Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączam się do tej opinii, piękne buty! Czy to Alfred Sargent Calcot? Rozumiem, że obawiasz się, czy aby nie będą za ciasne? Moje AS na samych z trudem włożonych w nie prawidłach rozciągnęły się o wiele bardziej, niż się spodziewałem, więc myślę, że nie ma się czym przejmować :-)

Witam,

rzadko się udzielam, i jak tak patrzę, to jak już coś napiszę to chwalę się butami. Obiecuję, że ostatni raz.

Efekt ostatniej wizyty w Budapeszcie. Wmawiałem sobie, że pójdę "tylko pooglądać". Niestety nie udało się powstrzymać głosów w głowie.

pozdrawiam

PS. na co dzień planuję jednak spokojniejsze sznurówki.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Witam,

rzadko się udzielam, i jak tak patrzę, to jak już coś napiszę to chwalę się butami. Obiecuję, że ostatni raz.

Efekt ostatniej wizyty w Budapeszcie. Wmawiałem sobie, że pójdę "tylko pooglądać". Niestety nie udało się powstrzymać głosów w głowie.

pozdrawiam

PS. na co dzień planuję jednak spokojniejsze sznurówki.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Kolego, proszę odzywać się jak najczęściej. W końcu po to jest forum, żeby się wymieniac doświadczeniami. I nawet pochwalić. A buty bardzo ciekawe. Ja też bym zmienił sznurowadła. Mógłby kolega jeszcze powstrzymać przypływ skromności i napisać parę słów o zakupach obuwniczych w Budapeszcie. Gdzie warto? Za ile? Itd.

Przedstawiam parkę Kenijczyków francuskiego pochodzenia prosto z pudła przed lustracją ;)

Dołączona grafika

Uprzedzając pytania:

marka: Markowski model: KENYANES

Podziękowania:

Immune za rzeczowe opinie o Markowskim. Pierwsze wrażenia potwierdzają wszystkie dobre słowa.

eye_lip za współpracę przy zakupie i podział kosztów przesyłki :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.