maciato Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Gratuluję szczególnie zakupu AS Moore w tej cenie. Niech się dobrze noszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Dostępne rozmiary oraz kolory znajdują się na "Tablicy Ogłoszeń" w "Sali Klubowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Panowie, przypominam, że wspólnym zakupom poświęcony jest wątek "Tablica ogłoszeń" i tam należy się organizować. Proszę również o maksymalne wykorzystywanie PW. Tak jak napisał @fan_dobrego_buta dostępne rozmiary i kolory zostały przeniesione. https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3928-tablica-ogłoszeń-wspólne-zakupy/?p=184485 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Chciałbym poprosić użytkowników o spostrzeżenia co do kopyt 1966 (np. Drake dla Herringa) i 724 (np. Moore), ewentualnie odniesienie się do ich podobieństw/różnic wielkościowych/objętościowych w stosunku choćby do kopyta 915 Yanko czy Claridge Loake? Wdzięczny będę za wszelkie spostrzeżenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Kopyto 1966 oraz 724 są bardzo podobne. Nie ma butów przed sobą w tej chwili, jednak są troszkę mniejsze niż Yanko 915F. W 1966 oraz 724 mam buty w UK8F, natomiast w Yanko 915 noszę UK 7.5F EDIT: muszę dodać, że na 915 mam monki, na oxfordy nadal czekam, więc nie mogę porównać. Pamiętam z wcześniejszych wpisów, że 915 wypada obszerniej w oxfordach niż w monkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 @fan_dobrego_buta Dziękuję bardzo za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Marcin, cos wiadomo wiecej, np. o cenach bo chyba wczoraj miała byc jakaś informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Cały czas czekam. Mam nadzieję, że będa dziś do końca dnia. Jeżeli nic nie otrzymam, to jutro rano do nich zadzwonie. Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 To czekam. Pamiętasz Marcinie które mnie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Zgodnie z info kt przesłąłeś na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Rozmiary i modele na str 2 a ceny + dodatkowe modelel na str 3 - na "Tablicy Ogłoszeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2015 Panowie, a ktoś orientuje się w rozmiarze i kształcie kopyta 104? Kuszą mnie te Wilsony czarne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2015 ja jutro zapytam do czego jest podobne 104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 AS Radwell 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 24 Listopad 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Po ilości otrzymanych wpłat na grupowy zakup butów AS, mam nadzieję, że pojawi się więcej wpisów i zdjęć butów AS. Ja mimo szczerych chęci i prób, starałem się oprzeć, jednak się nie udało. AS Holmes II powiększą moją kolekcję: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 No to czekamy na fanty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Świetne buty! Sam nie wiem, które ładniejsze - Holmes czy Moriarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Jak tak dalej pójdzie, to można zakładać temat 'jakie AS mam dziś na sobie' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Czekam jeszcze na 2 wplaty i jak tylko wplyną pieniądze dokonam przelewu Może się uda, że buty będą odebrane przez DPD we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 No to czekamy na fanty;) Zastanawiam się, ile razy oglądałeś zdjęcia w necie,przed podjęciem decyzji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Świetne buty! Sam nie wiem, które ładniejsze - Holmes czy Moriarty. Obie pary są ciekawe. Kopyto 109 jest bardzo łądnym i eleganckim kopytem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Jak tak dalej pójdzie, to można zakładać temat 'jakie AS mam dziś na sobie' Dobry pomysł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Wchodzę w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Mam co prawda tylko dwie pary AS, ale ja też w to wchodzę! Swoją drogą te Edwardy to moje najlepsze jakościowo buty. W porównaniu ze wszystkimi innymi parami (Meermin Classic i LM, Yanko, Loake, G& skóra jest fenomenalnej jakości - mięciutka i pięknie się łamie. Kopyto 109 jest bardzo ładne, ale z moich butów chyba wolę nieco mniej dynamiczne i mniej "wytaliowane" Olfe Meermina. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi