Skocz do zawartości

Wielka Renowacja - 16.11.2013 / g. 14.00-17.00 / Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poniżej zamieszczam mapkę dojazdu z google. Na ulicę Wąski Dunaj nie można wjechać samochodem. Najlepiej parkować na ulicy Podwale lub w okolicy.

Wejście do Cechu jest od ulicy Szeroki Dunaj (!), na przeciwko restauracji "Senator". Na ulicę Szeroki Dunaj można przejść od strony Podwala przez przejście w murze Starego Miasta (górna czerwona kropka).

jeżeli ktoś jedzie komunikacją to można dojechać do Placu Zamkowego (dolna czerwona kropka) a następnie spacerem przez Piwną.

Klik: MAPA GOOGLE, dojazd od strony centrum

post-12-0-90602100-1384539494_thumb.jpg

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za przybycie.

Nie ze wszystkimi miałem okazję porozmawiać, ale dziękuję, że byliście z nami.

Frekwencja świetna, było bardzo dobrze, choć krótko, no i niestety prowadziłem, także nie popróbowałem wielu produktów z destylarnii Kozuba, ale za to nainchalowałem się produktów Saphira :D

Opublikowano

Ja się rano dowiedziałem, że mam pierwszą od lat sobotę roboczą i było już tylko jak śpiewał doktor z Elektrycznych Gitar: "wszystko ch...", zresztą nie tak dawno dopiero wróciłem do domu. Wściekły jestem nieopisanie icon_mad.gif , pozostaje czekać tylko na bardziej szczegółowe regulacje (relacje - no widać, że robota była) na forum i na blogach.

Opublikowano

Koleżanki i Koledzy,

Jestem przekonany, że ta impreza była najciekawszą z dotychczas przeprowadzonych i przejdzie do historii....

wiele osób, z którymi rozmawiałem podkreśliło, że świetnie się czuły w naszym towarzystwie a atmosfera była bardzo przyjacielska, luźna. Udało się stworzyć płaszczyznę do dyskusji dla wielu z Was. Cel integracji został osiągnięty. Rzemieślnikom z Cechu spodobała się konwencja naszego spotkania, stąd jestem pewien, że w przyszłości spotkamy się na Starym Mieście ponownie.

Żałuję, że nie mogłem z każdym z Was porozmawiać dłużej - w szczególności z osobami, które po raz pierwszy miałem możliwość poznać osobiście.

Dziękuję za przybycie, pozdrawiam!

Damian

Opublikowano

Dziękuję za miłe towarzystwo i możliwość obejrzenia eksponatów (butów): damski pantofelek ze skóry krokodyla Lucjana Leszczyńskiego z (historycznej) pracowni na Nowym Świecie, to najlepszy przykład kunsztu szewstwa warszawskiego, a słynny lotnik Sikory, to tyleż piękne obuwie wystawowe, co nienadające się do chodzenia. ;)

Opublikowano

Potwierdzam słowa Uxkulla, proporcje lotnika co najmniej zaskakujące, obłożyna z dziurkami (o ile w wypadku lotnika można sobie pozwolić na dzielenie cholewki na poszczególne części) nienaturalnie wysunięta do przodu.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Dziękuję za możliwość udziału w ciekawej imprezie i poznania większości z Was osobiście. Wyszedłem trochę po angielsku ale większość była bardzo zajęta konwersacją i udzielaniem wywiadów więc nie chciałem przeszkadzać ;) 

Do zobaczenia następnym razem.

Maciek

Opublikowano

To i ja się przyłączę: bardzo miło było mi poznać kolegów, zwłaszcza, że miałem pewne obawy, na szczęście zupełnie nie trafione: było super. Aż żal, że następne tak późno. Tak czy siak, pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia znowu. :)

• Oceniam pozytywnie 1