arsen Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Takie ujęcie paskudne wyszło, w rzeczywistości nie ma żadnego pęknięcia, w butach chodziłem zaledwie 10min. To tylko lekkie załamanie wyeksponowane przez obiektyw. Buty są w porządku. Nie zauważyłem tego jak wrzucałem foto, postaram się dać nowe ale to jak pogoda lepsza będzie. Ok, rozwiałeś moją wątpliwość , co do kremów itp. polecam z całego serca produkty Saphir, warto zainwestować przynajmniej w krem i pastę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Krem z Bexley'a kupiłem na próbę z ciekawości, szału nie ma. Saphir to Saphir, wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertasdf Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Kupa & Rzeszutko ehm.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 22 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2013 Zima idzie więc flanele 0300 i 0328. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 22 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2013 Od Szarmanta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 22 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2013 Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Sz Napisano 22 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2013 ehm.. Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamstt Napisano 22 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2013 constantin - gdzie dokładnie kupione to cudenko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2013 constantin - gdzie dokładnie kupione to cudenko ? Torbę, kupiłem w Royal Collection,ale była ostatnią w tym kolorze,( Bydgoszcz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 24 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2013 pojechałem odebrać od złotnika naszego bucika po rodowaniu, wstąpiłem do Royal... i.. baradaluxury.com/luxury-luggage-leather-bags.html#img/luggage-bags/10455.jpg model na "+" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 prawie za darmo ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 Tym bardziej gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reil Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 Skarpetki i krawaty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 Brawa za spostrzegawczość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reil Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 Kolega jest fanem tego sklepu czy po cichu nam tu reklamuje? Właściciela poznałem jakiś czas temu i zostałem fanem ich produktów. Tak, wklejając to co otrzymałem w paczce zrobiłem reklamę. Wychodzi na to, że 2 w 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 27 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2013 Tym bardziej gratuluję. Dzięki! Kupno tej marki w Europie graniczy z cudem, ale może to i dobrze - większa satysfakcja z zakupów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Dzisiejsza zdobycz z second handu, 100% len. 40zł, Made in Norway. Lekkie przeprasowanie i będzie cacy. Rękaw mógłby być ten centymetr krótszy, ale chyba odpuszczę, 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Pięknie dopasowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 W sam raz na koniec lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Gratuluję udanego zakupu, prezentuje się znakomicie! Tylko ta koszula zapięta pod szyję bez krawata psuje efekt całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Prawda. Nie chciało mi się po nocy po głębszym piątkowym wiązać na nowo krawata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 @pafcio0: znakomita marynarka tak z zewnątrz jak i wewnątrz. Ja dla odmiany popadłem w krawatowe szaleństwo. Wzorem Secondhand Dandy, odwiedziłem pobliskie sklepy SH w poszukiwaniu czegoś zwykłego i czegoś nietuzinkowego. W poniższych dwóch, zakochałem się bez pamięci. Cóż, serce nie sługa. Dajcie proszę znać, jeśli odleciałem za daleko. A jak by tego było mało, dorzuciłem jeszcze granatowego knita i muszkę. Przeprasować, przeprać i gotowe. EDIT: literówki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 Przeprasować, przeprać i gotowe. Sugeruję odwrotną kolejność Ja w 'swoich' lumpach nie moge znalezc wiazanej muchy, knity 2 razy znalazlem ale zbyt zniszczone by je kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 SH w celu zakupienia krawatów jest idealny. U mnie w mieście w jednym krawaty są po 25gr w każdy wtorek i nigdy nie wracam z pustymi rękoma. Merlin, ten krawat Sette&Bello ma bardzo ciekawy wzór i bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi