WhiskeyPapa Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2012 Pies trącał buty, opis jest najlepszy. Klasyczny ażurowy wzór w stylu golfów-wiedenek Normalnie schabowy z jajka, czyli klasyczna świnka morska. Od dziś autorowi opisu proszę mówić James, James Cameron. Niżej już zejść się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gccg. Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2012 i wiele, wiele innych http://www.vanlier.nl/nl/ Van Lier pragnac zdobyc mlodszego klienta rozpoczal produkcje calkiem przyzwoicie wygladajacych butow w najrozniejszych kombinacjach kolorystycznych. Ich cena wynosci 164.90 euro. Kopyto na ktorym sa robione jest dosc waskie. Nie sa one niestety goodyear welted. Ich ogromna zaleta jest kolorystyka ...aczkolwiek nie maja oni czerwonych double monks suede. Szkoda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Doświadczenia brak, ale polecać lub odradzać po jednym założeniu buta już możesz, szczególnie w kwestii tęgości i długości kopyta Przepraszam najmocniej za swój wpis. Kajam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Błękitne tassely - to mi się podoba! Grzegorzu, masz doświadczenie z ich rozmiarówką? Jak wygląda realnie? (u mnie 6-6,5 UK). PS Coś nie mogę znaleźć tasselów na tej stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Błękitne tassely - to mi się podoba! Grzegorzu, masz doświadczenie z ich rozmiarówką? Jak wygląda realnie? (u mnie 6-6,5 UK). PS Coś nie mogę znaleźć tasselów na tej stronie...[/quote] http://www.vanlier.nl/nl/collectie/zome ... 16/748#748 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Dzięki, nie mogłem znaleźć. Problem teraz jest taki, że w żadnym ze sklepów online nie ma tego modelu. Grzegorzu, można kupić buty u nich bezpośrednio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 A mnie szczególnie wpadły w oko te pierwsze monki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werter Napisano 24 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2012 Jesteście niemożliwi! W tym dobrym tego słowa znaczeniu. Dopiero zaczynam swoją przygodę z elegancką modą męską i forum jest fantastycznym źródłem informacji. Pierwszy post przypadł na buty, gdyż z tymi w "początkującej" garderobie jest największy problem. Ostatni zakup (jeszcze przed lekturą forum) to Prima Moda. Cieszy fakt, że całkiem intuicyjnie wybrałem zbliżony do klasycznego wzór (Oxfordy z noskiem). Jakość pozostawia jednak dużo do życzenia. Szczególnie przy porównaniu do C&J które miałem okazję "poprzytulać" w Złotych Tarasach. I tu się pojawia pierwsze pytanie na forum. Czy dla osób z Warszawy z budżetem 600-700 PLNów, które muszą obuwie przymierzyć, jedyną alternatywą...no właśnie po przeczytaniu wątku nie za bardzo widzę alternatywę. Loding za 900 to już mocne nadwyrężenie budżetu. Przymierzyć buty muszę. Z racji uprawianych całe życie jednostonnych sportów mam "pokręcone" stopy. Wpływa to zasadniczo na wybór rozmiaru. Pozdrawiam i zanurzam sie dalej w lekturę postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2012 Prime Shoes - poszukaj na forum tego słowa - klucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 24 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2012 Dear sir XXX In answer to you email we send you this message. Unfortunately that model is no longer available in our collection. If you have any further questions, please do not hesitate to contact us. I hope this information has been useful to you. Met vriendelijke groet, Jessica Garcia Nibbelke Commercieel Medewerker Binnendienst No ale żeby już nie było modelu z letniej kolekcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżemik Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Bardzo ładne buty znalazłem ostatnio w sklepie szu szu albo cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 w szu szu rzeczywiście są fajne, widziałem je, były chyba brązowe albo czarne, albo coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 27 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Panowie, jesteście zadowoleni z jakości butów żeglarskich Storm? Ktoś napisał, że podeszwa szybko się ściera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Na razie zakładałem kilka razy - za mało, żeby coś powiedzieć w temacie. Poza tym wygodne, nie obcierają nóg, farbują stopy.A z mało istotnych: szybko wyciera się napis Storm wewnątrz. U mnie właściwie już go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Na farbowanie jest prosty sposób (nie wszyscy wiedzą) ► Color Stop Spray pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2012 Na farbowanie jest prosty sposób (nie wszyscy wiedzą) ► Color Stop Spray pozdrawiam Dzięki Saphir.pl. A swoją drogą, po dwóch założeniach Storm y przestały farbować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sulej Napisano 6 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2012 Panowie a można dostać gdzieś te Stormy w rozmiarach 46-47? Na mokasyny.com są tylko 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2012 Panowie a można dostać gdzieś te Stormy w rozmiarach 46-47? Na mokasyny.com są tylko 45 Ostatnio w TKMaxx'ie w Bydgoszczy były bardzo ładne buty żeglarskie firmy Chatham z granatowej skóry - duże rozmiary właśnie 46-48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abishai Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2012 Od razu zastrzegam sobie że nie wiem czy piszę w dobrym dziale, podejrzewam że w tym ponieważ są mocno budżetowe(internet od 120+wysyłka, w stacjonarnym blisko centrum miasta 200) Dodam też że owe buty, chcę kupić tylko dlatego iż teoretycznie są dostępne w tęgości H(nadal szukam producenta, jeden już odpowiedział że oferuje jedynie G) W miedzy czasie chciałem zapytać się o opinię: http://jw4026.nazwa.pl/przetargi/d16/d4.pdf BTW buty widziałem na żywo, wyglądają lepiej niż na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2012 Od razu zastrzegam sobie że nie wiem czy piszę w dobrym dziale, podejrzewam że w tym ponieważ są mocno budżetowe(internet od 120+wysyłka, w stacjonarnym blisko centrum miasta 200) Dodam też że owe buty, chcę kupić tylko dlatego iż teoretycznie są dostępne w tęgości H(nadal szukam producenta, jeden już odpowiedział że oferuje jedynie G) W miedzy czasie chciałem zapytać się o opinię: http://jw4026.nazwa.pl/przetargi/d16/d4.pdf BTW buty widziałem na żywo, wyglądają lepiej niż na zdjęciu. Jeśli chcesz w granatowym garniturze wyglądać jak policjant, listonosz lub kierowca autobusu, a w odd trousers jak ochroniarz sklepowy, to chyba lepszych butów nie znajdziesz. W innym przypadku, chyba warto się wstrzymać z zakupem - mnie w każdym razie te buty nie urzekły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abishai Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2012 Jak pisałem nie obchodzi mnie ich "design";), ponadto wiem że ich jakość jest co najwyżej średnia. Zainteresowały mnie one tylko dlatego że niby można je nabyć w tęgości H. Chciałbym się raczej zapytać, czy ktoś może je ocenić na podstawie parametrów technicznych? Jan, imho kolega żartował To zdjęcie jest faktycznie wyborne, szczerze mówiąc to ich nie poznałem na pierwszy rzut oka, jakby tak wyglądały, to bym nad nimi nie myślał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2012 IMHO wszystkie buty powinny być sprzedawane z taką dokumentacją techniczną jak te galowe z linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 http://putthison.com/post/22590776970/five-footwear-brands-under-250-theres-no-article Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo81 Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Witam, Dysponuję kwotą 600 zł i chcę kupić moje pierwsze przyzwoite oxfordy (nota bene na mój ślub). Mam pytanie do kolegi +Immune+ czy w tej kwocie będą najlepszym wyborem poniższe buty? http://www.gordonbros.de/schuhe/havret- ... hwarz.html Bardzo mi się podobają, ale może miałbyś jeszcze jakieś inne propozycje. Chodzi mi konkretnie o solidność wykonania oraz o jakość skóry. Czytałem, w którymś z postów, iż jeden z kolegów kupił z twoją pomocą buty Gordon&Bros, ale z wyższej jakości skóry. Czy nadal jest taka opcja czy kierownik fabryki zrobił jednorazowe odstępstwo? Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Immune wycofał się z forum. Co do tych butów to są to angielki. (generalnie uznawane za mniej formalne) Oxfordy (po polsku nazywane wiedenkami) mają zamkniętą przyszwę - przykład tutaj: http://www.pediwear.co.uk/barker/products/4656.php. Zwróć uwagę na różnicę w układzie "części sznurówkowej" w stosunku do gordonów. Do 600 zł polecałbym prime shoes (poszukaj na forum), ewentualnie loake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi