Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjątkowo udany atak na Alberta.

Sporo ludzi denerwuje umieszczanie tutaj takich pierdół, ale przez wzgląd na "skarpetowe szelki", których na forum jeszcze chyba nie było, postanowiłem złamać tę zasadę ;)

Dołączona grafika

Opublikowano

Bardzo ładne! Można wiedzieć, skąd zamawiałeś? I btw to jest wątek dla "pierdół", do dużych zamówień mamy dział bespoke i osobne wątki :).

Ciągle póki co mój faworyt pod względem wzoru szelek: http://www.albertthurston.com ;)

Fajnie, nie myślałem, że mają free shipping do Polski ze sklepu firmowego! Czy wysyłają szelki z obszaru Unii Europejskiej (firma chyba jest brytyjska, z drugiej strony cena w dolarach?) ? Mam złe doświadczenia z Urzędem Celnym...

Opublikowano

Wysyłają z UK, więc urząd celny na tym ręki położyć nie może :) Przeważnie wysyłają w ciągu 3-4 dni (przysyłają mejla o tym) i mniej więcej mija około 2 tygodnie od zapłacenia do otrzymania.

Opublikowano

Jedna z rzeczy w tej naszej elegancji jaką się nauczyłem, to to, żeby nigdy nie mówić nigdy ;) Jeszcze z dwa lata temu mówiłem podobnie o szelkach, fularze, dwurzędówce, muszce i loafersach.

A plan wykorzystania tego typu rozwiązania związany jest z formalnymi spotkaniami lub imprezami, gdzie zakłada się lekkie podkolanówki. Bez spodni chodzić nie planuję, a już parę razy mi się zdarzyło mieć "rulon" na bucie, który tak jednak głupio poprawiać przy wszystkich zgromadzonych ;)

Opublikowano

Jedna z rzeczy w tej naszej elegancji jaką się nauczyłem, to to, żeby nigdy nie mówić nigdy ;) Jeszcze z dwa lata temu mówiłem podobnie o szelkach, fularze, dwurzędówce, muszce i loafersach.

Hmmm, pamiętacie ten wątek? :D Ciekawe, ile "bastionów" padło od tamtego czasu. Ja się przyznaję do full brogues. :D
Opublikowano

Nowych nabytków ciąg dalszy.

Dołączona grafika

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Buty w rzeczywistości wyglądają o wiele lepiej niż na zdjęciach. Kolor przepiękny, chociaż na zdjęciu trochę przekłamany przez moje sztuczne światło.

Opublikowano

Anonsowany wcześniej zakup kurtki Barboura zmierza ku nieuchronnemu finałowi. Dzięki systemowi śledzenia przesyłek mogę stwierdzić, że od przed-przedwczoraj moja kurtka odwiedziła 6 miejscowości w trzech krajach, albo w czterech, jeśli liczyć Szkocję. Dwie godziny temu moja przyodziewa opuściła nieznaną mi miejscowość Krośniewice i (mam nadzieję) mknie w śnieżycy ku Mazowszu. Jak w końcu dostanę ją w ręce, to chyba napiszę opowiadanie.

Opublikowano

Dołączona grafika

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Buty w rzeczywistości wyglądają o wiele lepiej niż na zdjęciach. Kolor przepiękny, chociaż na zdjęciu trochę przekłamany przez moje sztuczne światło.

Powiedzieć, że są piekne, to jakby nie powiedzieć niczego. W mojej opinii sa zjawiskowe, gratuluję świetnego zakupu! :D

Opublikowano

Dołączona grafika

Czy mógłbyś zdradzić co to za buty ? Dziękuję

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.