R50 Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 U Tyrwhitta do piątku -15% na wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistake Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Wyprzedaż akcesoriów w Tailorstore:https://www.tailorstore.pl/wyprzedazSzaliki po 8zł, jedwabne muchy po 35 zł... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Wyprzedaż akcesoriów w Tailorstore: https://www.tailorstore.pl/wyprzedaz Szaliki po 8zł, jedwabne muchy po 35 zł... Szkoda, że po zalogowaniu cena wraca do poprzedniego poziomu. EDIT: w profilu należy zaznaczyć "osoba prywatna", nie "firma", i cena będzie wyprzedażowa. EDIT2: kod zniżkowy na 10 euro przy zamówienia na 50: TailorStoreFB . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Ktoś się orientuje czy muszki są typu self-tie czy może pre-tied? Pozdrawiam, Lukee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Ktoś się orientuje czy muszki są typu self-tie czy może pre-tied? Pozdrawiam, Lukee Dobre pytanie. Zakładam, że przyjmują zwroty, więc można spróbować w ciemno - przesyłka za darmo, więc ryzykuje się ewentualną zwrotną za kilka złotych przy założeniu, że posiadają jakiś punkt zwrotów w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Knot wygląda na fabrycznie związany, wysłałem im maila, jak odpisza to dam znać Pozdrawiam, Lukee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoljon Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Wiem, że pytanie, mając na uwadze cenę, może się wydawać mało rozsądne, ale czy te szaliki to sam akryl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Czekaj zaraz powróżę z fusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 na pewno niektóre z tych za 13 zł miały w opisie wełnę 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 ad muszek, dostalem odpowiedz, ze muszki sa niestety fabrycznie zwiazane... "All bow-ties are ready made to be used, not to tie on your own." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 promocja ładna, ale wybór koszul w obniżonych cenach bardziej do cyrku, niż do codziennego użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic43 Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Wyśmienicie, kupilem szalik 30 procent kaszmir plus wełna za 9pln dzięki,to chyba zakup życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 czy wszystkie w tej cenie miały ten skład surowcowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Ja też skusiłem się na szalik i muszke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoljon Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Ja też zamówiłem szaliki. Czy ktoś już odebrał zamówienie i może się podzielić wrażeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Zamówiłem pleciony pasek. Jak dotrze podzielę się swoją opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Ja też zamówiłem szaliki. Czy ktoś już odebrał zamówienie i może się podzielić wrażeniami? Jak tylko dojdzie (na razie jest w Niemczech), podzielę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 W M&S na marszałkowskiej parę rozmiarów garnituru w prążek z tkaniny Alfred Brown... Na pewno jest UK 44 i 42 long Co ciekawe obydwa modele znacząco za szerokie dla mnie w ramionach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistake Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Dotarły do mnie rzeczy z TailorStore. Bardzo przekłamane kolory. Np. szalik Vittoria zdjęcie: Real foto: Pasek Beverly Rust: Real foto (delikatnie przekłamane w stronę czerwieni): Przecież to zupełnie inne kolory... Bardzo niefajna praktyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Ups to jestem ciekaw jakie kolory do mnie przyjadą Tak z ciekawości, kiedy składałes zamówienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 zawsze możesz oddać do 14 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistake Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Dwa zamówienia składane 11 i 12 kwietnia, doszły dziś razem. Odsyłka do Szwecji, Niemiec czy kto wie gdzie chyba nie jest tego warta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Jak tylko dojdzie (na razie jest w Niemczech), podzielę się.Rzeczy dotarły.Szalik za 9 zł faktycznie kaszmir i wełna (30/70).Paski ładne choć dziurek będę musiał dorobić nawet przy długości 95 cm, ale to już kwestia mojego wąskiego pasa.Jedynie pasek burgundowy, który wydawał się być pleciony z materiału, jest chyba z elastycznym wkładem bo się rozciąga.Muszka zawiązana fabrycznie :(Generalnie szaliki na pewno warte swej ceny, paski pół na pół, zależy kto czego oczekuje.Gdyby opisy były obszerniejsze, można by uniknąć niespodzianek.Co do kolorów się nie wypowiadam, bo każdy widzi je po swojemu a ponadto nie mam na tyle dobrego monitora by wierzyć że idealnie odwzorowuje barwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rattaman Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Rzeczy dotarły.Szalik za 9 zł faktycznie kaszmir i wełna (30/70).Paski ładne choć dziurek będę musiał dorobić nawet przy długości 95 cm, ale to już kwestia mojego wąskiego pasa.Jedynie pasek burgundowy, który wydawał się być pleciony z materiału, jest chyba z elastycznym wkładem bo się rozciąga.Muszka zawiązana fabrycznie :(Generalnie szaliki na pewno warte swej ceny, paski pół na pół, zależy kto czego oczekuje.Gdyby opisy były obszerniejsze, można by uniknąć niespodzianek.Co do kolorów się nie wypowiadam, bo każdy widzi je po swojemu a ponadto nie mam na tyle dobrego monitora by wierzyć że idealnie odwzorowuje barwy. A ten pasek nie ma opcji łatwego skracania? Przynajmniej niektóre z nich wyglądają, jakby sprzączka była przymocowana do reszty paska przez kawałek skóry mocowanej śrubą. Tnie się z przodu i przykręca dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi