misiek4 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 John Lobb – Chapel IV - 14 000 USD - (link) Cytuj
+Immune+ Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Słyszałem od znajomego Szkota, że te buty są lepsze niż wypad z kumplami do Las Vegas za tę samą kwotę. Cytuj
saphir.pl Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Nie moje niestety, ale mam zgodę na publikację Koniakowy aligator na podeszwie Vibram z Pracowni Jan Kielman i Syn pozdrawiam Cytuj
damiance Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 zgaduję, że to najdroższe buty jakie powstały w pracowni ... "aligatory myśliwego" Cytuj
bigbadwoof Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 O, z kieszonką. Forum mnie juz nauczylo, ze jak nie wiem po co kieszonka, to pewnie na prezerwatywy choc do tej pasowalaby tez iphone 1 Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Mocno fancy. Dwie pary? Ciekawe czy drugie dla małżonki, czy na zmianę Cytuj
roland Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ten trick nazywa się lustrem Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Aj! Chyba nie wyzdrowiałem 1 Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012 Czad! Widać, że zamawiający wiedział, czego chcce. Cytuj
damiance Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 z oferty Rubinacci. Cena - jedyne 1560 EUR Uploaded with ImageShack.us Cytuj
ricco Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Te traperki Kielmana to się jakoś zapina, bo na zdjęciu trudno to dostrzec, chyba że mam słaby wzrok. A tak na marginesie to zastanawia mnie "co autor miał na myśli" tzn jakie zastosowanie przewiduje dla tego typu butów. Do dżinsów wpuszczonych do buta może to będzie Ok, tylko po kilku dniach chodzenia po zasolonych ulicach ten krokodyl bedzie wygladał tragicznie. No chyba że wybiera się na polowanie do Afryki i chce wyraźnie odróżniać się w tłumie myśliwych. Cytuj
Jan Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Te traperki Kielmana to się jakoś zapina, bo na zdjęciu trudno to dostrzec, chyba że mam słaby wzrok. A tak na marginesie to zastanawia mnie "co autor miał na myśli" tzn jakie zastosowanie przewiduje dla tego typu butów. Do dżinsów wpuszczonych do buta może to będzie Ok, tylko po kilku dniach chodzenia po zasolonych ulicach ten krokodyl bedzie wygladał tragicznie. No chyba że wybiera się na polowanie do Afryki i chce wyraźnie odróżniać się w tłumie myśliwych. Po pierwsze primo, są ludzie, którzy poruszają się w taką pogodę samochodem i parkują na parkingach podziemnych Po drugie primo, są ludzie, którzy zamawiają buty u Kielmana dla samej chęci ich posiadania z myślą, że założą je kilka razy w roku i nie wiedzą co to są "buty-woły robocze". Po trzecie primo ultimo, może właściciel butów czyta forum i planuje do nich zakładać "kaloszki", więc śnieg i sól są mu niestraszne. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Może to też być ogromnym zaskoczeniem, ale posiadamy też w Polsce pory roku tzw. wiosna i lato, gdzie nie sypiemy solą zaśnieżonych ulic. Cytuj
ricco Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 No tak to napewno są buty gdy na zewnątrz +30. Nawet specjalnie zastosowano podeszwę wibram idealną przecież na topiący się asfalt. Cytuj
saphir.pl Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Marmolada ostrich leather boots. http://claymoor.blogspot.ro/2012/11/mar ... boots.html Cytuj
andershep Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 spigola z lamy i bestetti z iguany Cytuj
andershep Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 spigola cielak z wstawkami słonia Cytuj
damiance Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 iguana jest super - biorę na celownik Cytuj
Remy Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 iguana jest super - biorę na celownik Pasek do zegarka byłby ciekawy. Muszę poszukać w necie. Cytuj
slamacek Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Panowie, iguana to legwan. Po polsku. rzeczywiście piękna skóra, ale wolałbym ją w naturalnym kolorze – jest nie do pobicia Cytuj
maciato Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Riccardo Bestetti c.d. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj
saphir.pl Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Jak Wam się podoba takie połączenie skór na Vibramie? http://www.frizzinocalzature.it Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Potężnie! Jeszcze do tego szycie norweskie, jeśli dobrze widzę. Dobrze wpisywałyby się w stylistykę steampunkową Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi