pszemau Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 A mnie taki się marzy, musiałby mieć jeszcze na lewarku zmiany biegów taką złotą karetę zatopioną w pleksi - z dzieciństwa pamiętam, pewnie ktoś ze starszych kolegów też sobie przypomina. http://www.google.pl/imgres? Co rozumiesz przez pojęcie 'starszych' ? Bo ja pamiętam; jestem rocznik '76 i jeszcze nigdy nie myślałem o sobie w 'ten' sposób; myślisz że to już? Najwyższy czas. Czy jako "jeszcze młody" chodzisz w tiszercie do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 niby nie... zawsze myślimy, że to inni sie starzeją, a my co najwyżej stajemy się bardziej doświadczeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Ech, bez urazy. Najgorsi, nie tylko pod względem stylu, są tacy, co myślą do pięćdziesiątki, że są jeszcze młodzi, a potem przestają o tym myśleć. Większość intuicyjnie czuje, że się starzeją, ale zagłuszają to "młodzieżowym" ubraniem, co na kobietach wygląda głównie komicznie, na mężczyznach raczej nic tylko żałośnie. Dlatego trzeba się dorobić, żeby zamienić banalną, smutną andropauzę na prawdziwy, ociekający splendorem kryzys wieku średniego - i kupić sobie "klasyczne auto swoich marzeń". W ten sposób, klamrą, zamykam oftopik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 i kupić sobie "klasyczne auto swoich marzeń".pozyjemy jeszcze pare lat i na forum pojawia sie tematy "klasyczna rozowa koszula naszych marzen" i "gdzie najlepiej zrobia mi irokeza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Pszemau - oczywiście, że bez urazy; Mam nadzieję, że w poprzednich mailach była dostrzegalna nutka (auto)ironii... A poza tym - staram się mieć dystans do własnej osoby, co chyba powinno być cechą dżentelmena (może kiedyś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 A mnie taki się marzy, musiałby mieć jeszcze na lewarku zmiany biegów taką złotą karetę zatopioną w pleksi - z dzieciństwa pamiętam, pewnie ktoś ze starszych kolegów też sobie przypomina. http://www.google.pl/imgres? Co rozumiesz przez pojęcie 'starszych' ? Bo ja pamiętam; jestem rocznik '76 i jeszcze nigdy nie myślałem o sobie w 'ten' sposób; myślisz że to już? Myslę,że powoli już tak ('77), może to życie w pięknym nadwiślańskim kraju ma na mnie taki wpływ tylko właśnie śmiać się czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 e tam, e tam - 'ten' kraj wcale nie jest gorszy od innych ( a dla mnie nawet lepszy - bo mój); a jesteśmy nan tyle starzy na ile się czujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Już prawie 25 latek mija, powoli więc zaliczam do klasyki. Marzenie, które wkrótce się spełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsieur Michał Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Lotus Omega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Owszem, Lotus Omega. Najlepszy rodzinny samochód sportowy w dziejach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Najlepszy rodzinny samochód sportowy w dziejach...tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2011 mozna przewinac do 0:22. pewnie z cala rodzina na wakacje jechal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2011 mozna przewinac do 0:22. pewnie z cala rodzina na wakacje jechal:) Wiózł mleko z Szymanowa. Mleko, wiesz Pan, ma najszybszy transport, inaczej się zsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2012 Owszem, Lotus Omega. Najlepszy rodzinny samochód sportowy w dziejach. Dla mnie najlepszym samochodem rodzinnym w dziejach jest Mercedee-Benz 500 W124. To moje marzenie, które chyba prędko się nie spełni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2012 Hmmmm. Minimum 25 lat. Ciężki wybór. Stawiam na Nissana 240 Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 To moje, jako, że pojazd w pewym sensie już jest i czeka spokojnie aż go kupię za jakiś czas (jak dobrze pójdzie), można powiedzieć, że marzenie realne fotka z netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 to r107 czy c107? Można wiedzieć jaki silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 C107 - 280 albo 380 - nie pamiętam, bo są to auta znajomego i ma ich kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Skoro to już realne, to może pora pomyśleć o następnym kroku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 W garażu kumpla jest też cabrio które ma trochę wspólnego z wklejonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikad Napisano 23 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Jeśli danego dnia ubrałbym się bardziej "po angielsku", to wziąłbym Jensena Interceptora... A jeśli wybrałbym styl włoski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Polecam uwadze, jedne z najciekawszych samochodów okresu przedwojennego, czyli francuskie Voisiny: C14 http://southsiders-mc.blogspot.com/2010 ... artre.html C25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChMR Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Za 3-4 lata chciałbym spełnić to marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 To moje, jako, że pojazd w pewym sensie już jest i czeka spokojnie aż go kupię za jakiś czas (jak dobrze pójdzie), można powiedzieć, że marzenie realne fotka z netu Piękny wóz; o bliźniaczym modelu R107 (roadster bez twardego dachu) traktował jeden z odcinków genialnego "Wheeler dealers" (Mike wyruszył do Bawarii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi