lubo69 Napisano 6 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2014 My tu jakieś projekty, dyskusje latami, a Kolega wziął i zrobił Tak trzymać! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 6 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2014 A co się będę szczypał Dziękuję wszystkim za słowa uznania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 6 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2014 Wyszło wspaniale Korzystając z okazji, podkreślam wzorową współpracę. Świetna komunikacja, cenne rady, niemalże codzienne zdjęcia z pola walki i szczery entuzjazm dla każdego kaprysu (włączając wymianę zamszu na inny kolor w ostatniej chwili). Chapeau bas, Panowie! Współpraca ze Skalpelem to niesamowita przyjemność! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2014 Piękna! Jak dojdzie do spotkania w podstoliku śląskim to koniecznie musisz zabrać wszystko co masz na warsztacie do podziwiania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drkadrys Napisano 6 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2014 I o to chodziło Super wykonanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 6 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2014 jestem pod dużym wrażeniem. Piękna praca. Jak to mówią od ogółu do szczegółu:) Gratuluję i czekam na kolejne realizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałZet Napisano 6 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2014 Naprawdę świetna robota. Gratuluję pomysłu właścicielowi rownież, a kolegom przypomnę - miała to być teczka forumowa, a pomysłodawca był na tyle zdeterminowany, że zrobił dla siebie i wyszło super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShereKhan Napisano 7 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2014 Cała konstrukcja oraz detale wyjątkowo cieszą oko. Gratulacje dla rzemieślnika i dla posiadacza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2014 Przecież to klasa sama w sobie a każdy kolejny produkt tylko to potwierdza. Kiedy rusza sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 7 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2014 Darek, na widok tej teczki szczęka opada do samej ziemi... Szacun! Już mam ochotę zamówić coś podobnego do niej dla siebie a przecież dopiero co odebrałem swoją pierwsza teczkę od Ciebie!! Korzystając z okazji chce powiedziec, że moją teczkę użytkuje codziennie i doskonale się sprawdza. Szczególnie w codziennym użytkowaniu odpowiada mi ergonomia wnętrza - kieszenie wewnętrzne są na tyle szeroke i duże, że bez problemu wkłada się do nich i wyciąga portfel, komórki i inne rzeczy, które nosi się w teczce a zamsz sprawia, że ręka przyjemnie się ślizga:). Mając to na uwadzę i patrząc na Twoje inne realizacje, z pewnością nic nie skusi mnie na zakup kolejnej teczki gdzie indziej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 WOW! Rozbiłeś Bank Kolego! Bardzo się cieszę i już polecam znajomym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapsajm Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 Nic dodać, nic ująć - perfekcyjna teczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 Dzisiaj przyszedł pocztą kolejny wyrób Niestroj leatherwork - nie tak spektakularny jak ostatnia torba (której chyba nikt i nic nie przebije), ale cieszy. Założeniem miał być średniobrązowy z ciemnobrązowym przeszyciem portfel na dokumenty do samochodu, 4 karty (kredytówka, zwykła, dowód, prawko) i gotówkę. Wyszło jak widać na zdjęciach, które nie oddają pełnego jego uroku. Dzięki Darek jeszcze raz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał-91 Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 Bardzo podobny do tego, który sprzedaje Tomek Miler (http://milerszyje.pl/portfelbezpodszewki.html) Czyżby ten sam producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 racja - choć trochę subtelniejszy. Ten u Tomka też jest fajny choć jego logo trochę mnie przytłacza. Tutaj forma mówi za siebie a podpis rzemieślnika z logo zawarty w środku zachęca do częstszego użytkowania. Skalpel --> brawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skr Napisano 10 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2014 Tomek Miler pisał, że logo zostało zmniejszone i przeniesione w inne miejsce. Portfel zamówiony, więc niedługo będę w stanie powiedzieć więcej. Prace Skalpela jak zawsze na najwyższym poziomie i zawsze zaglądam do tego tematu z nadzieją, że pojawiło się coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 10 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2014 Tomek Miler pisał, że logo zostało zmniejszone i przeniesione w inne miejsce. Portfel zamówiony, więc niedługo będę w stanie powiedzieć więcej. Prace Skalpela jak zawsze na najwyższym poziomie i zawsze zaglądam do tego tematu z nadzieją, że pojawiło się coś nowego. To super - chętnie zobaczę zdjęcia z mniejszym logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 12 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2014 A ja wam powiem, że jak się trochę ogarnę z robotą to dla siebie robię to: http://ohbacorp.web.transer.com/bb_url_ej.php?ctw_=sT,eCR-JE,bF,hT,uaHR0cDovL3d3dy5vaGJhY29ycC5jb20vcGhvdG9zMi5waHA/cGhvdG89cHJvZHVjdCUyRmV0YyUyRjExMzBfMl9OVllfNjAwLmpwZw==,f20140713050239-0,cRVVDLUpQ, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 12 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2014 Taka trochę unisex, chyba głównie przez rączkę i bardzo wąski, delikatny zamek... Ale generalnie koncept miękkiej teczki jest fajny, często takie widuję. Muszą być chyba z dobrej i umiejętnie potraktowanej skóry, żeby wypełnione ładnie się łamały, nie wyglądając przy tym jak worek. Na pewno Ci się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 16 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2014 A ja wam powiem, że jak się trochę ogarnę z robotą to dla siebie robię to: http://ohbacorp.web.transer.com/bb_url_ej.php?ctw_=sT,eCR-JE,bF,hT,uaHR0cDovL3d3dy5vaGJhY29ycC5jb20vcGhvdG9zMi5waHA/cGhvdG89cHJvZHVjdCUyRmV0YyUyRjExMzBfMl9OVllfNjAwLmpwZw==,f20140713050239-0,cRVVDLUpQ, ja sie na teczkach nie znam ale wyglada bardzo ciekawie i solidnie fajnie wykoczone krawdzie a co do ogarniecia sie z robota to dla siebie nigdy nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2014 Stwierdziłem, że zbrodnią byłoby wysyłać klientowi bispołkową torbę w reklamówce z "Biedronki", więc postanowiłem każdy produkt opatrzyć odpowiednim opakowaniem. Szyty na miarę worek z naturalnego surowego lnu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2014 pokaż zawartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2014 To ostatnia Marcellinowa "podróbka". Po konsultacji z klientem i własnych przemyśleniach postanowiliśmy zabezpieczyć łączenie rączki z klapą. W oryginale są same nity bez podkładek i żadnego zabezpieczenia. Co przy znacznym obciążeniu teczki powodowałby ryzyko wyrwania rączki razem z trzymającymi nitami. Dlatego została zainstalowana lekko elastyczna metalowa listwa wykończona zamszem w miejscu największych naprężeń, a nity zostały wymienione ze zbijanych na skręcane. W przyszłości będzie można wymienić sobie samodzielnie raczkę. Tak to wyglada: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2014 Bosko! Będę ją nosił w worku Na zdjęciach okucia wyglądają na srebrne, a kolor torby traci całe życie... można się oszukać tą technologią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2014 Fajna teczka. Z innej beczki- jedni cenią klasykę inni szukają nietypowych zapięć. Czasem można znaleźć teczki z ciekawymi zapięciami które też łatwiej odpomać. Niestety nie wiem gdzie ich szukać, ale potencjalny klient może docenić takie rozwiązania. Swego czasu chorowałem na teczkę Wittchena ze względu na piękny kolor- mahoń. To była najdroższa i największa teczka w ich ofercie. Nie wiem czy mają jeszcze ten kolor w ofercie. Mam 3 inne teczki i ta byłaby zbędna. Mam jeszcze teczkę z wysuwanymi rączkami w której chętnie zmieniłbym materiał na granatową skórę albo na taką mahoniową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi