arsen Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Takie ujęcie paskudne wyszło, w rzeczywistości nie ma żadnego pęknięcia, w butach chodziłem zaledwie 10min. To tylko lekkie załamanie wyeksponowane przez obiektyw. Buty są w porządku. Nie zauważyłem tego jak wrzucałem foto, postaram się dać nowe ale to jak pogoda lepsza będzie. Ok, rozwiałeś moją wątpliwość , co do kremów itp. polecam z całego serca produkty Saphir, warto zainwestować przynajmniej w krem i pastę.
123 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Krem z Bexley'a kupiłem na próbę z ciekawości, szału nie ma. Saphir to Saphir, wiadomo.
TomekB Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zima idzie więc flanele 0300 i 0328. 1
adamstt Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 constantin - gdzie dokładnie kupione to cudenko ?
constantin Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 constantin - gdzie dokładnie kupione to cudenko ? Torbę, kupiłem w Royal Collection,ale była ostatnią w tym kolorze,( Bydgoszcz)
Vit Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 pojechałem odebrać od złotnika naszego bucika po rodowaniu, wstąpiłem do Royal... i.. baradaluxury.com/luxury-luggage-leather-bags.html#img/luggage-bags/10455.jpg model na "+"
eye_lip Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Tym bardziej gratuluję.
Reil Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Kolega jest fanem tego sklepu czy po cichu nam tu reklamuje? Właściciela poznałem jakiś czas temu i zostałem fanem ich produktów. Tak, wklejając to co otrzymałem w paczce zrobiłem reklamę. Wychodzi na to, że 2 w 1.
bar_open Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Tym bardziej gratuluję. Dzięki! Kupno tej marki w Europie graniczy z cudem, ale może to i dobrze - większa satysfakcja z zakupów.
pafcio0 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Dzisiejsza zdobycz z second handu, 100% len. 40zł, Made in Norway. Lekkie przeprasowanie i będzie cacy. Rękaw mógłby być ten centymetr krótszy, ale chyba odpuszczę, 4
Secondhand Dandy Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Gratuluję udanego zakupu, prezentuje się znakomicie! Tylko ta koszula zapięta pod szyję bez krawata psuje efekt całości
pafcio0 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Prawda. Nie chciało mi się po nocy po głębszym piątkowym wiązać na nowo krawata
Merlin Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 @pafcio0: znakomita marynarka tak z zewnątrz jak i wewnątrz. Ja dla odmiany popadłem w krawatowe szaleństwo. Wzorem Secondhand Dandy, odwiedziłem pobliskie sklepy SH w poszukiwaniu czegoś zwykłego i czegoś nietuzinkowego. W poniższych dwóch, zakochałem się bez pamięci. Cóż, serce nie sługa. Dajcie proszę znać, jeśli odleciałem za daleko. A jak by tego było mało, dorzuciłem jeszcze granatowego knita i muszkę. Przeprasować, przeprać i gotowe. EDIT: literówki. 2
Denior Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Przeprasować, przeprać i gotowe. Sugeruję odwrotną kolejność Ja w 'swoich' lumpach nie moge znalezc wiazanej muchy, knity 2 razy znalazlem ale zbyt zniszczone by je kupić.
Rosemary Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 SH w celu zakupienia krawatów jest idealny. U mnie w mieście w jednym krawaty są po 25gr w każdy wtorek i nigdy nie wracam z pustymi rękoma. Merlin, ten krawat Sette&Bello ma bardzo ciekawy wzór i bardzo mi się podoba.
Rekomendowane odpowiedzi