Clovis Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Bardzo elegancki wóz, w dobrym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... u5GtAsN34I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Ciekawostka: http://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,wro ... 14696.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em3r Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 Moja top 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Ciekawostka: http://www.tvn24.pl/wiadomosci-wroclaw, ... 02838.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keylan Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Witam, pierwszy post na forum po zarejestrowaniu się. Hmmmm. Minimum 25 lat. Ciężki wybór. Stawiam na Nissana 240 Z Faktycznie najpiękniejsze wydanie Zetki, zwlaszcza w kolorze midnight blue to mój nr2 Nr1 to Citroen SM: Na żywo robi niesamowite wrażenie, każdy detal to małe przemyślane dzieło sztuki, do tego silnik V6 Maseratti. Jedyna wada napęd tylko na przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Parę zdjęć Jaguara E ,zrobionych u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarek Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Piękny, można gdzieś odnaleźć reszte fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Proszę następne 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 coś niesamowitego - aż dech zapiera... czy to Twoje cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Niestety nie moje,mojego sąsiada,wziąłem go do tej sesji.Mam nadzieje ze niebawem będzie sprzedawał .kończy remont Aston Martina z 67 roku,to jest zabawka piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 gdzie to jest? specjalnie przejdę się popatrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Enzo Ferrari powiedział kiedyś że E-Type to najpiękniejszy samochód świata, patrząc na takie samochody aż żal bierze, gdy się pomyśli co się stało z Brytyjskim przemysłem samochodowym. Chociaż już wtedy genialnie nie było, E-Type podobno rdzewiały jeszcze w fabryce. Później mieli problemy z organizacją pracy (strajki, socjaliści, kolektywizacja, interwencjonizm) i jakością, nawet w Jaguarach, chociaż do XJ to były piękne samochody z wysokiej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszewski Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 W sprawie Jaguara w pełni zgadzam się z kolegą B.B. Klasyczny XJ tzw Mark III, a jeszcze lepiej XJR z końca lat 90' to piękne auto. Niestety nowe Jaguary tracą swój charakter. Poniżej XF na tle Kii Opimy: Natomiast na zbliżające się lato moim zdanie włoska Alfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2013 syrena sport powraca - na wizualizacjach grupy zapaleńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Wygląda jak Alfa-Mercedo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszewski Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Hmm, nie wiem czy nie za dużo Sport, a za mało Syrena jak na mój gust. Moim zdaniem pierwowzór wyglądał lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 no ale mamy XXI wiek. porównaj ferrari z lat 50-tych i dzisiejsze. myślę, że projektanci świetnie uchwycili to czym syrena się wyróżniała - proporcje. nie wygląda jak jakaś retroaktywna zabawka (jak niegdyś VW new beetle w stosunku do garbusa) lecz zupełnie nowoczesne auto z dziedzictwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Taka sytuacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Kiedy W124 trafia do klasyków, to wiedz, że coś się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Mam ostatnio takie dziwne myśli, aby pozbyć się mojego saaba i zamienić go na krokodyla albo jakiegoś mercedesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Kiedy W124 trafia do klasyków, to wiedz, że coś się dzieje. To chyba W126. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 124 kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Podzielam fascynację, mimo że na codzień jestem fanem innej niemieckiej marki to takie W124 potrafi wzbudzić pozytywne emocje jak mało który model mercedesa. A w wersji 500E to dopiero cudowna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Mam ostatnio takie dziwne myśli, aby pozbyć się mojego saaba i zamienić go na krokodyla albo jakiegoś mercedesa. Może nie W124, ale myślę, że bardzo bliski W140 był w rodzinie w złotych latach 90. Jeśli masz ochotę na komfort jazdy porównywalny do tego, jaki można odczuć wylegując się w wygodnym łóżku, to śmiało polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi