eye_lip Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Wydaje mi się, że jest to skóra taka jak użyta w loakach które opisywałem na swojej stronie: http://www.wdrugiejskorze.pl/loake-moje ... -oksfordy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Skóra jest dokładnie taka, jak pisze eye_lip. Mam od CT oksfordy z ażurem z tego samego pułapu cenowego. A ta przecena to tak naprawdę "przecena" - chyba cały czas jest taka sama cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.jablonski Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Skóra jest dokładnie taka, jak pisze eye_lip. Mam od CT oksfordy z ażurem z tego samego pułapu cenowego. A ta przecena to tak naprawdę "przecena" - chyba cały czas jest taka sama cena I jak oceniasz? Są warte zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 O butach od CT było już dużo na tym forum. Zdaje się, że ten model jest wręcz produkcji Loake. Generalnie taka skóra sprawdza się w przypadku butów zimowych, bo nie przyjmuje soli. W tej cenie (plus wysyłka) poszukałbym gdzie indziej. Miałem chukka boots od CT, zwróciłem - podeszwa źle skalibrowana. Uwaga: te buty możesz kupić, _pochodzić_ i oddać, także zero ryzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Czy ktoś słyszał o tej marce? https://schaffashoes.pl/polbuty_i_panto ... Assn,30732 Cena jak za zamszowe trzewiki śmiesznie niska (od tej ceny prawdopodobnie dochodzi jeszcze 40 zł rabat), a i same buty całkiem ładne. Ale nie mam pojęcia jak to wygląda jakościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Jako, że cena jest śmiesznie niska powinieneś podjąć dla dobra forum próbę zakupu i podzielenie się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Nie wiem nic o butach ale ze swojego doświadczenia sklepu polecić nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Marka US Polo jest już dosyć znana,robią bardzo dobre gatunkowo rzeczy. Moim zdaniem ciut niższy poziom od Polo RL. A buty bardzo ładne. http://it.uspoloassn.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Było juz o nim bardzo głośno swojego czasu w blogosferze. Wydaje mi się ze Mr. Vintage powinien wiedzieć coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubas Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Zamawiałem w tym sklepie buty Wolverine Stowe. Zapłaciłem przelewem, dwa dni później pod drzwiami czekał kurier z przesyłką. Ale czytałem, że zdarzają się u nich nieprzyjemne rzeczy i warto zamawiać za pobraniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Rabat jak się okazało na przecenione rzeczy nie działa. Mimo wszystko jak mi licytacja monków nie pójdzie to pewnie się pocieszę tymi EDIT Albo i nie. Poczytałem sobie trochę wątków na innych forach i będę ten sklep omijał szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Zamów za pobraniem. Buty bardzo fajne, a cena kusząca. Jedyna wada, to podeszwa z pianki. Mam koszulę tej marki, bardzo porządna. Buty kilka razy oglądałem w sklepach i wyglądają przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacGinter Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Witam serdecznie, przymierzam się do zakupu butów Samuel Windsor, niestety nie mam jak ich przymierzyć a nie do końca jestem pewny co do rozmiarówki. Mam stopy o długości +/- 28cm/28,5cm. Buty noszę różnych firm i prawie w ogóle nie pokrywają mi się rozmiary ze sobą. Ktoś może mi doradzić? Jak złe miejsce na post to z góry przepraszam, jak widać to mój pierwszy wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Moja rada jest taka, żebyś odpuścił SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Jeżeli chcesz zamawiać bezpośrednio od nich do Polski to moim zdaniem się nie opłaca (wysoki koszt wysyłki). Pewnie nie powinienem sobie wyrabiać opinii na podstawie jeden pary z którą miałem styczność, ale skóra i wykonanie delikatnie rzecz ujmując nie powalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacGinter Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Przywiezie mi je rodzina? wyszło by za parę po niecałe 50funtów czyli +/- 250 złotych? Czyli aż tak źle? Dostane tutaj coś na miejscu za lepszą cenę? Na obecną chwilę chodzę w Wojasach/Kazar/Ryłko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Zdziwiłbyś się Ryłko (i zapewne Kazar - nie mam od nich butów to wolę nie oceniać) spokojnie przebija jakością skóry te SW, z którymi miałem okazję się zapoznać (design to osobna kwestia). Przy tej cenie możesz też rozejrzeć się po Nordach. Zerknij tutaj: http://www.goodshoes.pl/polbuty-wizytowe-k18.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacGinter Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Hm warte zastanowienia się. A jakaś mała pomoc co do rozmiaru? SW też bym chciał spróbować bo mają być jako prezent od chrzestnej, która mnie trochę ciśnie więc mimo wszystko pomoc przy doborze rozmiaru była by bardzo miła z waszej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 9 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 Konsensus na forum (gdzie na ogół o konsensus trudno) jest taki, że SW to porażka. Warto wyciągnąć z tego wniosek, ale jeśli koniecznie chcesz powtarzać błędy, przed którymi ostrzegają inni, to nie oczekuj, że ktokolwiek potraktuje Twoje pytania poważnie. Czy Ty miałbyś ochotę udzielić kolejnej rady komuś, kto właśnie otrzymaną od Ciebie radę zignorował? Hm warte zastanowienia się. A jakaś mała pomoc co do rozmiaru? SW też bym chciał spróbować bo mają być jako prezent od chrzestnej, która mnie trochę ciśnie więc mimo wszystko pomoc przy doborze rozmiaru była by bardzo miła z waszej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziobiker Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Witam Zastanawiam się nad kupnem takich http://www.sarenza.pl/clarks-dino-limit ... 0000016267 butów w kolorze czarnym. Warto czy coś innego w podobnym przedziale cenowym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Do znudzenia W tej cenie dostaniesz dużo ładniejsze buty. Jest bexley: http://www.bexley.com , jest G&B: http://www.gordonbros.de/kollektion/ A niedawno znalazłem jeszcze coś takiego: http://stores.ebay.de/MSDESIGNERSHOP/_i.html?_fsub=9 Poczytaj trochę ten wątek, pokopiuj sobie ważne dla Ciebie linki i będziesz miał jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Skalpel, skoro polecasz zapytam jak oceniasz jakość i wygodę tych butów z ebaya? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziobiker Napisano 23 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2013 Czytałem wątek, pytałem też w innych postach. Podobają mi się też te http://www.gordonbros.de/schuhe/levet-s ... hwarz.html buty ale nie wiem jak je zamówić (chyba nie wysyłają do Polski). Kolejny problem to rozmiar - Clarksa noszę 7 fit : G, a butów z podanego linka nie mam jak przymierzyć. Jakby ktoś mógłby mi doradzić byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2013 Czytałem wątek, pytałem też w innych postach. Podobają mi się też te http://www.gordonbros.de/schuhe/levet-s ... hwarz.html buty ale nie wiem jak je zamówić (chyba nie wysyłają do Polski). Kolejny problem to rozmiar - Clarksa noszę 7 fit : G, a butów z podanego linka nie mam jak przymierzyć. Jakby ktoś mógłby mi doradzić byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Nie znasz niemieckiego? Wybierasz rozmiar z listy (osobiście doradzam ten sam co przy polskich butach) i klikasz "In den Warenkorb". Potem "Zur Kasse gehen", "Als Gast zur Kasse gehen" (chyba, że chcesz sobie u nich konto założyć), "Weiter", wypełniasz dane i z listy krajów do wysyłki wybierasz Polskę. Znowu "Weiter". Dalej już sobie poradzisz Koszt wysyłki do Polski to 20 euro. Płacić można albo przez Paypala albo przelewem (odradzam, bank bierze dość dużą prowizję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziobiker Napisano 23 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2013 Niemieckiego niestety nie znam Dziękuję za pomoc. Rozumiem, że skoro Clarksy mam 7 (41) to rozmiar 41 będzie dobry. Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi