kidA Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 http://www.samuel-windsor.co.uk/SamuelW ... harges.cfm wysyła 26,95 funtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Faktycznie w końcu nas dodali do listy. Ale z tą ceną to pojechali... Może skuszę się na zamszowe loafersy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Widział ktoś je na żywo? http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... o%2Bzamszu jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Czy samo określenie "nabłyszczany zamsz" nie daje wystarczająco dużo do myślenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Przyjrzyj się tym butom na podglądzie - ich zakup nie jest dobrym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 widziałem -> lepiej nie podchodzić do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Czy samo określenie "nabłyszczany zamsz" nie daje wystarczająco dużo do myślenia? nazewnictwo swoją drogą, ale chodziło mi o wygląd na żywo dzięki Fikaczyński, zaoszczędziłeś mi trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamola Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Dzięki Panowie za opinie o Samuelu Windsorze! A teraz jeszcze jedno- bo chyba dojrzewam do zakupu trochę lepszych butów jednak (chociaż to nie wyklucza tez kupna tanich SW): Czy warto dac 170 euro za buty Grenson Stanley, jeśli można kupić Gordon & Bros Levet 2506 za 80 euro? Czy Grensony są rzeczywiście o tyle lepszej jakości,żeby płacić za nie 2 razy więcej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 A mnie by najbardziej interesowało jak wam udało się je kupić? Z tego co pamiętam SW nie wysyłał do Polski. Znajomy na wyspie mi je kupił i przywiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 A mógłbyś coś bliżej powiedzieć o jakości SW ? (i może wrzucić trochę fotek jak się prezentują po dłuższym okresie użytkowania) Zastanawiam się na czym przyoszczędzili żeby aż tak zejść z ceną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Po wcale nie dłuższym okresie używania moje SW padły definitywnie. Najpierw gdzieś po pół roku na czubku cholewka odeszła od podeszwy (Duranc uratował szpilkami), a po kilku następnych miesiącach nie było już czego reanimować. Skóra dość podła. Plusem było to, że kosztowały ze 20 funtów (plus parę groszy za wysyłkę, kolega z UK pomógł), że były wygodne oraz z pewnej odległości wyglądąły na lepsze i droższe (ze dwa razy ktoś w CMDNS pochwalił ). Za 60 funtów (cena ze strony SW plus wysyłka) absolutnie nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Potwierdzam, 60 funtów to trochę drogo na te buty jednak w tej cenie można brać w ciemno. (jeżeli masz kogoś znajomego tam) Dziś wieczorem wkleję zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszD Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Co Kolega 'miał na myśli'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Kolega miał zapewne na myśli, jakie buty ma na sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Kolega nawet się nie przywitał, tylko na dzień dobry wrzucił buty z Zary bez żadnego komentarza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszD Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Kolega już kiedyś pisał, tylko zapomniał wziął nicka i musiał założyć nowe konto... a na myśli miał to co w temacie wątku - Buty trochę taniej (owszem, z Zary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Proszę o wybaczenie, że piszę tutaj, ale jednak pod-forum dotyczące butów, więc odrobinę czuję się usprawiedliwiony:) Panowie, mam duży problem Mianowicie - dużą stopę, na którą cholernie ciężko znaleźć buty. Znacie może jakieś sprawdzone sklepy internetowe, gdzie dostanę jakieś garniturowce/oxfordy/derby/brougesy rozmiaru, ekhm, 50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 50 to jest rozmiar standardowy jak rozumiem, a nie w firmach z zawyżoną rozmiarówką (sam mam takie, gdzie jest rozmiar, półtora większy niż normalny)? Współczuję - sam mam rozmiar 48/13UK/14US i jest ciężko, a w Twoim przypadku może być jeszcze gorzej zwłaszcza, że chyba największe co widziałem to 14UK, czyli ztcw 49. Jak z dostępnością na herringshoes/pediwear etc? Chyba jedyną alternatywą, która jednak nie mieści się w temacie jest warszawskie rzemiosło, którego ceny odpowiadają +/- angielskiemu rtw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Proszę o wybaczenie, że piszę tutaj, ale jednak pod-forum dotyczące butów, więc odrobinę czuję się usprawiedliwiony:)Fajnie, ale ten sam post w dwóch różnych miejscach generuje bałagan - jeden odpowie tu, drugi tam, potem moderator musi przenosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Noszę się z zamiarem kupna oksfordów cap toe i na razie na szybko, w cenie, którą jestem w stanie na początek wyłożyć, znalazłem 2 modele, Herring i Charles Tyrwhitt. http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... hoeid=3065 http://www.ctshirts.co.uk/Black-Oxford- ... |||||||||| Z tego co wyczytałem na forum, seria Continental Herringa jest produkowana w Portugalii, natomiast CT produkuje Loake. Które z nich byliby Panowie skłonni polecić na początek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2013 Wydaje mi się, że CT mają lepszą skórę. Mam Loaki z takiej skóry jak Herringi i jest ona polerowana, ciężko przyjmuje pastę, jest trochę plastikowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamola Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Jeśli ktoś ma znajomych w Niemczech którzy mogą odebrać paczkę i przesłąć ją dalej to polecam o to: Gordon&Bros za 80 euro http://www.novestige.com/product_info.p ... 737bdc43bc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Czy widzieliście gdzieś "buty trochę taniej" w wersji: czarne, wiązane, wysokie brogue? moje wysiadły po 1,5 roku użytkowania, rozkleiła się podeszwa tak, że gwarancyjnie mi raczej oddadzą pieniądze, więc szukam czegoś w zamian tak do 500pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 A dla ułatwienia jaki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi