alabuz Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Gratuluje świetnego zakupu. Ta torba jest po prostu genialna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Wyjątkowo udany atak na Alberta. Sporo ludzi denerwuje umieszczanie tutaj takich pierdół, ale przez wzgląd na "skarpetowe szelki", których na forum jeszcze chyba nie było, postanowiłem złamać tę zasadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Bardzo ładne! Można wiedzieć, skąd zamawiałeś? I btw to jest wątek dla "pierdół", do dużych zamówień mamy dział bespoke i osobne wątki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Dzisiejsza dostawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Velahrn napisał: Bardzo ładne! Można wiedzieć, skąd zamawiałeś? I btw to jest wątek dla "pierdół", do dużych zamówień mamy dział bespoke i osobne wątki . Ciągle póki co mój faworyt pod względem wzoru szelek: http://www.albertthurston.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Caporegime napisał: Velahrn napisał: Bardzo ładne! Można wiedzieć, skąd zamawiałeś? I btw to jest wątek dla "pierdół", do dużych zamówień mamy dział bespoke i osobne wątki . Ciągle póki co mój faworyt pod względem wzoru szelek: http://www.albertthurston.com Fajnie, nie myślałem, że mają free shipping do Polski ze sklepu firmowego! Czy wysyłają szelki z obszaru Unii Europejskiej (firma chyba jest brytyjska, z drugiej strony cena w dolarach?) ? Mam złe doświadczenia z Urzędem Celnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Wysyłają z UK, więc urząd celny na tym ręki położyć nie może Przeważnie wysyłają w ciągu 3-4 dni (przysyłają mejla o tym) i mniej więcej mija około 2 tygodnie od zapłacenia do otrzymania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 co jak co ale szelek na skarpetki za żadne pieniądze bym nie założył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Ponieważ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 kojarzą mi się z pewnym niemcem z filmu my own private idaho... a tak serio to nie czułbym się komfortowo, dla mnie o krok za daleko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 E tam, wygodna sprawa, a do tego robią furorę na imprezie jak pokażesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Jedna z rzeczy w tej naszej elegancji jaką się nauczyłem, to to, żeby nigdy nie mówić nigdy Jeszcze z dwa lata temu mówiłem podobnie o szelkach, fularze, dwurzędówce, muszce i loafersach. A plan wykorzystania tego typu rozwiązania związany jest z formalnymi spotkaniami lub imprezami, gdzie zakłada się lekkie podkolanówki. Bez spodni chodzić nie planuję, a już parę razy mi się zdarzyło mieć "rulon" na bucie, który tak jednak głupio poprawiać przy wszystkich zgromadzonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Caporegime napisał: Jedna z rzeczy w tej naszej elegancji jaką się nauczyłem, to to, żeby nigdy nie mówić nigdy Jeszcze z dwa lata temu mówiłem podobnie o szelkach, fularze, dwurzędówce, muszce i loafersach.Hmmm, pamiętacie ten wątek? Ciekawe, ile "bastionów" padło od tamtego czasu. Ja się przyznaję do full brogues. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 Zamówienie z Hong Kongu, o sklepie wspominałem - polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 Tiger of sweden, jedwab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Nowych nabytków ciąg dalszy. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Buty w rzeczywistości wyglądają o wiele lepiej niż na zdjęciach. Kolor przepiękny, chociaż na zdjęciu trochę przekłamany przez moje sztuczne światło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 @wolezozole buty piękne, zazdroszczę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Piękne. Kupiłem czarne monki, ale takie brązowe byłyby ciekawsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Anonsowany wcześniej zakup kurtki Barboura zmierza ku nieuchronnemu finałowi. Dzięki systemowi śledzenia przesyłek mogę stwierdzić, że od przed-przedwczoraj moja kurtka odwiedziła 6 miejscowości w trzech krajach, albo w czterech, jeśli liczyć Szkocję. Dwie godziny temu moja przyodziewa opuściła nieznaną mi miejscowość Krośniewice i (mam nadzieję) mknie w śnieżycy ku Mazowszu. Jak w końcu dostanę ją w ręce, to chyba napiszę opowiadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 wolezozole napisał: Nowych nabytków ciąg dalszy. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Buty w rzeczywistości wyglądają o wiele lepiej niż na zdjęciach. Kolor przepiękny, chociaż na zdjęciu trochę przekłamany przez moje sztuczne światło. Powiedzieć, że są piekne, to jakby nie powiedzieć niczego. W mojej opinii sa zjawiskowe, gratuluję świetnego zakupu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 wolezozole napisał: Nowych nabytków ciąg dalszy. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Buty w rzeczywistości wyglądają o wiele lepiej niż na zdjęciach. Kolor przepiękny, chociaż na zdjęciu trochę przekłamany przez moje sztuczne światło. Czy mógłbyś zdradzić co to za buty ? Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Alfred Sargent for AFPOS - COOPER Brown Monk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Tutaj masz linka http://www.afinepairofshoes.com/collect ... brown-monk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Bardzo ładne kapetki, niech teraz do licha wreszcie pogoda się do nich dostosuje, bo nie wyrabiam. Poro półbutów noszonych na ulicy, przybądź i uwolnij nas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Jak tu być we Włoszech i nie kupić butów ? Monki Pollini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi