damiance Napisano 14 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 właśnie dostałem potwierdzenie, że naszą imprezę zaszczyci swoją obecnością pewna dama o arystokratycznych korzeniach, która posiada bardzo dobrą orientacje w temacie butów miarowych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Dopisuję się do listy z filmem z pracowni mistrza Januszkiewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Z przyjemością sie pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 poniżej zamieszczam mapkę dojazdu z google. Na ulicę Wąski Dunaj nie można wjechać samochodem. Najlepiej parkować na ulicy Podwale lub w okolicy. Wejście do Cechu jest od ulicy Szeroki Dunaj (!), na przeciwko restauracji "Senator". Na ulicę Szeroki Dunaj można przejść od strony Podwala przez przejście w murze Starego Miasta (górna czerwona kropka). jeżeli ktoś jedzie komunikacją to można dojechać do Placu Zamkowego (dolna czerwona kropka) a następnie spacerem przez Piwną. Klik: MAPA GOOGLE, dojazd od strony centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caramello Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Z wielką przyjemnością wezmę udział. (o ile jeszcze można się zgłosić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Caramello został dodany jako ostatni do listy. Wszystkie modyfikacje i dodatkowe zgłoszenia, proszę kierować bezpośrednio do Prezesa, ja wsiadam zaraz w pociąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Dzięki Panie i Panowie za spotkanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Panie Prezesie - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Ja również dziękuję za spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Dziękuję wszystkim za przybycie. Nie ze wszystkimi miałem okazję porozmawiać, ale dziękuję, że byliście z nami. Frekwencja świetna, było bardzo dobrze, choć krótko, no i niestety prowadziłem, także nie popróbowałem wielu produktów z destylarnii Kozuba, ale za to nainchalowałem się produktów Saphira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Ja się rano dowiedziałem, że mam pierwszą od lat sobotę roboczą i było już tylko jak śpiewał doktor z Elektrycznych Gitar: "wszystko ch...", zresztą nie tak dawno dopiero wróciłem do domu. Wściekły jestem nieopisanie , pozostaje czekać tylko na bardziej szczegółowe regulacje (relacje - no widać, że robota była) na forum i na blogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangens Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Bardzo dziękuję za inspirujące spotkanie Już próbuję uzyskać lustro na czubach, bez tego ani rusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Koleżanki i Koledzy, Jestem przekonany, że ta impreza była najciekawszą z dotychczas przeprowadzonych i przejdzie do historii.... wiele osób, z którymi rozmawiałem podkreśliło, że świetnie się czuły w naszym towarzystwie a atmosfera była bardzo przyjacielska, luźna. Udało się stworzyć płaszczyznę do dyskusji dla wielu z Was. Cel integracji został osiągnięty. Rzemieślnikom z Cechu spodobała się konwencja naszego spotkania, stąd jestem pewien, że w przyszłości spotkamy się na Starym Mieście ponownie. Żałuję, że nie mogłem z każdym z Was porozmawiać dłużej - w szczególności z osobami, które po raz pierwszy miałem możliwość poznać osobiście. Dziękuję za przybycie, pozdrawiam! Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obuwnik Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Było wporzo, dzięki za pyszny katering, no i aksamitne nalewki z rokitnika i żurawiny Miejsce było strzałem w dziesiątkę, sam cech posiada ponad 600-letnią historię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Dziękuję za miłe towarzystwo i możliwość obejrzenia eksponatów (butów): damski pantofelek ze skóry krokodyla Lucjana Leszczyńskiego z (historycznej) pracowni na Nowym Świecie, to najlepszy przykład kunsztu szewstwa warszawskiego, a słynny lotnik Sikory, to tyleż piękne obuwie wystawowe, co nienadające się do chodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Ja również dziękuję za spotkanie. Z niecierpliwością czekam na film i zdjęcia z eventu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Potwierdzam słowa Uxkulla, proporcje lotnika co najmniej zaskakujące, obłożyna z dziurkami (o ile w wypadku lotnika można sobie pozwolić na dzielenie cholewki na poszczególne części) nienaturalnie wysunięta do przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Dziękuję za możliwość udziału w ciekawej imprezie i poznania większości z Was osobiście. Wyszedłem trochę po angielsku ale większość była bardzo zajęta konwersacją i udzielaniem wywiadów więc nie chciałem przeszkadzać Do zobaczenia następnym razem. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 To jeszcze jedna informacja z Wielkiej Renowacji: dokładnie za półtora roku pojawi się pierwsza polska whisky, która już od 18 miesięcy leżakuje u Kozubów w Jabłonce koło Nidzicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taadeo Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Ja również serdecznie dziękuję za możliwość przybycia na tak zacną imprezę. Do następnego razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 To i ja się przyłączę: bardzo miło było mi poznać kolegów, zwłaszcza, że miałem pewne obawy, na szczęście zupełnie nie trafione: było super. Aż żal, że następne tak późno. Tak czy siak, pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia znowu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Miło było CIę poznać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Ależ żal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Ależ żal...noo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Miło było CIę poznać. Dziękuję, Ciebie również - szkoda, ze nie porozmawialiśmy dłużej. Jeszcze to nadrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi