R0bert Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 1. Wcześniej była opcja zobacz swoje posty - jak w to teraz wejść? 2. Wcześniej był podział nieprzeczytane posty/nowe posty - rozumiem że teraz to zbiorczo "wyświetl nową zawartość"? 1. Trzeba najechac na nazwe uzytkownika i kliknac moja zawartosc, ew wejsc na jego profil i tam kliknac. Mozna wybrac sobie tematy lub posty. 2. U mnie po wejsciu w nowa zawartosc moge sobie po lewej wybrac, czy chce nowa zawartosc od ostatniej wizyty/wybranego okresu czasu, albo tez tylko nieprzeczytane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaD Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Nie podobają mi się zdjęcia w załącznikach, które otwierają się na warstwie. Niestety nawet po kliknięciu prawym przyciskiem myszy. Lepiej było, gdy można było poznać ich bezpośredni adres (np. wysłać komuś dane zdjęcie za pomocą bezpośredniego linka), da się to zrobić? Ostatecznie ten adres da się "wyciągnąć" z kodu albo za pomocą wtyczki do przeglądarki, ale jest to niewygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 1. Wcześniej była opcja zobacz swoje posty - jak w to teraz wejść? Profil/ Moja zawartość (po prawej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Saphir i R0bert - dzięki już zaczynam to powoli ogarniać EDIT Dlaczego przeczytane wątki nie znikają z listy nowej zawartości? (wyszarzają się, ale dalej pozostają widoczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Czyli zgloszenie o ewentualnych naduzyciach lub uwagi do Moderacji oraz sposob reagowania Moderacji na zgloszenia i uwagi przestaje byc transparentny. szczerze mówiąc nie mam pojęcia o co chodzi Nie podobają mi się zdjęcia w załącznikach, które otwierają się na warstwie. Niestety nawet po kliknięciu prawym przyciskiem myszy. Lepiej było, gdy można było poznać ich bezpośredni adres (np. wysłać komuś dane zdjęcie za pomocą bezpośredniego linka), da się to zrobić? Ostatecznie ten adres da się "wyciągnąć" z kodu albo za pomocą wtyczki do przeglądarki, ale jest to niewygodne. załatwione, teraz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 szczerze mówiąc nie mam pojęcia o co chodzi Chodzi o to ze zostal zlikwidowany temat " Moderacja" w ktorym zglaszane byly uwagi do Moderacji jak i widoczny byl tym samym sposob zalatwiania zglaszanych do Moderacji uwag. Chyba, ze ja czegos nie dostrzegam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Nie wiem czy to coś z moim kompem jest nie tak ale klikając "przejdź do pierwszego nie przeczytanego posta" przenosi mnie do pierwszego posta jaki był w danym wątku napisany- tak jakbym tego wątku wcześniej wcale nie przeglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavo Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Przyzwyczajam się do nowego wyglądu forum i moje pierwsze impresje: 1. wyszukiwarki jeszcze nie ma, czy to ja jej nie umiem wyszukać? 2. dziś (poniedziałek) przeczytałem powiadomienia z soboty o odpowiedziach w śledzonych wątkach - przenosi mnie do pierwszej strony wątku 3. w ogóle poznikały mi śledozne wątki z listy - to chyba wskutek przeprowadzki, trzeba będzie pododwać na nowo. S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 O to to Fajna jest nowa "skórka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Przyłączam się do Kozła i Filipa. Bardzo fajny nowy wygląd, choć na początku można czuć się trochę zagubionym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Dla mnie najlepsza 'bajerą' jest wreszcie wersja mobilna forum i to nawet porządnie zrobiona 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Chyba się rozjechały wiadomości/komunikator ze starego silnika tzn. każda wiadomość jest oddzielnie, nie ma wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Na Chromie (wersja na PC jak i mobilna) jak kliknę "odśwież" to forum gubi CSSy i mam surowy wygląd aż do wygaśnięcia sesji. Jest to dość upierdliwe. Może ścieżki do styli są nie do końca poprawnie skonfigurowane? Ciągle tez nie mamy poprawnie skonfigurowanego certyfikatu do połączenia po https 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Nie rozumiem, o czym Ty do mnie rozmawiasz z tym CSS , ale jeśli objawia się to białym ekranem i wielkim bałaganem, to mam to samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 W wersji mobilnej przydałaby się opcja "wyświetl nowa zawartość", bo chyba obecnie jej nie ma. Poza tym podobnie jak u Capo, po kliknięciu odśwież forum wygląda koszmarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 jest gdzies opcja "pokaz nieprzeczytane posty"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Prawy górny róg "Wyświetl nową zawartość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Po kliknieciu "odznacz forum jako przeczytane", czyści całą "nowa zawartość", mimo iż np. chce odznaczyć tylko jedno podforum (np. chcę odznaczyć podforum konkursy, klikam odznacz jako przeczytane, prawidłowo mi wyszarza tematy tylko w konkursach, ale także czyści całą "nową zawartość" ze wszystkich podfor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Mi sie podobało jak temat który nie czytałem był ładnie oznaczony na pomarańczowo, teraz już tego nie ma i jest mi smutko z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Mi sie podobało jak temat który nie czytałem był ładnie oznaczony na pomarańczowo, teraz już tego nie ma i jest mi smutko z tego powodu Jesli tematy ktorych nie czytales nie sa odznaczone, tzn. ze prawdopodobnie po migracji forum z definicji uznaje iz wszystkie tematy sa dla ciebie nieprzeczytane (ergo nie widac roznicy). Zaznacz wszystkie jako przeczytane, to kolejne juz beda pogrubione i wyraznie odznaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Nie mogę załączać zdjęć w temacie "Jakie buty mam dziś na sobie" Wyskakuje mi komunikat Wysyłanie zakończone niepowodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Zdjęcia na forum są w formie miniaturek, nie w pełnym rozmiarze (przynajmniej u mnie na XP i Firefox). Poza tym forum wygląda teraz profesjonalniej, dzięki za kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 To może ja coś źle robię - jak się teraz wkleja zdjęcia? Próbowałem przez "dodaj plik" i mam na starcie komunikat Wysyłanie plików nie jest dozwolone Przy próbie dodania pliku mam Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem W zaawansowanym trybie wysyłania plików mam na starcie komunikat " Limit załączników został wyczerpany" przy próbie dodania pliku wyskakuje "Wysyłanie zakończone niepowodzeniem" Ktoś coś doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 zaraz spojrzę na problem z wysyłaniem plików. Wyszukiwarka będzie wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Roland - chyba wiem w czym problem. W swoim profilu mam coś takiego w zakładce załączniki: Wykorzystane 15,53 MB z dostępnych 500 KB 103 załączników (100% pojemności) Najwyraźniej do limitu (tak swoją drogą całkowity limit 500 KB???? ) wsadziło mi wszystkie zdjęcia jakie do tej pory umieściłem na forum blokując tym samym możliwość dodawania nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi