ciasteczkowy Napisano 28 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2023 Ewentualnie - informuję, nie rekomenduję - https://kh-shoes.com/pl/c/Chelsea-Sztyblety/200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eziemniak Napisano 1 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2023 Jeśli ktoś szuka dobrych, ale Boże, jak brzydkich butów to polecam Redbacks. Moja para po sezonie w pracy służy teraz do spacerów https://www.redbackboots.nl/webshop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sholay Napisano 5 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2023 Przepraszam, ale chciałbym wrócić do źródeł tego wątku. BUTY, TROCHĘ TANIEJ. Wiem jakie kupić przy budżecie powyżej 900 złotych. A jakie są propozycje poniżej 700 złotych? Czarne, formalne, na imprezy rodzinne, do teatru czy filharmonii? & Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 Najłatwiej Berwicki w naszych rodzimych sklepach, czasem są na promocjach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 Orban's na promocji były za 120 eur. Sporo modeli wartych zainteresowania. Na kolejnej przecenię postaram się coś przysposobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 Przepraszam, ale chciałbym wrócić do źródeł tego wątku. BUTY, TROCHĘ TANIEJ. Wiem jakie kupić przy budżecie powyżej 900 złotych. A jakie są propozycje poniżej 700 złotych? Czarne, formalne, na imprezy rodzinne, do teatru czy filharmonii? &Bexley, Meermin, Orban’s Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 8 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2023 Obserwuję takie ogłoszenie i pytanie jak 8 i 1/2 w tej rozmiarówce C/E będzie się miała do Vass P1/P2.Mam wysokie podbicie i nie mam jak poprzymierzać Aldenahttps://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/alden-shell-cordovan-blucher-gr-8-5-c-e/2582987477-158-932?utm_source=email&utm_medium=system_email&utm_campaign=email-responsive/followAd/priceChange&utm_content=Button-viewMoże komuś innemu podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2023 Kupuję buty niemal wyłącznie online od 15 lat, ale Aldenów bym nie kupił, bo są zupełnie nieprzewidywalne. Wszędzie piszą, żeby kupować mniejsze niż zwykle, ale przymierzałem w Frans Boone Store w Belgii i pasowały 9US, podczas gdy normalnie noszę 7,5UK. Poza tym nie ma w ogłoszeniu informacji o kopycie. Po trzecie, używany shell to większe ryzyko niż używany cielak, bo pofałdowania zrobione przez kogoś innego już zostaną tam gdzie są, a nosząc buty od nowości prawdopodobnie zrobiłbyś je w nieco innym miejscu/inny sposób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sholay Napisano 16 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2023 W dniu 6.11.2023 o 19:42, pablocito napisał: Bexley, Meermin, Orban’s Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Brzmi ciekawie, ale jak guglam to żadne polskie sklepy nie wyskakują Orban i buty to już tylko o jakimś upamiętnieniu Żydów węgierskich. Czy te marki są u nas w ogóle dostępne? Zwłaszcza w Warszawie? & Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 17 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2023 Nie. To sklepy online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucky.luke Napisano 17 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2023 Szukam butów w niewygórowanej cenie. Ważne dla mnie jest również to, a właściwie to głównie, żeby ich skóra była dosyć miękka. Przyznam szczerze, że przeglądałem ofertę Meermin, Alfred Stangret, Orban's, Gordon & Bros, Bexley, Patine, Crownhill, Klasycznebuty, Nord i Herring Shoes. Mam jedne Berwicki i są twarde, więc chciałbym się poradzić posiadaczy innych modeli ww. producentów jaki jest ich komfort użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisch Napisano 17 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2023 Co do wygody polecam markę własną Klasycznych Butów o nazwie Partigiani - trzewiki od nich to moje najwygodniejsze buty zimowe, a zdarzało mi się w nich przechodzić całe dnie. Skóra bez porównania miększa niż np. w Meerminach (z bazowej linii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2023 Buty szyte GYW będą z reguły twarde. Je trzeba mocno rozchodzić. Ewentualnie kupić GYW na gumowej podeszwie. Można też kupić takie szyte metodą Blake. One od początku będą sprawiały wrażenie miększych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2023 12 godzin temu, tryhp3 napisał: Je trzeba mocno rozchodzić. Nie zgodzę się, buty powinny być wygodne od poczatku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2023 Jak się ma szczupłą standardową stopę to jest szansa takie znaleźć. Ja mam szeroką do tego nieco wystającą kostkę, przy tym wąską piętę i buty niby wide są dalej nie wygodne albo całkiem za duże. Buty które są wygodne od razu (niekoniecznie GYW), zwłaszcza ze skóry, po jakimś czasie są dla mnie lekko za duże. Ps. Ostatni mój zakup, sztyblety GYW Loake 1880, na gumowej podeszwie. Rozeszły się po pierwszym użyciu, a minimalnie mnie uciskały w mały palec. Być może lepsze byłyby pół numery mniejsze. Dwa, ważę blisko 100 kg, numer buta około 46, więc one się pewnie poddają łatwiej niż rozmiar 42 przy kimś ważącym 70 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2023 @tryhp3 ja mam podobnie. I to przy kompletnie innej wadze. Wolę buty ciut obcisłe, za to z wysokiej półki, które mi się dopasowują do stopy idealnie. Ważne zwłaszcza przy stopach różnej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eziemniak Napisano 27 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2023 https://www.lareginettacalzature.it/shop/ Dobre trzewiki, produkowane przez Włochów o imionach jak Marco czy Stefano na przedgórzu Alp, Norwegian (???) Welt, podeszwy Vibram, polecam https://www.calzaturedallape.it/prodotti/tradizionali Trochę droższe, ale też odrobinę lepiej wykonane, podobny styl, na szlakach obok Monte Zoncolan często je widać na nogach tubylców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hobbit Napisano 25 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń Witam Dopiero zaczynam swoją historię z lepszymi butami i szukam marek która mają botki z szerokimi wariantami(E, EE, EEE), najlepiej poniżej 2tyś. Starałem się znaleźć jakieś info, ale na marki polecane na forach (czyt. reddit) alleny, redwingi, thursday'e jeżeli już są w EU to tylko w szerokościach D. Czy macie coś takiego do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonek Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty Gdzie się rozejrzeć za klasycznymi czarnymi oxfordami za kwotę 3 cyfrową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 11 minut temu, Sonek napisał: Gdzie się rozejrzeć za klasycznymi czarnymi oxfordami za kwotę 3 cyfrową? Patine , Meermin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonek Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty Na patine większość modeli ponad 1000zl Celuje bardziej w okolice 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty Orbans jak będzie sale, z przesyłką wyjdzie ok. 600 zł, przynajmniej tak ostatnio było. Poza tym Partenope, teraz po 699 zł, ale przebrane mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 45 minut temu, Szydlowsky napisał: za kwotę 3 cyfrową 999 to też 3 cyfry 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu777 Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec Dzień dobry. Noszę się z zamiarem zakupu pierwszych droższych (jak dla mnie) butów. Konkretnie chodzi mi o typowe, czarne oxfordy. Maksymalna cena to 1000 złotych - mimo wszystko nie przekroczę tej bariery psychologicznej. Szukałem polecanych tutaj butów Berwick 3010, Orban's-ów, np. na stronie klasycznebuty.pl, ale nie mogłem znaleźć swojego rozmiaru. Na podejrzanej, przynajmniej dla mnie, stronie showroom znalazłem natomiast ładnie wyglądające buty marki Doucal's. Oto link: https://www.showroom.pl/p-czarny-szczotkowany-skorzany-but-oxford-16a0d3af-4308-4215-8669-283769368e95 Czy ma jakiś szanowny Forumowicz buty tej marki? Czy je poleca, albo stanowczo odradza? A może strona, mimo możliwości zwrotu jest zbyt podejrzana? Bardzo proszę Forumowiczów o pomoc, chętnie przyjmę wszelkie uwagi i porady. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 17 minut temu, lisu777 napisał: Czy ma jakiś szanowny Forumowicz buty tej marki? Czy je poleca, albo stanowczo odradza? A może strona, mimo możliwości zwrotu jest zbyt podejrzana? Bardzo proszę Forumowiczów o pomoc, chętnie przyjmę wszelkie uwagi i porady. Pozdrawiam serdecznie. Showroom sama w sobie to legitna strona, to taki agregat ofert firm europejskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi