypomina Poczekam do -70%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZygKarcz Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Ceny naprawdę kuszą niesamowicie, szkoda, że skład nie zawsze :/ A co sądzicie Panowie o nowej kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 Zapowiedź nowej kolekcji. Nic ciekawego w sumie. http://bytom.com.pl/nowa-kolekcja-zapowiedz-309-k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 Fakt, rewelacji nie ma, ale moim skromnym zdaniem, i tak wygląda to lepiej, niż zapowiedź Vistuli. Ciekaw jestem wielce, czym odpowie Próchnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargo Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Poprawna (tylko) ta nowa kolekcja (zapowiedź). Rzeczy ładne, mało oryginalne. Lepiej to wygląda niż jesień - zima. W "dobrych cenach" skuszę się pewnie na tę błękitną marynarkę z zapowiedzi. Zgadzam się z O.v.K. - Vistula, póki co, też nie "zapowiedziała" czegoś ciekawego. Jak się porówna to z kolekcją Suits Supply to przepaść jest ogromna, właśnie w kreatywności podejściu do projektowania męskiej odzieży. Intryguje mnie, czy produkowanie w kółko 20 marynarek w różnych odcieniach granatu i niebieskiego to efekt konserwatyzmu polskiego klienta, czy polskiego projektanta (przedsiębiorcy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Mnie akurat ta różnorodność odcieni nie przeszkadza. Jedyne czego się czepiam to kroje i wypełnienie - mogliby nad tym popracować. A dwurzędówek jak nie było tak nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi