Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

@ Immune

@ Zaki

@ wszyscy

Szukam much z motywem konskim, wiec jak cos gdzies zauwazycie, to dajcie znac :)

Oj będzie ciężko, bo nie przypominam sobie żeby na polowania lub wyścigi konne chodzono w muchach. Pod krawatami jak najbardziej.

Problemem jest to co maja sklepy w ofercie aktualnej, bo trochę tych much znalazłem, ale na zakonczonych aukcjach lub na blogach. Pojawiają się tez w ofercie Ralpha Laurena.

Ps. Nie szukam much z motywem polowania, raczej konskich łbów, podkow albo sylwetki jezdzca na koniu.

@ Immune

@ Zaki

@ wszyscy

Szukam much z motywem konskim, wiec jak cos gdzies zauwazycie, to dajcie znac :)

Muchę znalazłem np. taką (niestety pre-tied):

http://equismenswear.co.uk/product/bow- ... rse-racing

cały sklep też wygląda ciekawie ze względu na tematyczność :)

albo tu:

http://www.cdrigden.com/men/index.cfm?a ... alleryID=9

tylko te ceny...

Dzieki, tej strony akurat nie znalem :)

Ps. Muchy pre-tied nie wchodza w gre, tak jak krawaty na gumce.

Cytat z innego wątku, ale pasuje tutaj:

albo zdjec nowych nabytków załatwionych przez Immune.

wstyd mi :oops: ale pomyślałem że skoro Immune pokazuje je po dotarciu paczki to nie będę dublował
(...)

Ps. Fajnie gdybyscie wrzucali zdjecia butów, ktore przychodza od Immune, bo zdjecie od producenta to nie to samo co zdjecia butów zrobione z kilku stron, szczegolnie jesli sa juz na nodze :)

A oto prezentowane wcześniej ciemnobrązowe wiedenki Sutor Mantellassi w akcji:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Marynarkę kupiłem akurat nie w Łodzi, ale w pobliskim Piotrkowie Trybunalskim. Nie zgodzę się, że w Łodzi są dobre lumpy - w Piotrkowie rzadko zdarza się żebym nie wrócił do domu bez chociażby nawet jednego krawata, w Łodzi natomiast trafi się coś od wielkiego dzwonu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.