lubo69 Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Ja to rozwiązanie z paskiem uwielbiam i specjalnie zamówiłem w teczce custom-made. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Jako ciekawostka... ot na co natrafiłem: na stronie ibood.pl - w dzisiejszej ofercie torba weekendowa duńskiej marki " dbramante1928 " - jako że sam ibood.pl ma oferty jednodniowe, tylko dzisiaj cena troby 469,95 PLN + koszt dostawy vs. 219 EUR cena sklepu internetowego. Nie chcę oceniać design'u jako, że znawcą tematu nie jestem, aczkolwiek wydaje się nienajgorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbie1991 Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Zastanawiam się nad Torbą podróżną zamiast walizki podręcznej do samolotu + na codzień jako torba na siłownie na oku mam: http://www.e-baron.pl/butta-skorzana-torba-podrozna-weekendowa-czarna.html http://sklep.batycki.pl/batycki-travel/torba-podrozna-in-1033-artico-czarny.html http://sklep.batycki.pl/batycki-travel/torba-podrozna-in-1032-artico-czarny.html Praca garnitur/marynarka wyjazdy raz w miesiącu na 2-3dni Proszę o subiektywną opinie co do torby i rozmiaru czy 55 szerokości to przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 A może ta?http://www.e-baron.pl/cotta_torba_podrozna_weekendowa_skorzana_czarna.html Odrobinę mniejsza niż Butta, a wydaje się być zgrabniejsza. Dobrze się sprawuje i ładnie prezentuje. Klasyk w dobrej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbie1991 Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 No właśnie zastanawiałem się czy Butta czy ta ostatecznie ją odrzucając. Chyba ten schowek na buty mnie uwiódł. Ktoś ma, poleca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Czarna aktówka. Potrzebna? kiedy nosić? must have w szafie? czy z nią trochę jak z czarnymi brogsami i brąz wystarczy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Brąz wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 7 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2016 Czerń pasuje do garnituru , czarnych butów etc. Jeżeli na codzień nie nosisz się jak wyżej, to będzie nieprzydatna. Zależy też typ torby. Prosta aktówka będzie bardziej elegancka, niz czarna torba do komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Tylko, jak już pokazywałem, dawniej często noszono teczki brązowe do pracy w białym kołnierzyku i czarnych butach. Przykłady? -Don Draper w Mad Menach; -John Cleese (i inni) w skeczu "Ministerstwo głupich kroków" (skecz odtwarza ubiór urzędnika z epoki); -czarne teczki vintage praktycznie nie istnieją; -SAB, choć oferuje teczki czarne, jako "flagowe" lansuje teczki koniakowe. Jestem pewien, ze przykładów i argumentów jest więcej. Najlepszy kolor dla teczki to ciemny brąz; nie potrzeba zestawiać jej z butami czy z ubiorem. Rzekłbym nawet, że czarne teczki są znacznie brzydsze od brązowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Panowie szukam czegoś podobnego w brązie do ok 600zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 xkozioł takie szył u Donata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 tylko 1 przed 6 trzeba dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 A przepraszam, umknęło mi. W takim budżecie trudno będzie... może: https://www.barellybags.pl/product/DUFFELBAG-BURGUND-SMALLER/?id=388 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 W tej torbie Berluti w równym stopniu wrażenie robi design, co patynowana skóra. Torba od Donata nie ma tego drugiego; przyznaję, że na żywo nie widziałem, ale sądząc po zdjęciach to jest coś, co robi różnicę. Nie przeczę przy tym, że to fajna torba, ale jednak to nie to samo. W necie można nabyć teczki Berluti-style, ale po pierwsze rezultat może być niepewny co do jakości, a po drugie budżet nie ten (ja przynajmniej widziałem po kilkaset dolarów). Wobec powyższego trzeba iść na zgniły kompromis - Tripla od Barona to powiedzmy coś zbliżonego, notabene chyba z tej samej skóry, co torba od Donata. O ile pamiętam można dostać rabat 30%, więc wyjdzie mniej więcej w budżecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Długo nie zaglądałem na stronę Barona, ale powiem szczerze, że teczka Singla http://www.e-baron.pl/singla-ekskluzywna-uniwersalna-teczka-skorzana-koniak.html to najładniejsza teczka na polskim rynku, inspirowana słynną teczką the Armoury. Nosiłbym.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Faktycznie niebrzydka. Duża, ale to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Ja od kilku dni użytkuję torbę Cotta od Barona. Ładna, pakowna i bardzo dobrze wykonana. Cieszy oko 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Myślę, że na tym forum nie trzeba tego modelu przedstawiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Potwierdzam, torba singla jest naprawdę piękna i świetnie wykonana. Skorzystałem z kwietniowej promocji barona. W tej cenie moim zdaniem nie da się znaleźć nic lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Myślę, że na tym forum nie trzeba tego modelu przedstawiać. Przedstawiać nie, ale przypominać owszem Potwierdzam, torba singla jest naprawdę piękna i świetnie wykonana. Skorzystałem z kwietniowej promocji barona. W tej cenie moim zdaniem nie da się znaleźć nic lepszego Też zostałem skuszony promocją na torbę Cotta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Potwierdzam, torba singla jest naprawdę piękna i świetnie wykonana. Skorzystałem z kwietniowej promocji barona. W tej cenie moim zdaniem nie da się znaleźć nic lepszego owa promocja jakiej wysokości rabat oferowała? co powiecie o tej.....? pierwsze wrażenie - bardzo ciekawa, drugie - już bez ekscytacji...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 owa promocja jakiej wysokości rabat oferowała? co powiecie o tej.....? pierwsze wrażenie - bardzo ciekawa, drugie - już bez ekscytacji...... rabat 30 % 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Możesz wstawić zdjęcia wnętrza? Rabat 30% na baronie jest prawie zawsze. O ile się nie mylę raz było 40%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Przedstawiać nie, ale przypominać owszem Też zostałem skuszony promocją na torbę Cotta. Niedawno Baron wprowadził nieco większą weekendówkę z ekstra kieszenią na buty lub sześciopak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbie1991 Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Niedawno Baron wprowadził nieco większą weekendówkę z ekstra kieszenią na buty lub sześciopak baron.jpg posiadam i jestem bardzo zadowolony torba jest akurat na 3-4 dniowy wyjazd i buty na zmiane. Skóra bardzo dobrej jakości i dobrze się konserwuje. Być może nie wygląda tak elegancka jak cotta ale kieszeń na buty mnie osobiście kupiła. Rozmiarowo są podobne, przynajmniej wg. wymiarów na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi