kamil Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 Kolego, to chyba jasne, że chcielibyśmy zobaczyć zdjęcia przy tak ostrej recenzji. Ku przestrodze (miejscowi) i ze zwykłej, normalnej ciekawości (reszta). Z drugiej strony, brak zdjęć może niektórym nasunąć brzydkie przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mojmir Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Kolego, to chyba jasne, że chcielibyśmy zobaczyć zdjęcia przy tak ostrej recenzji. Ku przestrodze (miejscowi) i ze zwykłej, normalnej ciekawości (reszta). Z drugiej strony, brak zdjęć może niektórym nasunąć brzydkie przypuszczenia. Przykrym jest, że takie mamy czasy, gdzie wszytko trzeba udowodnić. Na waszą prośbę udowodnię więc, ale nie w najbliższych dniach. Chyba że koledzy oczekują zdjęć telefonem w lustrze w toalecie Zanim jednak koledzy zaczną dalej przypisywać mi bycie czyjąś "konkurencją", proponuję prześledzić ten wątek w kwestii wspomnianego krawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Koledzy po prostu za dużo już widzieli przykładów postów chwalących pod niebiosa / mieszających z błotem wszelkiej maści produktów i rzemieślników, które bardzo odbiegały od rzeczywistości. No i nie jest tajemnicą, że masa kombinatorów nas odwiedza, nie mówię, że kolega do takich należy, ale zawsze trzeba być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Kolego, to chyba jasne, że chcielibyśmy zobaczyć zdjęcia przy tak ostrej recenzji. Ku przestrodze (miejscowi) i ze zwykłej, normalnej ciekawości (reszta). Z drugiej strony, brak zdjęć może niektórym nasunąć brzydkie przypuszczenia. Przykrym jest, że takie mamy czasy, gdzie wszytko trzeba udowodnić. Na waszą prośbę udowodnię więc, ale nie w najbliższych dniach. Chyba że koledzy oczekują zdjęć telefonem w lustrze w toalecie Zanim jednak koledzy zaczną dalej przypisywać mi bycie czyjąś "konkurencją", proponuję prześledzić ten wątek w kwestii wspomnianego krawca. Nie bierz tego do siebie. To zwykła ostrożność (tym bardziej, że mało się znamy a jak wspomniał Caporegime zaglądają tu różni kombinatorzy). Nawet bez zarzucania Ci złej woli musimy liczyć się z tym, że tak fatalna ocena może w dużej mierze wynikać z Twoich emocji. Bez zdjęć trudno wyrobić sobie opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Przychylam się do zdania Kolegów. Przerabiałem u Pana z Kowalskiej marynarki z wieszaka (taliowanie, rękawy itp) i wyszło dobrze. Byłem zadowolony z jego pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Wątek przeniesiony: viewtopic.php?f=10&t=2881 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mojmir Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Dzięki Misza Parę słów o moim zamówieniu i tak upragniony przez kolegę xkoziol materiał zdjęciowy pod powyższym linkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Byłem dzisiaj na pierwszej przymiarce garnituru u Pana Tadeusza Chłopka. Niestety padła mi bateria w komórce wiec na razie bez zdjęcia. Niemniej pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Spodnie prawie gotowe i leża bardzo wygodnie. Kamizelka i marynarka też jak na razie sprawia dobre wrażenie. Za jakieś dwa tygodnie druga przymiarka, na tym etapie projektu jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalantoni Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Trochę z innej beczki, na Zamojskiej jest jeszcze dwóch czapkarzy starej daty, maszyna Singera, miejsce z dawnych lat, ceny od 15 zł do 30 zł, zakupiłem jeden kaszkiet, jestem bardzo zadowolony, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Jakaś fotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalantoni Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Tylko jak się tu zdjęcia dodaje, żebym ja to wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Masz opcję dodaj załącznik oraz wklejając link do strony ze zdjęciem pomiędzy kodem adres_strony_www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalantoni Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Ja kupiłem dwie dżokejki, z dwóch zakładów, są oczywiście kapelusze (trilby, fedory), a także m.in. tzw.narciarki i konfederatki. Zazwyczaj wełniane, ale są też bawełniane i skórzane. Problem ze zdjęciami powoduje, że mogę tylko zaprosić do odwiedzenia rzemieślników osobiście na ul. Zamojskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz_lbn Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Możesz dodać fotkę na http://imageschack.com/ albo fotosik.pl i tutaj link wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalantoni Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Czapki są bardzo dokładnie szyte także wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Będziesz grać w baseball? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalantoni Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 W dżokejkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Wyglądają jak "ziom czapki" od murzynów z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalantoni Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 W takim razi bede grał w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalantoni Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90440,4355778.html jeszcze artykuł o rzeczonym czapniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em3r Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Artykuł o Panu Kazimierzu zaciekawił mnie na tyle, że postanowiłem sam się wybrać do jego pracowni A oto wyniki tej wizyty: Czapki są starannie szyte,bardzo lekkie i wygodne. Pan Kazimierz powiedział że uszycie jednej czapki zajmuje mu około godziny Ceny w okolicy 15-20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Mam 2 pytania do osób, które korzystały z usług Pana Tadeusza Chłopka. 1) W jakich godzinach czynna jest pracownia (na stronie nie ma stosownej informacji)? 2) Jak Panowie sądzicie, czy Pan Chłopek podejmie się znacznej przeróbki płaszcza? Nabyłem piękny egzemplarz w okazyjnej cenie i cóż... pasuje na mnie tylko w ramionach. Mimo wszystko nie chciałbym się go pozbywać - jest to jasna wełna wielbłądzia - naprawdę fantastyczny, gruby materiał. Jestem gotów na wydatek rzędu kilkuset złotych, byle tylko nie stracić tej zdobyczy. Z tego co wiem, za nowy płaszcz wykonany z takiego materiału musiałbym zapłacić kwotę czterocyfrową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em3r Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Pan Chłopek raczej nie pracuje w konkretnych godzinach, ja za każdym razem przed wizytą dzwoniłem do niego żeby się wcześniej umówić (telefon można znaleźć tutaj- http://www.krawiectwolublin.pl/, jednak polecam dzwonić na domowy, pod komórką zastać można jedynie żonę ) Co do płaszcza- myślę, że powinien się tego podjąć, sam zwężałem u niego budrysówkę która była dobra w ramionach, ale strasznie obszerna- teraz wygląda świetnie Jeżeli chodzi o wydatek to nie sądzę żeby kosztowało to więcej niż 100zł. Jedyny problem to taki, że Pan Chłopek nie przyjmuje w tej chwili zleceń, dzwoniłem do niego w poniedziałek i powiedział że teraz ma za dużo pracy i ewentualnie w drugiej połowie miesiąca można próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 9 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 http://www.itvl.pl/news/czapkarz-z-lubl ... bject_map={%224071092870176%22%3A478166415581789}&action_type_map={%224071092870176%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[] Reportaż o czapniku z Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi