eye_lip Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Co to znaczy raczej dużą i jakich angielskich marek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 10 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2016 Pozwolę sobie odkurzyć trochę temat bo mam doświadczenia, które mogą pomóc innym w doborze kopyta i rozmiaru. Miałem okazję być w sklepie firmowym Church's w Wenecji (przyznam, że można go przeoczyć, jeśli ma się już w nogach znaczną ilość kilometrów uliczkami miasta). Chodzą za mną podwójne monki, dlatego takie też postanowiłem przymierzyć. Od razu celowałem w tęgość G, tutaj do wyboru miałem kopyto 173. Standardowo noszę UK10, w tym przypadku (jak to podobno często bywa w przypadku obuwia tego typu) musiałem zejść do UK9.5, które okazało się dla mnie idealne (długość stopy 288mm, szerokość 106mm). Kopyto 173 jest dość klasyczne, zaokrąglone, jednak na nodze wygląda bardzo zgrabnie. Ostatecznie wyszedłem bez butów, ponieważ w sklepie dostępne były jedynie w kolorze czarnym. Wyleciało mi również z głowy robienie zdjęć, bo cały mój pobyt w sklepie uprzyjemniony był bardzo miłą i rzeczową rozmową z menedżerem sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricco Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 Panowie, proszę o poradę, mam możliwość kupienia butów Church's Shanghai jak na zdjęciu poniżej. Co sądzicie o takich butach, do czego mogą pasować i jak się Wam podobają. Czytałem gdzieś, że model jest kopią butów znalezionych w magazynach Church's za lat 20 XX wieku, ale to może być tylko marketing. Z góry serdecznie dziękują za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 Jeżeli masz już dwadzieścia par czarnych oksfordów i łącznie sześćdziesiąt par innych oksfordów, derby, brogues, monków, chukka, sztybletów, loafersów itd., te buty Ci się podobają i jest to okazja cenowa (biorąc pod uwagę obecną jakość Church's za okazję uznałbym cenę poniżej 1000 zł), to kup. Jeżeli natomiast kupujesz tylko dlatego że to Church's, to raczej IMO nie warto. Poza tym, o ile się nie mylę, model Shanghai ma chyba pojedynczy "język". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 Church's Shanghai to baardzo specyficzne buty, co pokazują zdjęcie na stronie producenta: http://www.church-footwear.com/it/en/collection/men/category/shanghai a na forum trafiły nawet do wątku "Źródła obuwniczej brzydoty": https://forum.butwbutonierce.pl/topic/284-źródła-obuwniczej-brzydoty/?page=19#comment-229741 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
origanum_vulgare Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 http://www.kurtgeiger.com/westbury-g-black-leather-church#fit=g - uciekły mi dziś monki Curch's za 150£ ... a było się nie zastanawiać;) podrzucam jako przykład dobrej oferty za buty z ceną wyjściową 590EUR na stronie firmowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 Church's wraca do Warszawy na dniach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 25 minut temu, damiance napisał: Church's wraca do Warszawy na dniach ... Weston też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 Niekończący się remont się kończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2017 już się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profumo Napisano 4 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2017 Co sądzicie o CHURCHS Sahara Chukka.?Czy to jest taki typowy desert boot czy raczej bardziej elegancki chukka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 4 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2017 56 minut temu, Profumo napisał: Co sądzicie o CHURCHS Sahara Chukka.?Czy to jest taki typowy desert boot czy raczej bardziej elegancki chukka? Miałem te buty, to coś pośredniego. Niestety w moim egzemplarzu skórzana podeszwa bardzo słaba, zamsz tez był wadliwy,. Firma zachowała się bez zarzutu dostałem zwrot pieniążków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 5 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2017 Jestem bardzo zadowolony z moich Sahara Chukka. Jak kolega mówi, to coś pośredniego – klasyczny desert boot o nieco smukłym szkałcie, nieformalny, wszechstronny, ale raczej nie do biura. Świetnie do dzinsów i chinosów. Zdecydowanie wolę te z skórzaną podeszwą, są wygodniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profumo Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Warte są 700 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 w/g mnie to nie, ale mam dużo droższe buty które nie są tego warte a jestem z nich zadowolony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Według mnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 te co miałem były hmm..........., papierowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi