Szydlowsky Napisano 28 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2016 Firma dobra , właśnie niedługo jadę w Tatry i w tej cenie chętnie bym kupił . Model Trekker lite jeśli dobrze pamiętam . Rozmiar 43-44 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2016 Riviera G&B lotniki/pilotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2016 Tak z ciekawości - ktoś natrafił kiedykolwiek na produkty marki Hardy Amies w polskim Tikeju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2016 Tak; nie pamiętam co, chyba swetry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2016 W Łodzi takie spodnie Hiltl kupiłem - 99 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2016 4 godziny temu, VonOrlock napisał: Tak z ciekawości - ktoś natrafił kiedykolwiek na produkty marki Hardy Amies w polskim Tikeju? Ja widziałem kiedyś ładny dwurzędowy garnitur w dziale Gold Label na Marszałkowskiej, A jak już jesteśmy na Marszałkowskiej, to sypnęło tam letnimi marynarkami René Lezard (len, len + bawełna, len + wełna) - z firmą nie miałem do czynienia, ale wygląda to nie najgorzej, naturalne materiały, klasyczny krój bez dziwactw. Ceny bodaj 279 przecenione z 1300-1400 zł. Ciekawe jest źródło tego towaru - np. widziałem jedną metkę jakby wypisaną flamastrem odręcznie, a na innej był dopisek PROTOTYPE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 16 godzin temu, VonOrlock napisał: Tak z ciekawości - ktoś natrafił kiedykolwiek na produkty marki Hardy Amies w polskim Tikeju? Dnia 2016-05-06 o 18:22, Tadam napisał: Na marszalkowskiej bardzo ladna marynarka hardy amies roz 52 na wyprzedażach, sebago 7,5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 Czy można wymóc na pracownikach TKM przecenę towaru po 6 tygodniach? W Łodzi wiszą już prawie 3 miesiące 3 albo 4 torby Fossil i niestety już kilka razy byłem zbywany przez pracownika kiedy poruszałem ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 30 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 PW do Krzyśka_W, na pewno załatwi:-) Ja kiedyś wymogłem przecenę, ale to było dawno temu; teraz mniej zależy im na klientach (i tak ich mają) i mogą Ci odpowiedzieć, że to nie te same torby, tylko takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 3 minuty temu, lubo69 napisał: PW do Krzyśka_W, na pewno załatwi:-) Ja kiedyś wymogłem przecenę, ale to było dawno temu; teraz mniej zależy im na klientach (i tak ich mają) i mogą Ci odpowiedzieć, że to nie te same torby, tylko takie same. Dokładnie, już tak łatwo nie dają się przekonać że coś wisi dłuższy czas. Kupowałem niedawno kurtkę na którą polowałem od 3 miesięcy. Ich pierwsza cena była za wysoka, potem kurtka została sprzedana, aż w końcu ktoś ją oddał i ponownie wisiała na wieszaku z małą przeceną. Argument że mają ją od 3 miesięcy i metalowe zatrzaski są mocno porysowane zostały zignorowane. Po kilku zdaniach, dowiedziałem się że nie prowadzą ewidencji kiedy coś przyszło i się nie da (ale rozmawiałem z dwójką facetów, gdy robię zakupy i są dziewczyny na kasie, to jakoś się dogadujemy). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 ja ostatnio też się dogadałem: znalazłem kamizelkę, która była bez ceny. Dowiedziałem się, że prawdopodobnie jest to część od kompletu. Pani poszukała, ale znalazła tylko marynarkę z ceną 107 zł, spodni od tego kompletu nie znalazła. Pani na początku zaproponowała mi, że może mi sprzedać samą kamizelkę za 70 pln, lecz powiedziałem że to dość niesprawiedliwy podział biorąc pod uwagę że całość sprzedają za 107 i zaproponowałem podział 30/70. Po czym kupiłem kamizelkę za 30 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 Ja ostatnio Gdańsk Matarnia wynegocjowałem rabat na buty Gordon&Bros z 199 na 129 PLN wiec zakupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 Ja ostatnio Gdańsk Matarnia wynegocjowałem rabat na buty Gordon&Bros z 199 na 129 PLN wiec zakupiłem. A jaka byla argumentacja negocjacji ? Sent from my m2 note using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 6 minut temu, krc napisał: A jaka byla argumentacja negocjacji ? Sent from my m2 note using Tapatalk Nawet nie spodziewałem się że pójdzie tak łatwo a powody to brak jednego sznurowadła, w przeszyciu jedna dziurka więcej i takie tam banalne narzekanie. Wniosek należy próbować i wszystko zależy na jaka osobę trafimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Łódź, wczoraj, oceniam na 42/43. Wygladały przyzwoicie i dynamiczniej niz na zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Jeżeli ktoś w swoim mieście trafi na czarne oksfordy F&D Forward w rozmiarze 40 lub 40,5 (robione we Włoszech, tak przynajmniej wynika z oznaczenia na podeszwie), to proszę o kontakt. Zależy mi na tej parze, z tego co pamiętam były przecenione z 970 na 279 zł. Być może rzucili innymi rozmiarami u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Gdańsk Matarnia Prime Shoes 329zł. Napisane, że rozmiar 42, aczkolwiek jakiś wyrośnięty 42, bardziej wyglądający na 43. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Pers Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Koleżanki i koledzy, poszukuje dwóch poniższych książek! Gdyby ktoś w trakcie wizyty w TK mógł zahaczyć o dział z książkami i ewentualnie kupić dla mnie te pozycje będę bardzo wdzięczny! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Jeśli bardzo Ci na tej pozycji zależy, weź telefon w dłoń, podzwoń po Maxxach, jak trafisz to wtedy napisz tutaj czy ktoś z miasta X może pomóc - domniemam że większy będzie oddźwięk chęci pomocy niż jak losowi forumowicze mieli by zaglądać na regały z książkami, w myśl zasady "a tam, w moim pewnie tego nie ma" (jakbym wiedział że będzie w Czeladzi to pewnie bym Ci załatwił ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Pers Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Krzysiek , dzięki bardzo za wskazówkę, nie spodziewałem się, że ktokolwiek w TK mi takiej informacji udzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Krzysiek - skąd pomysł, że jeżeli kolega Adam zadzwoni to pracownicy przeszukają sklep w poszukiwaniu książki? Według mnie nie ma opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 2 godziny temu, MH_fan napisał: Krzysiek - skąd pomysł, że jeżeli kolega Adam zadzwoni to pracownicy przeszukają sklep w poszukiwaniu książki? Według mnie nie ma opcji. Oczywiście że przeszukają , wiele razy szukali - z własnego doświadczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 2 minuty temu, secondhand_man napisał: Oczywiście że przeszukają , wiele razy szukali - z własnego doświadczenia . Zapomniałem napisać - te buty których szukałeś jeszcze kilka dni temu były w Poznań city center ale tylko rozm. 42 więc nie pisałem. Do drugiego tkmaxa nie jeżdzę bo korki straszne a sama galeria mnie odrzuca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 18 minut temu, secondhand_man napisał: Oczywiście że przeszukają , wiele razy szukali - z własnego doświadczenia . W takim razie zwracam honor! Mówimy tu tylko o książkach, czy o dowolnych artykułach sprzedawanych w TKeju? Bo jakoś ciężko mi sobie wyobrazić dzwonienie i proszenie o sprawdzenie, czy mają na wieszaku dajmy na to koszulkę RL, rozmiar M, w niebieską kratkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Dzwoniłem z prośbą o znalezienie marynarek , koszuli , plecaka i jednej pary butów były to przedmioty które wcześniej oglądałem , ja pytałem o konkretne egzemplarze , nie wiem czy będą aż tak uprzejmi jak sobie kolega wyobraża - w moim przypadku nie było problemu - pozostałem na linii z osobą szukającą i dopytywała o szczegóły szukając marynarki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi