frankenstein Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Wczoraj do mnie przyszedł. W granacie. Ale nie wybuchł przypadkiem edit: i w ten prosty sposób napisałem 1000. (słownie: tysięczny) post) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Ale nie wybuchł przypadkiem Mam niezłe osiągnięcia w sapera i jakoś dałem radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Nie wiem, co to bedzie, prawidla musialem doslownie wciskac na sile:0 Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miyagi Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Dołączam się do tej opinii, piękne buty! Czy to Alfred Sargent Calcot? Rozumiem, że obawiasz się, czy aby nie będą za ciasne? Moje AS na samych z trudem włożonych w nie prawidłach rozciągnęły się o wiele bardziej, niż się spodziewałem, więc myślę, że nie ma się czym przejmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Zgadza sie, AS Calcot:) pamietam, ze poprzednie ASy rowniez rozciagnely sie dosc konkretnie na prawidlach, zobaczymy, co da noc:) Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 zaraz powyrzucam plastikowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Zatrzymaj chociaż jedną parę na podróże lotnicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 zaraz powyrzucam plastikowe Gdzie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbert Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Już pytałem o to Kyle na PW. http://www.ebay.pl/itm/Bundle-Monster-N ... 2a15c90ca8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Polecem odwiedzić RC w Klifie... wczoraj nabyłem białe chinosy za 21zł Generalnie niektóre artykuły mają -90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Warszawa czy Gdynia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Już pytałem o to Kyle na PW. http://www.ebay.pl/itm/Bundle-Monster-N ... 2a15c90ca8 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Warszawa czy Gdynia?W Gdyni w Klifie Royal Collection nie ma, przynajmniej wedle mojej wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reamon13 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Warszawa czy Gdynia?W Gdyni w Klifie Royal Collection nie ma, przynajmniej wedle mojej wiedzy. Nie ma, nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Witam, rzadko się udzielam, i jak tak patrzę, to jak już coś napiszę to chwalę się butami. Obiecuję, że ostatni raz. Efekt ostatniej wizyty w Budapeszcie. Wmawiałem sobie, że pójdę "tylko pooglądać". Niestety nie udało się powstrzymać głosów w głowie. pozdrawiam PS. na co dzień planuję jednak spokojniejsze sznurówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Witam, rzadko się udzielam, i jak tak patrzę, to jak już coś napiszę to chwalę się butami. Obiecuję, że ostatni raz. Efekt ostatniej wizyty w Budapeszcie. Wmawiałem sobie, że pójdę "tylko pooglądać". Niestety nie udało się powstrzymać głosów w głowie. pozdrawiam PS. na co dzień planuję jednak spokojniejsze sznurówki. Kolego, proszę odzywać się jak najczęściej. W końcu po to jest forum, żeby się wymieniac doświadczeniami. I nawet pochwalić. A buty bardzo ciekawe. Ja też bym zmienił sznurowadła. Mógłby kolega jeszcze powstrzymać przypływ skromności i napisać parę słów o zakupach obuwniczych w Budapeszcie. Gdzie warto? Za ile? Itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 prototyp by SFI Finalny produkt leci z Tokyo:) Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Pokaż od środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Wrzuce jak dojdzie, sam jestem ciekaw jak wyglada wlasciwy egzemplarz. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 // Wpis Adama o budapesztańskich butach przeniesiony do przewodnika miejskiego, o tutaj: http://forum.bespoke.pl/viewtopic.php?f=2&t=1644 - mosze Świetne kompendium, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 @adam100 Wielkie dzięki za relację. @moderator Może skopiować wpis kolegi w Przedwodniku? [budapeszt] Kamasze chyba nie ma takiego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 // Wpis Adama o budapesztańskich butach przeniesiony do przewodnika miejskiego, o tutaj: http://forum.bespoke.pl/viewtopic.php?f=2&t=1644 - mosze Świetne kompendium, dzięki. Dzięki świetny komentarz Kolegi, i dobry pomysł, żeby przenieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xell Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Przedstawiam parkę Kenijczyków francuskiego pochodzenia prosto z pudła przed lustracją Uprzedzając pytania: marka: Markowski model: KENYANES Podziękowania: Immune za rzeczowe opinie o Markowskim. Pierwsze wrażenia potwierdzają wszystkie dobre słowa. eye_lip za współpracę przy zakupie i podział kosztów przesyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 No piękne A ja rano odebrałem długo wyczekiwaną przesyłkę: czyli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi