pirat Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Czy w dziale Bespoke mogą być też prezentowane zamówienia MTM. Dyskutujemy tu TYLKO zagadnienia związane z szyciem na miarę. Cytuj
macaroni Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Hmmm... no niech będą ale wyraźnie zaznaczone [MTM]. Cytuj
pirat Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Well, jeśli główną różnicą między bespoke a mtm jest wykonany dla zamawiającego model/wykrój i przymiarka to jak traktować buty od warszawskich szewców Cytuj
macaroni Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Wg. zachodnich standardów jest to MTM. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Wedlug wszystkich standardow. I nie chodzi jedynie o kopyto, ale przede wszystkim przymiarki. Cytuj
Krystian Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 A jak mozna skasowac kompletnie konto na forum? Cytuj
+Immune+ Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Temat: Pytania do aministratora A jak mozna skasowac kompletnie konto na forum?Należy powiadomić o tym administratora. Ty jednak nie możesz tego zrobić, bo nie napisałeś 5 postów, więc w praktyce nie możesz skasować konta. Cytuj
kamil Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Temat: Pytania do aministratora A jak mozna skasowac kompletnie konto na forum?Należy powiadomić o tym administratora. Ty jednak nie możesz tego zrobić, bo nie napisałeś 5 postów, więc w praktyce nie możesz skasować konta. Ale nie zniechęcaj się tak szybko! Cytuj
Krystian Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nie chodzi o zniechecenie wroce tu niedlugo Cytuj
frankenstein Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Temat: Pytania do aministratora A jak mozna skasowac kompletnie konto na forum?Należy powiadomić o tym administratora. Ty jednak nie możesz tego zrobić, bo nie napisałeś 5 postów, więc w praktyce nie możesz skasować konta. Swoją drogą to w profilu powinna być taka opcja. Na pewno powinno być info (lub w regulaminie). Ale dobrze że Krystian się spytał, bo mnie to też intrygowało. Cytuj
Krystian Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nic nie mozna znalezc na ten temat nawet nie ma opcji aby wyslac email do administratora jeszcze pare wpisow i bede mogl skasowac profil po uprzednim skontaktowaniu sie z administratorem Cytuj
frankenstein Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nic nie mozna znalezc na ten temat nawet nie ma opcji aby wyslac email do administratora jeszcze pare wpisow i bede mogl skasowac profil po uprzednim skontaktowaniu sie z administratorem Sposób na aktywność foprumowiczów Cytuj
zby Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Chciałem się dowiedzieć dlaczego ostatnie kilka dni był problem z dostępem do forum a jak widzę posty były pisane w tym czasie. Czy to tylko u mnie występował ten problem czy ma on większy zasięg? Pozdrawiam Cytuj
Krystian Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 A ja nadal nie moge skasowac konta........ Administrator nie odpowiada..... Cytuj
Topowyninja Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam wszystkich, Czy można by uaktywnić w profilu opcję "Ilość postów na stronę". Niektóre tematy mają po 100, 200 stron przebijanie się przez nie to męka. Cytuj
Kobe Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam wszystkich, Czy można by uaktywnić w profilu opcję "Ilość postów na stronę". Niektóre tematy mają po 100, 200 stron przebijanie się przez nie to męka. Z pktu widzenia czytelnika pomysł bardzo dobry, ale pytanie techniczne - jak wówczas rozwiązać kwestię linkowania do konkretnych stron tematu? Cytuj
pirat Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Nie linkujesz do strony tylko do numeru posta w danym wątku co i tak ma miejsce. Cytuj
maciato Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Czy na forum w ostatnim czasie coś się zmieniło ? Widzę, że macaroni nie jest już adminem tylko mastersem. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Prosze administratora o usuniecie mojego profilu, wraz z wykasowaniem wszystkich opublikowanych postow. Dziekuje Cytuj
mosze Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Prosze administratora o usunięcie ... żartowałem. To chyba jakaś epidemia. W dodatku wykasowanie postów zmieni sporo wątków w kompletną sieczkę (oczywiście jeszcze bolesniejsza jest utrata cennych merytorycznie postów). Moim zdaniem, nie powinno się tego robić, jeśli nie zachodzą "krytyczne powody" (np. omyłkowe ujawnienie danych prywatnych), a i to z reguły będzie się odnosić do pojedynczych postów. Postulowałem kiedyś dołożenie odpowiedniego punktu w regulaminie. Immune - może jednak _bez_ kasowania? Cytuj
Otto Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Prosze administratora o usuniecie mojego profilu, wraz z wykasowaniem wszystkich opublikowanych postow. Dziekuje Forumowe 切腹 tj. seppuku? I to drugie dzisiaj? Halny wieje? To jest dość groźne, a kasowanie postów, to jak odmawianie spadku vel spuścizny. Cytuj
Otto Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Po wirtualnym seppuku wirtualny spadek Cytuj
miszel Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Panowie się przestraszyli ACTA lub nie chcą by ktoś wykorzystywał ich "własności intelektualnej" Cytuj
White Haven Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Po usunięciu wszystkich postów Immune na całym forum zrobi się sieczka. Wystarczająco źle było przy okazji eliminacji twórczości Piotra Potkańskiego (vel Peter Potkansky), wiele wątków straciło sens, w innych pojawiły się ogromne luki. A przecież dorobek Immune jest o wiele większy (zarówno merytorycznie jak i objętościowo) i dotyczy w zasadzie każdego ważniejszego tematu/zagadnienia. Może Immune mógłby się zgodzić na wybiórcze usunięcie wybranych postów? EDIT I skończcie proszę z tym gadaniem o ACTA - czego by nie było w tej umowie, sejm ratyfikuje ją najwcześniej za kilka miesięcy i póki co nie ma w Polsce żadnej mocy prawnej. Cytuj
Jarmarek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ja proszę Was o chwilę cierpliwości... we wszystkich sprawach, lada dzień wszystko będzie jasne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi