B.B. Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2013 Dodge czadowy, tylko jak tym jeździć jak nie ma pustyni/prerii, drogi przez środek i policji na ogonie (Wiem, za dużo się filmów naoglądałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo Napisano 9 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 Kwintesencja włoskiego stylu w dobrym tego słowa znaczeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipK Napisano 9 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 Mi żona (i po troszę rozsądek) wybija z głowy weekendowe evo ale nie wiem ile wytrzymię Ale weekendowe evo to zupelnie inna rozmowa Moze warto polaczyc to z miloscia do klasykow? Szybkich aut nie brakuje, wtedy nie bylo tylu ograniczen.. Kwintesencja włoskiego stylu w dobrym tego słowa znaczeniu... Szkoda ze 4C tak spieprzyli tymi przednimi swiatlami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo Napisano 9 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 Ale weekendowe evo to zupelnie inna rozmowa Moze warto polaczyc to z miloscia do klasykow? Szybkich aut nie brakuje, wtedy nie bylo tylu ograniczen.. Szkoda ze 4C tak spieprzyli tymi przednimi swiatlami... Światła w karbonie jak i pewnie wiele dodatków stylistycznych we wnętrzu to mam nadzieję tylko cechy wersji Launch Edition. Seryjna pewnie będzie miała takie jak w wersji Concept czyli zintegrowane pod jednym kloszem jak w 8C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipK Napisano 9 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 Właśnie czytałem o tych światłach, bo to największe zeszpecenie jak dla mnie i podobno zostały tak zrobione, żeby zredukować masę i cenę autka. "The real reason is that the number one goal was to make the 4C as light as possible. The new design with no outside cover and no extra components underneath is lighter and cheaper to make than the one from the concept. They still give the 4C its unique face" Tencone "I prefer the original solution from the concept but we will work on a solution to improve the car over its life cycle. We did try body colour for this new light cluster and it looked terrible" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 nie można nie uznać tego stalowego potwora za klasykę, DM-12 z 1982r - bajeczny cudowny brzydki brzydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Jedno z tych marzeń z dzieciństwa które ktoś sobie spełnił, myśląc że jak on marzy o skonstruowaniu samochodu, to inni marzą by go kupić Dziwaczny, wóz, pod "nowoczesną" karoserią krył technikę z kilku europejskich samochodów klasy średniej, wykastrowaną dodatkowo przez DOT. Jako fan samochodów kuriozalnych i bez sensu- uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Ktos byl? http://www.autonostalgia.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 http://www.intuh.net/barnfinds/ Klasyczny garaż moich marzeń Oczywiście pomijając ten kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 są osoby które klasyka PRL wyceniły bardzo wysoko - prawie 200.000 pln ! samochód w stanie NOS (new old stock) Dzisiaj koniec aukcji, ostatnia szansa rzutem na taśmę .. http://allegro.pl/fiat-126p-1979r-fabrycznie-nowy-101km-maluch-i3267412169.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 Zanim zobaczyłem co wrzuciłeś, pomyślałem, że to będzie ten maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 hit allegro - teraz ponad 895.000 wyświetleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 Ten na to nie wygląda, ale parę lat temu na Allegro grasowała grupa oszustów, która picowała po chamsku Fiaty i Polonezy i sprzedawała jako "nówki z niemal zerowym przebiegiem", za kilkadziesiąt tysięcy zł, tam wystarczyło kilka rzutów oka żeby to zobaczyć, bo byli niedokładni, ale ludzie i tak się dali nabrać. Swoją drogą nie wydaję mi się prawdopodobne by ktoś dał za malucha takie pieniądze, zdaję mi się że to jest jakieś sztuczne nakręcanie aukcji przez właściciela, nie wiem w jakim celu, ale takie rzeczy też już widziałem na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 Zwykłe czajniki drożej się sprzedawały. Licytacja dla zabawy, oferty nie są wiążące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 W ten piękny słoneczny dzień miałem okazje pojeździć samochodem mojego wspólnika. Przez telefon rozmawiam stojąc,żeby nie było. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Patrzę sobie cóż to za piękny samochód...aż tu nagle... Irek w nim jedzie:)! ( stoi bo rozmawia przez telefon:)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Skoro wspomniano o Alfie (uwielbiam te samochody!), pokazuję swoją Bellę. 159 już zasłużyła sobie na miano klasyka: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Chyba jednak to nie ten wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 To ja się swoim pochwalę (stoi w garażu z wyjętym silnikiem czekającym na remont) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Marzy mi się taki coupe. Strasznie trudno dostać teraz w ogóle jakąś przyzwoitą Zastawę/Yugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Coupe czyli mediterran. Jeszcze gorsza do dostania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Chrsyler Imperial: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Maserati 3500GT Spyder http://www.sucksqueezebangblow.co/2010/11/maserati-3500gt-spyder.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumak Napisano 21 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2013 Jakieś trzydzieści lat temu mój wujek miał żółtą Zastawę - do tej pory nie mogę zapomnieć jej charakterystycznego zapachu w środku oraz odgłosu jaki wydawał silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 GWA 300 SLC http://www.autoevolution.com/news-g-image/gwa-reveals-sls-roadster-amg-based-retro-styled-300-slc-photo-gallery/104790.html#sjmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi