B.B. Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Butpol albo butex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Koledzy udaja ze nie wiedza o co kaman... Np inna firma obuwnicza ze Slupska nazywala sie Alka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Idac za ciosem wloskobrzmiacych nazw skladajacych sie z 2 wyrazow z czego jeden konczy sie litera 'o', drugi litera 'i' (lub odwrotnie) firma moglaby nazywac sie slodko: Cleyo Boti Ponosili Sezono O polskich firmach wypowiadal sie na swoim blogu MRV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Trochę bardziej ekscentrycznie. Tylko sznurowadła do wymiany... może brąz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 A u mnie nowy kolor nie nowych butów Prawie jak na zajęciach z ZPT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 A u mnie nowy kolor nie nowych butów Prawie jak na zajęciach z ZPT Wcześniej miały kolor sznurówek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Pierwotnie prezentowały się tak jak na poniższym zdjęciu. A że u Saphira właśnie były przecenione farby więc uznałem, że można by się pobawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Zdecydowanie lepiej się prezentują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Takie... papieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Wczorajszy zakup w Vistuli na Annopolu za niecałe 50 zł Dwa wełniaki, w tym jeden knit oraz fioletowy jedwabny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 wczoraj dotarły z allsole zdjęcie za dnia: edit: foto przy naturalnym świetle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Świetne te double monksy z ażurami. W tej cenie już bym brał, gdyby tylko był mój rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Trochę bardziej ekscentrycznie. Tylko sznurowadła do wymiany... może brąz? Mam te buty w brązie i jestem zadowolony Bardzo fajne - w którym TK kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Bardzo ładna faktura:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Trochę bardziej ekscentrycznie. Tylko sznurowadła do wymiany... może brąz? Mam te buty w brązie i jestem zadowolony Bardzo fajne - w którym TK kupiłeś? Te czerwone to akurat chyba ostatnia para w Poznaniu w Malcie. Dzisiaj przymierzałem te brązowe (tan) we Wrocławiu w TkMaxx w Młynie koło Korony, ale musiałem się mocno powstrzymywać, by ich sobie nie sprawić. Mam więcej butów niż żona, muszę się opanować. Czerwonych tam nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Wczoraj dotarło z orientuhren.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Wczoraj dotarło z orientuhren.de Dla porównania z ofertą polska zapytam ile wyszło z przesyłką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Każualowy Wtorek, czyli czarny knit od Tomka Milera z Gentelman's Choice. Jestem z niego (krawata, Tomka zresztą też ) bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Każualowy Wtorek, czyli czarny knit od Tomka Milera z Gentelman's Choice. Jestem z niego (krawata, Tomka zresztą też ) bardzo zadowolony. Mam taki sam knit od Tomka i też jestem z niego bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Dla porównania z ofertą polska zapytam ile wyszło z przesyłką? 564 zł razem z przesyłką i pudełkiem. Dla porównania w polskich sklepach nie widziałem chyba poniżej 800zł. Jeżeli mogę dodać to obsługa na OU pierwsza klasa, w każdym bądź razie dla mnie jako osoby posługującej się niemieckim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 564 zł razem z przesyłką i pudełkiem. Dla porównania w polskich sklepach nie widziałem chyba poniżej 800zł. Jeżeli mogę dodać to obsługa na OU pierwsza klasa, w każdym bądź razie dla mnie jako osoby posługującej się niemieckim. 770 polska cena, z rabatem koło 700 wychodzi, gwarancja na miejscu w Polsce, zegarek do obmacania w salonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 eye_lip da się do niego w Polsce dostać gotowego szafira? znalazłem coś takiego (cena mnie nad wyraz zaciekawiła: od 40 do 60 zł):http://www.timepol.pl/szkielka_do_zegarkow.php czy to może jakaś hała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Szkła można dostać, ale na zatoce, bo to musi być gruby szafir. Ceny koło 40$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Czekolada: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi