Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne tak. Ja niestety nie znam żadnego bo nie chadzam. Ale zachwycony jestem nabytkami mrVintage, który osiągną szczyt kupując marynarkę Loro Piany na jakieś grosze.

Mr. Vintage - czy Twoja żona o tym wie?? :):):)

No przecież nie powiem jej, że osiągam szczyty w lumpeksie :)

Opublikowano

Panowie piękne te wasze buty z akcji włoszczyzna. Przyznam się, że wyglądają o wiele lepiej w słońcu niż na zdjęciach robionych zapewne w magazynie. Jeśli tylko możecie to postarajcie się wrzucić też zdjęcia z boku, lub jak się prezentują z całym zestawem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No no, gratulacje. Marynarka dobrze wygląda. To forum mnie zadziwia. Przypadek kolegi Ernestsona to chyba najdalej posunięta fascynacja tematyką. Absolutnie się nie spodziewałem, ale bardzo fajnie. Jeszcze Eye-Lip'a musimy namówić żeby został szewcem :)

Opublikowano

No no, gratulacje. Marynarka dobrze wygląda. To forum mnie zadziwia. Przypadek kolegi Ernestsona to chyba najdalej posunięta fascynacja tematyką. Absolutnie się nie spodziewałem, ale bardzo fajnie. Jeszcze Eye-Lip'a musimy namówić żeby został szewcem :)

słowo harcerza, ze chciałbym zostać kaletnikiem, tylko do terminu nie ma jak się załapać ;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.