fan_dobrego_buta Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Może warto ich o tym poinformować!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 W sumie, racja, ciekawe co odpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Nie wiem o jakim wzroście "mówimy", ale polecam popatrzeć na wyprzedaż Clemets & Church - http://clementsandchurch.co.uk Bardzo fajne garnitury, marynarki itd - posiadam 2 garnitury z zeszłego roku oraz 2 marynarki, zakup w zeszłym tygodni, oczywiście wszystko kupione w cenach wyprzedażowych. Przy wzroście 182 cm, w Bytomiu kupuję 176/100 Standard A lub Wyszczuplona sylwetka. W Clements & Church 40R. Patrząc na ich obecną wyprzdaż mają marynarki 36 http://stores.ebay.co.uk/clementsandchurch/Red-Label-Suits-/_i.html?_nkw=36r&submit=Search&_fsub=4272477017&_sid=1135620137 i 38 http://stores.ebay.co.uk/clementsandchurch/Red-Label-Suits-/_i.html?_nkw=38R&submit=Search&_fsub=4272477017&_sid=1135620137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Przy moim 171 mogę szukać czegoś tylko w Vistuli, Bytom zaczyna się od 176 cm. Nawet niewiele koszul jest obecnie dostępnych pod mój wzrost u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 @fan_dobrego_buta - dzięki za namiar, niestety nigdzie nie mogę znaleźć ich rozmiarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Przy moim 171 mogę szukać czegoś tylko w Vistuli, Bytom zaczyna się od 176 cm. Nawet niewiele koszul jest obecnie dostępnych pod mój wzrost u nich. U mnie 167cm i wąskie ramiona (marynarki, zależnie od wypełnienia, mam 42-43cm w ramionach - 44cm już prawie zawsze jest zbyt szerokie). W Bytomiu najmniejsze co sprawdzałem to 170/96 WYSZCZUPLONA (w sklepie na "170" reagują natychmiast zwrotem "nie mamy, na zamówienie" - ale udało mi się kupić online) - długość była w miarę ok, rękawy do skrócenia, ramiona i klatka zbyt obszerne. Zdaje się, że skoro 170-tek nie miewają w sklepach, bo nie ma zapotrzebowania - to mailowanie z nimi o potrzebie mniejszych rozmiarów jest raczej bezcelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 W Vistuli jakoś jest potrzeba... ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 W mojej Vistuli tym bardziej nic na mnie nie mają... więc masz chyba inną Vistulę Po wielu wizytach ustaliliśmy, że na mnie to oni mają co najwyżej MTM w cenie bespoke, chyba, że jest promocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Niechciany prezent od Bytomia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Ten cyklop ma taką samą minę jak Twój emotikon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Modelu 46A (druga marynarka) - nie polecam. Tkanina niestety nie jest od Zegna - przepraszam, za podanie błędnej informacji - i w dodatku nie miła w dotyku, nie mówiąc o walorach estetycznych. Wraca przesyłką zwrotną do sklepu Bytom. Jutro mam mieć doręczoną A16 - mam nadzieję, że nie będę musiał odsyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Ja czekam na garnitur z wyprzedaży za całe 499zł! Żal było sie nie skusić. To mój pierwszy bytom, zobaczymy co to warte..... Swoją drogą dokonałem przelewu 27 lipca, a dziś dopiero dostałem informacje o wysyłce. Nie spieszy im sie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Z tą wysyłka to norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Natomiast model 16A bardzo polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 4 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2015 Niestety pierwszy zakup w Bytomiu nieudany:/ Zakupiłem dwa garnitury: http://bytom.com.pl/garnitury,garnitur-be1-01-34a-167-k-3327-18217-p http://bytom.com.pl/garnitury,garnitur-be1-01-10b-167-k-3311-18188-p Jeden garnitur przyszedł z małym rozcięciem na plecach, drugi wydawało mi się, iż jest nierówny. Zdecydowałem, że jeden (10B) po wymianie zostawię. A Wy, który byście zostawili? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 4 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2015 PantaRhei, jak z kolorem? Są jaśniejsze, czy ciemniejsze na zdjęciach? Który leżał lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 4 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2015 Leżały bardzo podobnie, nie mam pewności, ale chyba 34A ma troszkę dłuższy krój... nie wiem czy to możliwe czy mi się wydawało?! co do koloru, 34A moim zdaniem trochę bardziej stonowany, natomiast 10B troszeczkę ciemniejszy. Generalnie zdjęcia na stronie są bardzo w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poirot Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 ja kupiłem jakiś czas temu model BE1-01-10B, przyszedł z plamą na spodniach. poza tym, na stronie podano, że z tyłu jest jedno rozcięcie, ja dostałem model z dwoma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaem85 Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Jeśli chodzi o 34A to zamówiłem go i niestety od razu zwróciłem. Kolor garnituru jest zupełnie inny, o wiele jaśniejszy, na pewno nie jest to granatowy. Na minus należy też zaliczyć to, że marynarka ma strasznie szerokie rękawy, aż dziwne że ktoś może mieć takie nadgarstki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Kupiłem w końcu 10B i mój też ma dwa rozcięcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Z moich doświadczeń wynika że takie wpadki Bytom notuje niestety dość regularnie, plus długie oczekiwanie na przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Za jedno muszę Bytom pochwalić: w piątek późnym wieczorem zwróciłem do najbliższego sklepu nieudany internetowy zakup, wczoraj (wtorek) w południe miałem na koncie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Ja zwróciłem w sobotę i na razie cisza na koncie..... The Blue Boy robiłeś zwykły przelew czy payu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Ja zwróciłem w sobotę i na razie cisza na koncie..... The Blue Boy robiłeś zwykły przelew czy payu? Za pobraniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 Jeżeli ktokolwiek jeszcze zamierza się skusić na internetowe zakupy w Bytomiu, to jest dodatkowe 20% zniżki (od cen wyprzedażowych) na garnitury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi