misiek4 Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 John Lobb – Chapel IV - 14 000 USD - (link) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Słyszałem od znajomego Szkota, że te buty są lepsze niż wypad z kumplami do Las Vegas za tę samą kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 14 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2012 Iguana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Nie moje niestety, ale mam zgodę na publikację Koniakowy aligator na podeszwie Vibram z Pracowni Jan Kielman i Syn pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 18 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 zgaduję, że to najdroższe buty jakie powstały w pracowni ... "aligatory myśliwego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 O, z kieszonką. Forum mnie juz nauczylo, ze jak nie wiem po co kieszonka, to pewnie na prezerwatywy choc do tej pasowalaby tez iphone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Mocno fancy. Dwie pary? Ciekawe czy drugie dla małżonki, czy na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Ten trick nazywa się lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Aj! Chyba nie wyzdrowiałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 Czad! Widać, że zamawiający wiedział, czego chcce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 z oferty Rubinacci. Cena - jedyne 1560 EUR Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricco Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Te traperki Kielmana to się jakoś zapina, bo na zdjęciu trudno to dostrzec, chyba że mam słaby wzrok. A tak na marginesie to zastanawia mnie "co autor miał na myśli" tzn jakie zastosowanie przewiduje dla tego typu butów. Do dżinsów wpuszczonych do buta może to będzie Ok, tylko po kilku dniach chodzenia po zasolonych ulicach ten krokodyl bedzie wygladał tragicznie. No chyba że wybiera się na polowanie do Afryki i chce wyraźnie odróżniać się w tłumie myśliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Te traperki Kielmana to się jakoś zapina, bo na zdjęciu trudno to dostrzec, chyba że mam słaby wzrok. A tak na marginesie to zastanawia mnie "co autor miał na myśli" tzn jakie zastosowanie przewiduje dla tego typu butów. Do dżinsów wpuszczonych do buta może to będzie Ok, tylko po kilku dniach chodzenia po zasolonych ulicach ten krokodyl bedzie wygladał tragicznie. No chyba że wybiera się na polowanie do Afryki i chce wyraźnie odróżniać się w tłumie myśliwych. Po pierwsze primo, są ludzie, którzy poruszają się w taką pogodę samochodem i parkują na parkingach podziemnych Po drugie primo, są ludzie, którzy zamawiają buty u Kielmana dla samej chęci ich posiadania z myślą, że założą je kilka razy w roku i nie wiedzą co to są "buty-woły robocze". Po trzecie primo ultimo, może właściciel butów czyta forum i planuje do nich zakładać "kaloszki", więc śnieg i sól są mu niestraszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Może to też być ogromnym zaskoczeniem, ale posiadamy też w Polsce pory roku tzw. wiosna i lato, gdzie nie sypiemy solą zaśnieżonych ulic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricco Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 No tak to napewno są buty gdy na zewnątrz +30. Nawet specjalnie zastosowano podeszwę wibram idealną przecież na topiący się asfalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Marmolada ostrich leather boots. http://claymoor.blogspot.ro/2012/11/mar ... boots.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 carmina z pytona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 spigola z lamy i bestetti z iguany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 spigola cielak z wstawkami słonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 7 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 iguana jest super - biorę na celownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 iguana jest super - biorę na celownik Pasek do zegarka byłby ciekawy. Muszę poszukać w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Panowie, iguana to legwan. Po polsku. rzeczywiście piękna skóra, ale wolałbym ją w naturalnym kolorze – jest nie do pobicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Riccardo Bestetti c.d. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Jak Wam się podoba takie połączenie skór na Vibramie? http://www.frizzinocalzature.it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Potężnie! Jeszcze do tego szycie norweskie, jeśli dobrze widzę. Dobrze wpisywałyby się w stylistykę steampunkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi