mr.vintage Napisano 11 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Zapewne tak. Ja niestety nie znam żadnego bo nie chadzam. Ale zachwycony jestem nabytkami mrVintage, który osiągną szczyt kupując marynarkę Loro Piany na jakieś grosze.Mr. Vintage - czy Twoja żona o tym wie?? :) No przecież nie powiem jej, że osiągam szczyty w lumpeksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2011 Tym razem nie taki nowy nabytek bo Włoszczyzna I, ale za to jakie wygodne te Campanile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 12 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2011 Panowie piękne te wasze buty z akcji włoszczyzna. Przyznam się, że wyglądają o wiele lepiej w słońcu niż na zdjęciach robionych zapewne w magazynie. Jeśli tylko możecie to postarajcie się wrzucić też zdjęcia z boku, lub jak się prezentują z całym zestawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2011 Efekt poszukiwania lekkiej dozy stonowanej sztuki w spinkach. Jaspis dalmatyńczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 12 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2011 Oferta wyprzedażowa Ecco: model Trentino, dwie pary: czarne i cognac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 12 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2011 ta poniżej fantastyczna. gdzie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2011 http://www.bowtiesandmore.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 http://www.bowtiesandmore.com/ Ciekawa strona i darmowa wysyłka. Tylko niewiele wzorów mi odpowiada. Pozdrawiam, Dr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ru_men Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanD Napisano 17 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2011 Mark McNairy, Derby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinley Napisano 17 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2011 [attachment=0]buty2.jpg[/attachment][attachment=1]buty 1.jpg[/attachment] Gdzie można takie ładne monki nabyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Przepraszam za jakość zdjęć ale niezbyt potrafię obchodzić sie z aparatem a chciałem sie podzielić radością Włoszczyzna II : J.K. Twidd Uploaded with ImageShack.us Włoszczyzna III : Emiliano Caccin Uploaded with ImageShack.us oraz : obawiałem się, że będą zbyt dandy ale są ok (moja żona ma bardzo podobne rajstopy ) Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwitek Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Derby Brogue z akcji Włoszczyzna III. Z serdecznymi podziękowaniami dla organizatora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 Marynarka tweedowa. Założenia: - casualowa marynarka na chłodniejsze dni - miękka konstrukcja, - umiarkowany drape cut - brak wypełnień w ramionach Jestem raczej zadowolony z efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 gratuluję, bardzo dobry nabytek. Marynarka na kanwie? pozdrawiam D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 Tak, tej pozyskanej dzięki Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 Cieszę się, ze mogłem pomóc. A kto robił igłą? . Napisz proszę więcej jak przebiegała realizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 A kto robił igłą? Ja. To "homemade bespoke" Wstawiłem w nowe nabytki bo chociaż nie jest to dosłownie "nabytek" to jest nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 jadąc cytatem z polskiej komedi: "-Którędy? -Tędy. -Kurde balans!" no kurde balans !!! jakoś nie zauważyłem czy jak, że masz fach w ręku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 Nie mam fachu. To amatorskie próby. Książki, blogi, cutter and tailor forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 jak to nie masz - przecież widzę, że marynara nie wygląda na amatorską robotę na Singerze dziadka, po godzinach w garażu jestem pod wrażeniem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 No no, gratulacje. Marynarka dobrze wygląda. To forum mnie zadziwia. Przypadek kolegi Ernestsona to chyba najdalej posunięta fascynacja tematyką. Absolutnie się nie spodziewałem, ale bardzo fajnie. Jeszcze Eye-Lip'a musimy namówić żeby został szewcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 No no, gratulacje. Marynarka dobrze wygląda. To forum mnie zadziwia. Przypadek kolegi Ernestsona to chyba najdalej posunięta fascynacja tematyką. Absolutnie się nie spodziewałem, ale bardzo fajnie. Jeszcze Eye-Lip'a musimy namówić żeby został szewcem słowo harcerza, ze chciałbym zostać kaletnikiem, tylko do terminu nie ma jak się załapać ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi