lubo69 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 My tu jakieś projekty, dyskusje latami, a Kolega wziął i zrobił Tak trzymać! 2 Cytuj
Skalpel Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 A co się będę szczypał Dziękuję wszystkim za słowa uznania! Cytuj
Whitesnake Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Wyszło wspaniale Korzystając z okazji, podkreślam wzorową współpracę. Świetna komunikacja, cenne rady, niemalże codzienne zdjęcia z pola walki i szczery entuzjazm dla każdego kaprysu (włączając wymianę zamszu na inny kolor w ostatniej chwili). Chapeau bas, Panowie! Współpraca ze Skalpelem to niesamowita przyjemność! 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Piękna! Jak dojdzie do spotkania w podstoliku śląskim to koniecznie musisz zabrać wszystko co masz na warsztacie do podziwiania:) Cytuj
drkadrys Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 I o to chodziło Super wykonanie Pozdrawiam Cytuj
Vit Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 jestem pod dużym wrażeniem. Piękna praca. Jak to mówią od ogółu do szczegółu:) Gratuluję i czekam na kolejne realizacje Cytuj
MichałZet Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Naprawdę świetna robota. Gratuluję pomysłu właścicielowi rownież, a kolegom przypomnę - miała to być teczka forumowa, a pomysłodawca był na tyle zdeterminowany, że zrobił dla siebie i wyszło super. 1 Cytuj
ShereKhan Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Cała konstrukcja oraz detale wyjątkowo cieszą oko. Gratulacje dla rzemieślnika i dla posiadacza! Cytuj
paparazzo Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Przecież to klasa sama w sobie a każdy kolejny produkt tylko to potwierdza. Kiedy rusza sklep? Cytuj
Sekret Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Darek, na widok tej teczki szczęka opada do samej ziemi... Szacun! Już mam ochotę zamówić coś podobnego do niej dla siebie a przecież dopiero co odebrałem swoją pierwsza teczkę od Ciebie!! Korzystając z okazji chce powiedziec, że moją teczkę użytkuje codziennie i doskonale się sprawdza. Szczególnie w codziennym użytkowaniu odpowiada mi ergonomia wnętrza - kieszenie wewnętrzne są na tyle szeroke i duże, że bez problemu wkłada się do nich i wyciąga portfel, komórki i inne rzeczy, które nosi się w teczce a zamsz sprawia, że ręka przyjemnie się ślizga:). Mając to na uwadzę i patrząc na Twoje inne realizacje, z pewnością nic nie skusi mnie na zakup kolejnej teczki gdzie indziej, Cytuj
saphir.pl Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 WOW! Rozbiłeś Bank Kolego! Bardzo się cieszę i już polecam znajomym Cytuj
mapsajm Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Nic dodać, nic ująć - perfekcyjna teczka! Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Dzisiaj przyszedł pocztą kolejny wyrób Niestroj leatherwork - nie tak spektakularny jak ostatnia torba (której chyba nikt i nic nie przebije), ale cieszy. Założeniem miał być średniobrązowy z ciemnobrązowym przeszyciem portfel na dokumenty do samochodu, 4 karty (kredytówka, zwykła, dowód, prawko) i gotówkę. Wyszło jak widać na zdjęciach, które nie oddają pełnego jego uroku. Dzięki Darek jeszcze raz 4 Cytuj
Michał-91 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Bardzo podobny do tego, który sprzedaje Tomek Miler (http://milerszyje.pl/portfelbezpodszewki.html) Czyżby ten sam producent? Cytuj
Vit Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 racja - choć trochę subtelniejszy. Ten u Tomka też jest fajny choć jego logo trochę mnie przytłacza. Tutaj forma mówi za siebie a podpis rzemieślnika z logo zawarty w środku zachęca do częstszego użytkowania. Skalpel --> brawa:) Cytuj
skr Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 Tomek Miler pisał, że logo zostało zmniejszone i przeniesione w inne miejsce. Portfel zamówiony, więc niedługo będę w stanie powiedzieć więcej. Prace Skalpela jak zawsze na najwyższym poziomie i zawsze zaglądam do tego tematu z nadzieją, że pojawiło się coś nowego. Cytuj
Vit Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 Tomek Miler pisał, że logo zostało zmniejszone i przeniesione w inne miejsce. Portfel zamówiony, więc niedługo będę w stanie powiedzieć więcej. Prace Skalpela jak zawsze na najwyższym poziomie i zawsze zaglądam do tego tematu z nadzieją, że pojawiło się coś nowego. To super - chętnie zobaczę zdjęcia z mniejszym logo Cytuj
Skalpel Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 A ja wam powiem, że jak się trochę ogarnę z robotą to dla siebie robię to: http://ohbacorp.web.transer.com/bb_url_ej.php?ctw_=sT,eCR-JE,bF,hT,uaHR0cDovL3d3dy5vaGJhY29ycC5jb20vcGhvdG9zMi5waHA/cGhvdG89cHJvZHVjdCUyRmV0YyUyRjExMzBfMl9OVllfNjAwLmpwZw==,f20140713050239-0,cRVVDLUpQ, Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Taka trochę unisex, chyba głównie przez rączkę i bardzo wąski, delikatny zamek... Ale generalnie koncept miękkiej teczki jest fajny, często takie widuję. Muszą być chyba z dobrej i umiejętnie potraktowanej skóry, żeby wypełnione ładnie się łamały, nie wyglądając przy tym jak worek. Na pewno Ci się uda Cytuj
igor Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 A ja wam powiem, że jak się trochę ogarnę z robotą to dla siebie robię to: http://ohbacorp.web.transer.com/bb_url_ej.php?ctw_=sT,eCR-JE,bF,hT,uaHR0cDovL3d3dy5vaGJhY29ycC5jb20vcGhvdG9zMi5waHA/cGhvdG89cHJvZHVjdCUyRmV0YyUyRjExMzBfMl9OVllfNjAwLmpwZw==,f20140713050239-0,cRVVDLUpQ, ja sie na teczkach nie znam ale wyglada bardzo ciekawie i solidnie fajnie wykoczone krawdzie a co do ogarniecia sie z robota to dla siebie nigdy nie ma czasu Cytuj
Skalpel Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2014 Stwierdziłem, że zbrodnią byłoby wysyłać klientowi bispołkową torbę w reklamówce z "Biedronki", więc postanowiłem każdy produkt opatrzyć odpowiednim opakowaniem. Szyty na miarę worek z naturalnego surowego lnu 8 Cytuj
Skalpel Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2014 To ostatnia Marcellinowa "podróbka". Po konsultacji z klientem i własnych przemyśleniach postanowiliśmy zabezpieczyć łączenie rączki z klapą. W oryginale są same nity bez podkładek i żadnego zabezpieczenia. Co przy znacznym obciążeniu teczki powodowałby ryzyko wyrwania rączki razem z trzymającymi nitami. Dlatego została zainstalowana lekko elastyczna metalowa listwa wykończona zamszem w miejscu największych naprężeń, a nity zostały wymienione ze zbijanych na skręcane. W przyszłości będzie można wymienić sobie samodzielnie raczkę. Tak to wyglada: Cytuj
Whitesnake Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2014 Bosko! Będę ją nosił w worku Na zdjęciach okucia wyglądają na srebrne, a kolor torby traci całe życie... można się oszukać tą technologią. Cytuj
Remy Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2014 Fajna teczka. Z innej beczki- jedni cenią klasykę inni szukają nietypowych zapięć. Czasem można znaleźć teczki z ciekawymi zapięciami które też łatwiej odpomać. Niestety nie wiem gdzie ich szukać, ale potencjalny klient może docenić takie rozwiązania. Swego czasu chorowałem na teczkę Wittchena ze względu na piękny kolor- mahoń. To była najdroższa i największa teczka w ich ofercie. Nie wiem czy mają jeszcze ten kolor w ofercie. Mam 3 inne teczki i ta byłaby zbędna. Mam jeszcze teczkę z wysuwanymi rączkami w której chętnie zmieniłbym materiał na granatową skórę albo na taką mahoniową. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi