Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 7 Czerwiec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Długo mnie nie było.... tęskniliście? 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 14 Czerwiec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Etui na i- pada z tej samej skóry. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Jaki wielki cardholder! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 czy okucia mosiężne do tych pięknych dzieł sztuki kupuje się gotowe czy może robione na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 15 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Zdarzają się chwile, w których cieszę się jak dziecko 1 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 6 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Pierwsze wyjście w miasto z nowym tornistrem. Niepotrzebnie dałem się skusić kolegom na mniejsze rozmiary - lepiej się czuję kiedy trzymam w ręce coś konkretniejszego - ale jestem bardzo zadowolony. Skalpel to mistrz przez duże M - MISTRZ! P.S. Na zdjęciu wyszła trochę matowa - wosk się jeszcze wchłania. 1 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 6 Lipiec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Adam, dziękuję bardzo za miłe słowa! Po raz kolejny mój wyrób trafił w dobre ręce. Tymczasem u mnie się robi museum calf by Niestroj Leatherworks. Jeszcze mokre... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Czy to moje, czy to moje?!?!?! Przebieram już nóżkami, już Lemmy się cieszy, już się diabeł tym interesuje....;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 7 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Twoje, Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Wygląda trochę jak klops mięsny, co to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Dobrze, że nie 'mięsny jeż'... ...No właśnie - co to będzie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 wygląda na teczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 10 godzin temu, Koval napisał: Dobrze, że nie 'mięsny jeż'... ...No właśnie - co to będzie?! Takie wdzianko do zabaw sado-maso, mięsny zwierz;) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Powiem tylko, że będzie "grubo" Sam nie mogę się doczekać finalnego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 15 Lipiec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Dandy ON/OFF Coś dla prawdziwego fana Motorhead. Sam się w to tak wciągnąłem, że za każdym razem jak wchodziłem do warsztatu zaczynałem od włączenia: "It's time to play the game..." 1 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Zdecydowanie jest moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Moja Ci Ona!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Genialna! Gratuluje Wuju! Prawdziwy Ace Of Spades. Słów podziwu dla prac Skalpela juz mi brakuje 😃 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 1 minutę temu, Whitesnake napisał: Genialna! Gratuluje Wuju! Słów podziwu dla prac Skalpela juz mi brakuje 😃 No wiesz, Whitesnake, wzorowałem się na Twojej...:) Idź złoto do złota;) A rzeczy Skalpela za 5 lat będą pewnie w Londynie po tych samych liczbach, tylko że w funtach:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Tyle, że za noszenie takiej teczki bez ciemnej dwurzędówki i butów z najwyższej półki powinna być odsiadka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 A można ją zabrać na kebaba? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Za dwa lata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 15 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 A można ją zabrać na kebaba? Czy można? Ja w mojej noszę kebaba;-) 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 1 godzinę temu, Whitesnake napisał: Słów podziwu dla prac Skalpela juz mi brakuje 😃 Polecam pilne studiowanie słowników bo mam graniczące z pewnością przeczucie, że juz za jakiś czas bedą potrzebne kolejne słowa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi