zaki Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 @ Immune @ Zaki @ wszyscy Szukam much z motywem konskim, wiec jak cos gdzies zauwazycie, to dajcie znac Oj będzie ciężko, bo nie przypominam sobie żeby na polowania lub wyścigi konne chodzono w muchach. Pod krawatami jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Problemem jest to co maja sklepy w ofercie aktualnej, bo trochę tych much znalazłem, ale na zakonczonych aukcjach lub na blogach. Pojawiają się tez w ofercie Ralpha Laurena. Ps. Nie szukam much z motywem polowania, raczej konskich łbów, podkow albo sylwetki jezdzca na koniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Nie szukam much z motywem polowania, raczej konskich łbów, podkow, sylwetki jezdzca na koniu tak mi się przypomniało : http://www.youtube.com/watch?v=O25ZkFVFY0Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Zawsze można spróbować wyciąć muchę z krawata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Koń na musze to jak widać rzecz nieczęsto spotykana. Kombinacja odwrotna, mucha na koniu bardzo. Na każdym niejedna Boki zrywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Koń na musze to jak widać rzecz nieczęsto spotykana. Kombinacja odwrotna, mucha na koniu bardzo. Na każdym niejedna Boki zrywam Może być jeszcze mucha końska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 @ Immune @ Zaki @ wszyscy Szukam much z motywem konskim, wiec jak cos gdzies zauwazycie, to dajcie znac Muchę znalazłem np. taką (niestety pre-tied): http://equismenswear.co.uk/product/bow- ... rse-racing cały sklep też wygląda ciekawie ze względu na tematyczność albo tu: http://www.cdrigden.com/men/index.cfm?a ... alleryID=9 tylko te ceny... Dzieki, tej strony akurat nie znalem Ps. Muchy pre-tied nie wchodza w gre, tak jak krawaty na gumce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Dzięki nieocenionej pomocy kolegi Immune mam przyjemność zaprezentować Wiedenki Sutor Mantellassi w przepięknym kolorze Cognac Gratulacje, naprawdę piękne - szczerze zazdroszczę i żałuję, że przez dłuższy czas nie zaglądałem na "podforum" zakupowe pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Cytat z innego wątku, ale pasuje tutaj: albo zdjec nowych nabytków załatwionych przez Immune. wstyd mi ale pomyślałem że skoro Immune pokazuje je po dotarciu paczki to nie będę dublował (...) Ps. Fajnie gdybyscie wrzucali zdjecia butów, ktore przychodza od Immune, bo zdjecie od producenta to nie to samo co zdjecia butów zrobione z kilku stron, szczegolnie jesli sa juz na nodze A oto prezentowane wcześniej ciemnobrązowe wiedenki Sutor Mantellassi w akcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Podobaja mi sie bardziej w akcji niz na tamtych zdjeciach, gratuluje zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Z podziękowaniami dla Immune. Model ten sam co meqoq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Opis butów oraz więcej zdjęć można zobaczyć TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Przygarnij kropka (nowy nabytek prosto z Hiszpanii - jako, że kupiłem za baaardzo okazyjną cenę, od jutra do nabycia za tę samą kwotę w dziale Kupię/Sprzedam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Łaaaaaadne, rezerwuję do czasu poznania ceny i rozmiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 10 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2011 Ta pierwsza piękna, bardzo w moim stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Jeden z albiońskich akcentów akcji Włoszczyzna II - Grensony. Immune niech będą dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 11 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Przestańcie drażnić Liczę, że następnym razem (o ile będzie) nie spóznię się i będzie mój rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 11 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Przepiękne. Mam nadzieje, że wszyscy uczestnicy włoszczyzny opublikują zdjęcia nowych nabytków. Zdjęcia, które prezentował Immune w pierwszym poście akcji nie oddają piękna tych butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 11 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Uploaded with ImageShack.us Zwykle nie udzielam się w tym temacie, bo nie mam się czym chwalić, ale zrobię wyjątek ze względu na cenę. Powyżej marynarka Allen by Charlie Allen z wełny 100's Vitale Barberis Canonico. Nabyta za 10 zł (sic!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 11 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Świetna. Szkoda, że dobre lumpeksy są tylko w Łodzi i Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Świetna. Szkoda, że dobre lumpeksy są tylko w Łodzi i Krakowie Z tego co mi wiadomo, kilku użytkowników z W-wy i okolic mogłoby się z Tobą w tej kwestii nie zgodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 11 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Zapewne tak. Ja niestety nie znam żadnego bo nie chadzam. Ale zachwycony jestem nabytkami mrVintage, który osiągną szczyt kupując marynarkę Loro Piany na jakieś grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Szkoda, że dobre lumpeksy są tylko w Łodzi i Krakowie Zapewne tak. Ja niestety nie znam żadnego bo nie chadzam. Eeech, jednak Ciebie musi być dwóch Trzech: jeden nie chodzi, jeden chodzi w Łodzi a ten ostatni w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 11 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Ja i mój brzuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 11 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Marynarkę kupiłem akurat nie w Łodzi, ale w pobliskim Piotrkowie Trybunalskim. Nie zgodzę się, że w Łodzi są dobre lumpy - w Piotrkowie rzadko zdarza się żebym nie wrócił do domu bez chociażby nawet jednego krawata, w Łodzi natomiast trafi się coś od wielkiego dzwonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi