Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Długo mnie nie było.... tęskniliście? 21 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Etui na i- pada z tej samej skóry. 18 Cytuj
Bażant Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jaki wielki cardholder! 1 2 Cytuj
PantaRhei Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 czy okucia mosiężne do tych pięknych dzieł sztuki kupuje się gotowe czy może robione na zamówienie? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zdarzają się chwile, w których cieszę się jak dziecko 1 28 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 6 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Pierwsze wyjście w miasto z nowym tornistrem. Niepotrzebnie dałem się skusić kolegom na mniejsze rozmiary - lepiej się czuję kiedy trzymam w ręce coś konkretniejszego - ale jestem bardzo zadowolony. Skalpel to mistrz przez duże M - MISTRZ! P.S. Na zdjęciu wyszła trochę matowa - wosk się jeszcze wchłania. 1 20 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Adam, dziękuję bardzo za miłe słowa! Po raz kolejny mój wyrób trafił w dobre ręce. Tymczasem u mnie się robi museum calf by Niestroj Leatherworks. Jeszcze mokre... 13 Cytuj
Wuj Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Czy to moje, czy to moje?!?!?! Przebieram już nóżkami, już Lemmy się cieszy, już się diabeł tym interesuje....;) 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Wygląda trochę jak klops mięsny, co to będzie? Cytuj
Koval Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Dobrze, że nie 'mięsny jeż'... ...No właśnie - co to będzie?! Cytuj
Wuj Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 10 godzin temu, Koval napisał: Dobrze, że nie 'mięsny jeż'... ...No właśnie - co to będzie?! Takie wdzianko do zabaw sado-maso, mięsny zwierz;) 4 Cytuj
Skalpel Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Powiem tylko, że będzie "grubo" Sam nie mogę się doczekać finalnego efektu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 Dandy ON/OFF Coś dla prawdziwego fana Motorhead. Sam się w to tak wciągnąłem, że za każdym razem jak wchodziłem do warsztatu zaczynałem od włączenia: "It's time to play the game..." 1 30 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 Genialna! Gratuluje Wuju! Prawdziwy Ace Of Spades. Słów podziwu dla prac Skalpela juz mi brakuje ? 2 Cytuj
Wuj Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 1 minutę temu, Whitesnake napisał: Genialna! Gratuluje Wuju! Słów podziwu dla prac Skalpela juz mi brakuje ? No wiesz, Whitesnake, wzorowałem się na Twojej...:) Idź złoto do złota;) A rzeczy Skalpela za 5 lat będą pewnie w Londynie po tych samych liczbach, tylko że w funtach:) 2 Cytuj
mosze Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 Tyle, że za noszenie takiej teczki bez ciemnej dwurzędówki i butów z najwyższej półki powinna być odsiadka. 2 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 A można ją zabrać na kebaba? 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Opublikowano 15 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 A można ją zabrać na kebaba? Czy można? Ja w mojej noszę kebaba;-) 1 9 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 1 godzinę temu, Whitesnake napisał: Słów podziwu dla prac Skalpela juz mi brakuje ? Polecam pilne studiowanie słowników bo mam graniczące z pewnością przeczucie, że juz za jakiś czas bedą potrzebne kolejne słowa 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi