Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie piękne te wasze buty z akcji włoszczyzna. Przyznam się, że wyglądają o wiele lepiej w słońcu niż na zdjęciach robionych zapewne w magazynie. Jeśli tylko możecie to postarajcie się wrzucić też zdjęcia z boku, lub jak się prezentują z całym zestawem.

Przepraszam za jakość zdjęć ale niezbyt potrafię obchodzić sie z aparatem a chciałem sie podzielić radością ;)

Włoszczyzna II :

J.K. Twidd

Dołączona grafika

Uploaded with ImageShack.us

Włoszczyzna III :

Emiliano Caccin

Dołączona grafika

oraz :

obawiałem się, że będą zbyt dandy ale są ok (moja żona ma bardzo podobne rajstopy :D )

Dołączona grafika

• 2 weeks later...

No no, gratulacje. Marynarka dobrze wygląda. To forum mnie zadziwia. Przypadek kolegi Ernestsona to chyba najdalej posunięta fascynacja tematyką. Absolutnie się nie spodziewałem, ale bardzo fajnie. Jeszcze Eye-Lip'a musimy namówić żeby został szewcem :)

No no, gratulacje. Marynarka dobrze wygląda. To forum mnie zadziwia. Przypadek kolegi Ernestsona to chyba najdalej posunięta fascynacja tematyką. Absolutnie się nie spodziewałem, ale bardzo fajnie. Jeszcze Eye-Lip'a musimy namówić żeby został szewcem :)

słowo harcerza, ze chciałbym zostać kaletnikiem, tylko do terminu nie ma jak się załapać ;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.