lubo69 Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 to najładniejsza teczka na polskim rynku Darek, Ty już tylko na eksport robisz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbie1991 Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 posiadam i jestem bardzo zadowolony torba jest akurat na 3-4 dniowy wyjazd i buty na zmiane. Skóra bardzo dobrej jakości i dobrze się konserwuje. Być może nie wygląda tak elegancka jak cotta ale kieszeń na buty mnie osobiście kupiła. Rozmiarowo są podobne, przynajmniej wg. wymiarów na stronie. Zdjęcia podglądowe poniżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Nie używaj tych prawideł za Tobą, to zło, deformują piętę w bucie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbie1991 Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Nie używaj tych prawideł za Tobą, to zło, deformują piętę w bucie. Dzięki, gdzieś na forum już spotkałem się z tą opinią. Od tej chwili ich używam tylko do tych butów których już nie kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 A to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Niedawno Baron wprowadził nieco większą weekendówkę z ekstra kieszenią na buty lub sześciopak baron.jpg Też się nad nią zastanawiam mam jeszcze kosmetyczkę od Barona i też jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Jeszcze chwileczkę Mieliście je w rękach? Hmmm, nie nosilibyście Odesłałem obie. Możesz napisać dlaczego odesłałeś obie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Nie podobały mi się. Zbyt "codzienne" - bardziej do szkoły i na kanapki niż do pracy i na papiery, jakieś takie "miękkie". A jaka jest jakość wykonania i skóry? Akurat szukam torby ,,codziennej i na kanapki do szkoły". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 @xkoziol - Michał, "chwileczkę" w sensie że będzie reedycja w innej skórze czy też za "chwileczkę" teczki się pokryją patyną? Pojawiła się nowa alternatywa - u Tomka, czy shopmiler jest preorder na torbę codzienną w atrakcyjnej raczej cenie 499 zł. Wydaje mi się jednak, że jak na męską torbę 5 cm szerokości to mało (zwłaszcza wobec pozostałych wymiarów - 40x30 cm) i przez to może wyglądać zbyt delikatnie. Gdzieś na FB widziałem zdjęcie z modelem, który pewnie waży tyle co skoczek narciarski, i tam wizualny ciężar torby jest na granicy. Pytanie jak to będzie wyglądać przy mężczyźnie ważącym 80-90 kg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropek Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 ^^ A mógłbyś wrzucić tutaj projekt lub podlinkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m777k Napisano 14 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2016 Według mnie torba od Tomka Milera, nie wygląda "za lekko" - http://www.outdersen.com/2016/05/sportowy-garnitur-z-baweny.html Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Te teczka jest zdecydowanie, zdecydowanie za wąska. Dla faceta o przeciętnej posturze te 8 cm to powinno być minimum, teczka już wygląda "sleek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Mógłbym prosić link do tego preordera? Na stronie sklepu jakoś nie mogę wyszukać (chyba że to znowu nasze firmowe zabezpieczenia coś wycięły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Przedsprzedaż już się skończyła, dlatego nie widać torby w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Szukam skórzanej raportówki, w której zmieści się zeszyt A4. Czy ktoś byłby w stanie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrula Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Możecie coś polecić? Od dłuższego już czasu szukam torby w formacie weekendowym, ale nieco mniejszych rozmiarów niż standardowe, gdyż torba ma być noszona na co dzień. Te od Sartolane są sporo za duże. Podobnie jak torba podróżna od Barelly Bags. W ofercie Ochnik też nie ma nic w odpowiednim rozmiarze. Idealna byłaby Cotta z oferty Baron, ale też jest nieco za duża. Mi przydałaby się wielkość 3/4 rozmiaru Cotty. Oczywiście torba powinna być z dobrej jakości skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrula Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Szukam skórzanej raportówki, w której zmieści się zeszyt A4. Czy ktoś byłby w stanie coś polecić? może to: http://sklep.ochnik.com/torba-miejska-ms-984.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Ostatecznie zdecydowałem się na duża raportówkę od Barellybags, ale dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Czy ktoś z użytkowników forum posiada torbę DUPLA z e-baron.pl? Jakieś opinie, przemyślenia na jej temat? Czy warta jest tych pieniędzy (mam na myśli cenę pierwotną jak i ewentualny 30% rabat który Baron udziela dość często)? Czy w podobnej cenie istnieje jakaś rozsądna alternatywa? Torba Miler jest trochę zbyt mała, natomiast Sartolane, choć piękne, to jednak zbyt drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 W tym tygodniu otrzymałem torbę Miler, jutro zrobię zdjęcia i napiszę kilka słów w wątku poświęconym marce. Wbrew pozorom nie jest taka mała, zdjęcia z bloga Outdersen trochę przekłamują i na nich faktycznie wydaj się delikatna. Na jesień planuję kupno torby Baron Dupla. Nie miałem do czynienia z produktami tej firmy, ale po uwzględnieniu rabatu 30% uważam, że cena jest atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Dzisiaj w e-baron.pl jest 35% rabatu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Ok jednak nie będzie tak prosto… Miał ktoś może możliwość porównania toreb BUTTA i COTTA? Zastanawiam się… Schowek na buty jest świetnym rozwiązaniem, ale myślę, czy nie lepsza będzie nieco bardziej kompaktowa torba, a buty spakowane w bawełniany woreczek. Szukam torby typowo weekendowej. BUTTA -http://www.e-baron.pl/butta-skorzana-torba-podrozna-weekendowa-koniak.html COTTA - http://www.e-baron.pl/cotta_torba_podrozna_weekendowa_skorzana_koniak.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Nie wiem, czy za późno odpiszę . Schowek na buty jest fajny, ale ja wkładam buty na wierzch torby, żeby ich nie przygnieść ubraniami, kosmetyczką itp. Ta przegroda byłaby fajniejsza gdyby była sztywna. Mniejsza wersja torby bardziej mi się podoba i gdybym miał wybierać to wybrałbym waśnie tą. Dodatkowo bardziej podoba mi się sam kształt i mocowanie uszu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Szukam od dluzszego czasu torby eleganckiej, sportowej malej lub sredniej - na basen. moznaby cos takiego zorganizowac jako zamowienie forumowe. torba mala w stylu nike small junior do fitnesu, na silownie czy tez basen, z przegroda na mokre, spocone rzeczy, ale elegancka. nie widze takiego produktu na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi