pirat Napisano 17 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Jak sobie policzę swoje nietrafione zakupy, w ciągu ostatniego roku czy dwóch, to uzbierałbym na coś fajnego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 17 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Dzień dobry wszystkim, To mój pierwszy post na tym forum - prezentuję od razu "nowy - stary" nabytek. Jakiś czas temu wydobyłem z dziadkowej szafy garnitur, który na tyle mnie zainteresował, że zdecydowałem się go wykorzystać do własnych potrzeb. Jest to widoczna na zdjęciu dwurzędówka. Oddałem go do punktu przeróbek krawieckich, gdzie spodnie i marynarka zostały za symboliczne pieniądze bardziej dopasowane do mojej sylwetki. I teraz pytanie - z czym takie cudo nosić? Kolor ciężko mi nawet określić - najłatwiej będzie chyba jako "oliwko-złoty". (Oby zdjęcie to dobrze oddawało!) Wełna w jodełkę. Marka "H.I.S.". Zestaw ze zdjęcia pasuje zapewne tak sobie, ale coś trzeba było ubrać. Na moje pojmowanie tematu, będą do niej pasować piaskowe spodnie. Ale jaka koszula? (Poza białą oczywiście). Za wszelką pomoc będę wdzięczny, za komentarze (tak pozytywne, jak negatywne) co do samej marynarki też. Mogę postarać się o lepsze (niekomórkowe) zdjęcia całego kompletu. Pozdrawiam serdecznie, Paweł Rewelacyjny kształt klap. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Dzień dobry wszystkim, To mój pierwszy post na tym forum - prezentuję od razu "nowy - stary" nabytek. Jakiś czas temu wydobyłem z dziadkowej szafy garnitur, który na tyle mnie zainteresował, że zdecydowałem się go wykorzystać do własnych potrzeb. Jest to widoczna na zdjęciu dwurzędówka. Oddałem go do punktu przeróbek krawieckich, gdzie spodnie i marynarka zostały za symboliczne pieniądze bardziej dopasowane do mojej sylwetki. I teraz pytanie - z czym takie cudo nosić? Kolor ciężko mi nawet określić - najłatwiej będzie chyba jako "oliwko-złoty". (Oby zdjęcie to dobrze oddawało!) Wełna w jodełkę. Marka "H.I.S.". Najlepiej poprzykładać i ocenić, co się podoba. Na pewno powinny pasować spodnie beżowe (ale w widocznie różnym od marynarki kolorze), brązowe, być może granatowe. Khaki/stonowana zieleń, jak na zdjęciu, jak najbardziej ok. Koszule błękitne powinny być ok do wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Bata - nie, szkoda stówy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 17 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Takie zastrzeżenia u specjalisty od zdjęć Czujny jestes Zdjęcia są skopiowane ze strony producenta (Bata) i pomniejszone w celu prezentacji na forum. Nie ingerowałem w ich kolorystykę - mając do dyspozycji służbowego MS Painta - trochę trudno Na pierwszy 'rzut' oka ich brąz jest tak ciemny, że prawie czarny, stąd moja uwaga dla potencjalnie zainteresowanych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 17 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2013 dziś kumulacja angielska - pogoda plus przesyłki czapka plus spinki do BB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalinho Napisano 17 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2013 @constantin, @goblinn, @mosze Dzięki za komentarze i wskazówki. Drugi "nowy-stary" mój ostatni nabytek to kożuch - zdjęcie z prośbą o wskazówki i opinie zamieszczę jutro. Pozdrawiam! Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilbos Napisano 19 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2013 Grenadyna Garza Grosso. Kolor jest dokładnie taki, na jaki liczyłem (choć zdjęcie niekoniecznie go odzwierciedla, nad czym ubolewam). Wykonanie bardzo staranne. Podziękowania i pozdrowienia dla pani Asi! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziubdziub Napisano 19 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2013 Brylcreem, krem do stylizacji włosów. Dla zainteresowanych: nie skleja włosów, nadaje im subtelny połysk i lekkie utrwalenie. Nadaje się do krótkich, klasycznych męskich fryzur.Ładna reklama. Niestety z mojego opakowania nie wyskoczyła taka cizia. PS: Ups, przepraszam za mizerię zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheilon Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Zwiększam ilość krawatów. Pod spodem także nowa marynarka z Bytomia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Super te krawaty. Zwłaszcza dwa dolne. Gdzie je nabyłeś? Zwiększam ilość krawatów. (...) Liczba, nie ilość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Jakość, nie ilość 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheilon Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Krawaty zostały kupione na allegro - całe 4 złote za sztukę, wszystkie są jedwabne. Poprzedni użytkownicy zachęcili mnie do zakupu używanych krawatów. Dwa ostatnie również są moimi ulubionymi z tej "paczki". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 21 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2013 dziś kumulacja angielska - pogoda plus przesyłki [...] plus spinki do BB Super sa tę spinki az poszukalem strony producenta i po sprawdzeniu cen troche entuzjazm sie zmniejszyl ale mimo wszystko piękne są! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 21 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2013 Głównie z myślą o przyszłym sezonie, ale może jeszcze da się trochę ponosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Widzialem to cudo na zywo. Przyciaga uwage i wyglada naprawde elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Widzialem to cudo na zywo. Przyciaga uwage i wyglada naprawde elegancko. Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Kolor też można wybrać inny? Poszukuje takiej aktówki tylko z niebieskiej skóry. Jaki koszt tego? Fajnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Kolor też można wybrać inny? Poszukuje takiej aktówki tylko z niebieskiej skóry. Jaki koszt tego? Fajnie wygląda Nowa aktówka, którą wykonał dla mnie Skalpel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Tak jak zasugerował Krzysiek - najlepszym adresatem pytań będzie wlasnie Skalpel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2013 Dzięki już napisałem do kolegi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcs Napisano 1 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2013 Superszybka dostawa z herringshoes.. i są 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 2 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2013 Daniel Hechter. Okazja w TK MAXX: Goodyear za 200 PLN . W rzeczywistości dużo ciemniejsze, niż na zdjęciu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 3 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2013 Gentleman's Choice x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 3 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2013 Dziś jesienne zakupy: Kaszkiet Barbour http://www.houseoffraser.co.uk/Barbour+Crieff+cap/188686336,default,pd.html oraz kurtka Barbour Northumbria: http://www2.barbour.com/mens/jackets-and-coats/wax/mens-classic/classic-northumbria-jacket Co do kurtki...jestem zachwycony zarówno jakością wykonania jak i wygodą noszenia. Miałem kupować kurtkę na zimę, ale zamiast tego zainwestuję w grubszy wełniany sweter i podpinkę. Nareszcie nie muszę wychodząc z domu trzymać wszystkiego w rękach i kieszeniach spodni:) Bez utraty komfortu można zmieścić do kieszeni bardzo wiele rzeczy. Funkcjonalność zachwyca, krój co prawda klasyczny, ale bardzo stylowy. Czuję się w tej kurtce tak, jak zapewne kobieta w długim wełnianym milutkim swetrze na kanapie podczas wieczoru z kawą i ciekawą książką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi